![]() |
--->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
burada yapmacık konuşmakla taraftar olunmuyor ben 150 km yolgeldim soğukta dondum. bu şehirde bir gariplik var anlamadım gitti 2. ligdeki tad yok takımda. bir takım sahasında bu kadar başarısız olamaz. artık yeter deplasmana gitmedende sahadan galip ayrılmak istiyorum
|
[QUOTE=mertlik_beyi_58;194640]TAMAM OLALIM KARDEŞİM AMA HEP İÇERDE KAYBEDİYOR.MİLLET DE AFEDERSİNİZ ENAYİMİ Kİ YENİLECEĞİ MAÇA GİTSİN.EĞER YENECEKSE GEREKİRSE STADIN ÖNÜNE KAMP KURARIZ.:mad: :mad: :mad: DİMİ YANİ[/QUOTE]
haşa kimse enayı değil ama stada giderken de ne olursa olsun umutlu ve sivaslı bilinciyle eğer uzakta olmasam maçlara giderim özellikle yenilme ihtimalim daha fazla ise ,çünkü benim desteğme ihtiyaçları var diye düşünürüm.haa elbette sana haksız diyemem kızgınsın,kırılmışsın ama soğuk kanlı ve ne olursa olsun ben maça giderim arkadaş demek hani biraz daha iyi olurdu diye düşünüyorum. |
-->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
beyler az kaldı 3 maç daha kaybettik mi bülent yolcu??dayanın beyler dayanın?????????????
|
KENDİ SAHANDA KAZAN DEPLASMANDAKAYBET.BÖYLECE MAÇA GİDEN 10.000 LERCE KİŞİYİ KAHRETMEMİŞ OLURSUN.BALİLİSİZ BU TAKIMDAN HİÇBİRŞEY OLAMAYACAĞINIDA ANLADIK.UEFA HAYAL.YAZIK BE YAZIK BU TARAFTARA YAZIK!!!
|
--->: -->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
[QUOTE=ceza_tolga_rep;194636]arkadaşlar sabredin,3 maç daha yenilirsek bülent gider sonrada sakaryayı kurtarır?
3 maç daha yenilelim,bülente veda partisi düzenleyelim???[/QUOTE] gardas istersen kalan tüm maclari yenilelim bülentle beraber süper ligede veda partisi düzenleyelim.Hayret yav nasil sivasin kaybetmesini isteyebiliyoruz??? |
-->: SİVASSPOR:1 KONYA:3
bide taraftar bekliyorlar böyle olursa ne taraftarı bekliyeceksin kardeşim içerde doğru düzgün puan toplayamıyorsun ki...
|
????????????????????????????????????????????????????????????????
Geçen haftalarda, uyarmıştım, Sakın REHAVET ve GAFLETE düşmeyin diye.Keşke !. demeseydim sanki bana inat yapılmış gibi algılıyorum. ve çok üzülüyorum. Bülent hocanın bence, yönetim tarafından sıkı ,sıkı DİKKAT'i çekilmeli.Sivasspor bülent hoca için bir şans kapısı bu şansını iyi değerlendirmeli. Yoksa ? bülent hoca SİVASSPOR'u Teknik direktörlüğü için DENEME TAHTASI'mı ?. olarak düşünüyor. Çünkü tüm hocalık kariyeri SİVASSPOR'da geçmiyeceğine göre. bu gidişata bir dur demeli ve FENER maçında bu kaybettiği puanları telafi etmeli. FENER yenilmeyecek bir takım değil. Futbolculara savaşçı ruhu verilmeli bu ruhu verecek kişide bülent hoca'dır!!. METİN KURT gibi savaşcı Teknik direktör lazım bu takıma. SELAM ve DUALARIMLA... |
[QUOTE=ceza_tolga_rep;194665]beyler az kaldı 3 maç daha kaybettik mi bülent yolcu??dayanın beyler dayanın?????????????[/QUOTE]
[B]hayret vallahi nasil taraftarsin :confused: üc mac seri kazanisin havalara ucuyordunuz bülent hocayi yerlere göklere sigdiramazken simdi az kaldi dayanin gidecek diyorsun :rolleyes: taraftarlik bu mu :confused: iyi günde kötü günde destek olmak degil mi :rolleyes: tabiki yenilgileri üzücü ama önceki maclari düsünün simdiye kadar kazanilanlari, bir kac mac yenildik diye bu sözlere hic gerek yok daha ligin bitimine cok var hersey olabilir orta siralarda dolasiyoruz daha henüz ikinci senemiz SüperLig`de ve bence gayet güzel gidiyoruz ve önümüzdeki seneler hem uefa hem sampiyonlarligi olacak insallah [/B] |
Kardeşş.. sen ne diyorsun, takımı hiç mi eleştirmeyeceğiz de ohhhh.. iyi oldu . canın sağolsun ucuz laflarla mı geçiştireceğiz.
Elbette başarılı durumlarda övgü olacak,başarısız durumlarda da yergi olacak bu çok doğal. V E S S E L A M .. |
[QUOTE=ceza_tolga_rep;194636]arkadaşlar sabredin,3 maç daha yenilirsek bülent gider sonrada sakaryayı kurtarır?
3 maç daha yenilelim,bülente veda partisi düzenleyelim???[/QUOTE] [B]Sen ne biçim taraftarsın ya!Bülent UYGUN, takım maç kazanınca Bülent Hoca oluyor,takım maç kaybedince Bülent oluyor :mad: Daha 11 hafta var,Rizespor Fenerbahçeden puan alıyor da Sivasspor niye alamasın? İsyan,sitem edebilirsiniz ama dönekliğin lüzumu yok.Sivasspor mutlaka iyi zamanlara tekrar ulaşacaktır,yeter ki bazı kişiler burnunu sokmasın :mad: Her zaman destek olmalısınız Sivasspora,özellikle böyle zamanlarda....[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:54. |