SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10191)

nazimgulturk 21.02.2007 17:35

--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

inşallah bu maç ta çetkov artık klasını konuşturur bence onun için bir fırsat zaten wooter da gitti o yüzden iş ona düşüyor bu maçta gol silahımız olmalı
ve yeneriz inşallah
2-0 kazanırız benim tahminim

serhankaburcuk 22.02.2007 14:11

[QUOTE=konyasporum;193145]Sivasspor'da Balili Cezalı, Hakkı ve Yasir'de sakat sanırım Basından takip ettiğimize göre..

Forvette Mehmet Yıldız Tek Başına etkili olabilir mi maçta görecez..

Konyaspor'da da Batista sakat, Onun dışında eksik yok sanırım..

Arkadaş'ın Biri konyaspor deplasman takımı değil demiş, ama Sivasspor'da İç saha takımı değiL O zaman..

istatistikler ortada Sivasspor Kendi sahasında kazanmakta zorlanıyor..

Herkez tahmin yapıyor ama, 3 İhtimaLLi Bir MaÇ Olacak..[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arkadaşım Takımda Balili cezalı Hakkı sakat...Diğer futbolcularımızın durumu gayet iyi..Balilinin iç saha maçlarında oynamamasını herzaman söylemişimdir..Bu maçtada öyle olacak...Size büyük bir süprizimiz olacak.Neyse bu süprizi söyleyeyim bu süprizin adı İVAN CHETKOV....Adam hollandada 2 kez gol kralı olmuş bir adam bu hafta Mehmet YILDIZ la beraber onun şovunu izleyeceksiniz.Hani Mehmet ne kadar etkili olur diye sormuşsun ya.Bu hafta göreceksin etkiyi...Bu arada Türkiye liginin en iyi defans oyuncularına sahibiz.Servet ve Murat SÖZGELMEZ...İnşallah takımı ve süprizlerimizi izleyeceksiniz...[/COLOR][/FONT][/B]

1967_CLuB_MuRaT 22.02.2007 14:26

[QUOTE=serhankaburcuk;193759][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arkadaşım Takımda Balili cezalı Hakkı sakat...Diğer futbolcularımızın durumu gayet iyi..Balilinin iç saha maçlarında oynamamasını herzaman söylemişimdir..Bu maçtada öyle olacak...Size büyük bir süprizimiz olacak.Neyse bu süprizi söyleyeyim bu süprizin adı İVAN CHETKOV....Adam hollandada 2 kez gol kralı olmuş bir adam bu hafta Mehmet YILDIZ la beraber onun şovunu izleyeceksiniz.Hani Mehmet ne kadar etkili olur diye sormuşsun ya.Bu hafta göreceksin etkiyi...Bu arada Türkiye liginin en iyi defans oyuncularına sahibiz.Servet ve Murat SÖZGELMEZ...İnşallah takımı ve süprizlerimizi izleyeceksiniz...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[I][B]Reis yorumlarına harfiyyen katılıyorum....Colosimo süprizide bekleyebilir..Bu arada FArketmez...PAF takımda çıksa sizi yenecez...ilk Devredeki maçı unutmadık konyalı arkadaş...!!!!Hoparlörden Oh Oh Çektiğinizide..Ama burası SİVAS medeniyetin baş şehri...[/B][/I]

serhankaburcuk 22.02.2007 14:32

[quote=1967_CLuB_MuRaT;193760][I][B]Reis yorumlarına harfiyyen katılıyorum....Colosimo süprizide bekleyebilir..Bu arada FArketmez...PAF takımda çıksa sizi yenecez...ilk Devredeki maçı unutmadık konyalı arkadaş...!!!!Hoparlörden Oh Oh Çektiğinizide..Ama burası SİVAS medeniyetin baş şehri...[/B][/I][/quote]

[B]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Valla bu maça takım çok iyi hazırlandı.Simon'u hiç söylemedim bile...Konyada yapılan ahhhh ohhh olaylarını gösterecğiz....[/COLOR][/FONT][/B]

teknik 22.02.2007 14:55

-->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

KİN BİZE YAKIŞMAZ AMA BİZDE ALACAK BIRAKMAYIZ,MESELA SAKARYA.BU MAÇTA SVETKOV OYNAYACAK VE BENCE BİZİM İÇ SAHA SANTFORUMUZ O.TAKIMDA ORTA SAHA SORUNU OALARAK GÖZÜKEN SORUN BENCE SPRİNTER TARZDA OYUNCUMUMUZUN OLMAMASI.TİTA,BATİSTA,MEHMET NAS GİBİ.ÇÜNKÜ ÇALIM ATIP ADAM GEÇİLMEDİĞİNDEN RAKİBİN YERLEŞİMİ BOZULMADIĞINDAN SADECE MEHMETİN FONKSİYONLARINA KALIYORUZ.SANIYORUM HOCAMIZ BU KONUDA GEREKENİ YAPACAKTIR.ORTA SAHA OYUNCULARIMIZ ÖZELLİKLERİNİ GELİŞTİRİRLERSE SORUNUMUZ KALMAZ DİYORUM.NEYSE NETİCEDE KONYAYI YENERİZ DİYORUM .

kangalli58yasin 22.02.2007 15:09

[B][COLOR="Blue"]BENCE SIVASIM BU MACI ALIR :

SIVASSPORUM.................2

KONYASPOR....................1[/COLOR][/B]

serhankaburcuk 22.02.2007 15:22

--->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=teknik;193773]KİN BİZE YAKIŞMAZ AMA BİZDE ALACAK BIRAKMAYIZ,MESELA SAKARYA.BU MAÇTA SVETKOV OYNAYACAK VE BENCE BİZİM İÇ SAHA SANTFORUMUZ O.TAKIMDA ORTA SAHA SORUNU OALARAK GÖZÜKEN SORUN BENCE SPRİNTER TARZDA OYUNCUMUMUZUN OLMAMASI.TİTA,BATİSTA,MEHMET NAS GİBİ.ÇÜNKÜ ÇALIM ATIP ADAM GEÇİLMEDİĞİNDEN RAKİBİN YERLEŞİMİ BOZULMADIĞINDAN SADECE MEHMETİN FONKSİYONLARINA KALIYORUZ.SANIYORUM HOCAMIZ BU KONUDA GEREKENİ YAPACAKTIR.ORTA SAHA OYUNCULARIMIZ ÖZELLİKLERİNİ GELİŞTİRİRLERSE SORUNUMUZ KALMAZ DİYORUM.NEYSE NETİCEDE KONYAYI YENERİZ DİYORUM .[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"]Adem abi olaya çok teknik açısından yaklaşmıssın.Seninde söylediğin gibi sprinter tarzda bir oyuncumuz var aslında.O da Chetkov.Bu maçta kendisine büyük bir ihtimal görev verilecek ve o da görevini yerine getirecektir...Konya forvetlerine özellikle de Tayfun a dikkat edersek Konyayı rahat geçeriz...[/COLOR][/FONT][/B]

yigido Atilla 22.02.2007 16:02

[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Ben Konya macini kazanacagimiza inanamiyorum bu hafta evimizde konya ile oynayacagiz haftaya deplasmanda Fenerbahce ile oynayacagiz. Balilinin kart cezalisi olmasi beni konya macinda düsündürüyor acaba antalya macinda bir kart görüp de konya macinda cezali duruma düsüp oynamayacak ve fenerbahce macinda cezasiz olarak oynayacak ?????????? simdi Bülent hoca takiminda oynayan futbolcusunu konya macinda nasil motive edecegini düsünüyorum ??? istedigi kadar futbolculari konya macina motive etse bile karsiligini alacagindan süpheliyim cogunun kafasinda haftaya oynayacaklari fener maciní düsünüyor olabilirler ..Haftaya TV de canli dev bir pazar futbolculari bekliyor..???
Evimizde mac kazanamiyoruz birde fenerbahce maci haftaya denk gelince insani ister istemez düsündürüyor !!!! Insallah Sivasspor konyayi rahat gecerde ben yanilirim.....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Yiğiter 22.02.2007 16:39

açıkcası ben korkuyorum çok eksiğimiz var ve konya formda veeee üstüste galibiteler üstüste mağlubiyetleri getirecek gibi..:(

serhankaburcuk 22.02.2007 17:37

--->: -->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=yigiter187;193795]açıkcası ben korkuyorum çok eksiğimiz var ve konya formda veeee üstüste galibiteler üstüste mağlubiyetleri getirecek gibi..:([/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bende şöyle yorum getireyim.Sivasspor böyle maçlarda daha iyi oynuyor.Özellikle açık futbol oynayan takımlara karşı Sivasspor daha iyi mücadele veriyor.Ama kapalı oynayan özellikle Antalyaspor gibi takımlara karşı bu kadar başarılı olamıyor.İnşallah bu hafta herzamanki futbolunu oynayan ve iyi motive edilmiş bir Sivaspor takımı bu maçı kazanacaktır.Konyasporun etkili silahlarından Tayfunu Servet ile etkisiz hale getireceğimizi ve ofanstada Mehmet YILDIZ ve Chetkov İkilisi ile sonuca gideceğimizi düşünüyorum...

İnşallah güzel bir haftasonu olur...[/COLOR][/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:40.