![]() |
--->: Fazladan bilet !
[QUOTE=Agcalli;309148]yav sivastada mı karaborsacılar türedi yoksa ??[/QUOTE]
Büyük ihtimal bazıları bu durumdan yararlanmak isteyecektir.:mad: |
[QUOTE=yigidogurbettee;309150]ben şarkışladayım şuanda bugun gitme durumum yok ordan allah rizası için ayarlarsa çok iyi olur. para sorun olmaz.![/QUOTE]
Biraz önce çarşıdan geldim.Büfenin orda insanlar vardı.Belkide havuz tarafında yer vardır bilmiyorum... |
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Arkadaşlar Staddaki gişelerde kapalı yanı ve Havuz tarafı biletleri satılıyor.. Bilginiz olsun.. [/FONT][/CENTER][/B]
|
-->: Fazladan bilet !
BİLET YOK ARKADAŞLAR
GÖSTERDİĞİNİZ İLGİDEN DOLAY YİĞİDOLARA TEŞEKKÜRLER |
-->: Fazladan bilet !
karaborsacı sivasda yoktur.......
|
[B]Karaborsacılarım Elindedir Şimdi.5 YTL Olan Bileti 50 Ytl Satarlar.Hepsine Lanet Olsun.[/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydın;309176][B]Karaborsacılarım Elindedir Şimdi.5 YTL Olan Bileti 50 Ytl Satarlar.Hepsine Lanet Olsun.[/B][/QUOTE]
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]5 YTL'ye bilet yok ayrıca Sivas'ta karaborsacı yok.. Stadın orda satılıyor bo$ laf yapıcağınıZa gidin aLın.. [/FONT][/CENTER][/B] |
Ben bilet işini hallettim. Tarkan ÇELİK arkadaşımız sağolsun.
|
--->: -->: Fazladan bilet !
[QUOTE=ceza_tolga_rep;309172]karaborsacı sivasda yoktur.......[/QUOTE]
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Sen varsınYa olm ......:D :D :D[/FONT][/CENTER][/B] |
[QUOTE=yigidogurbettee;309180]Ben bilet işini hallettim. Tarkan ÇELİK arkadaşımız sağolsun.[/QUOTE]
[B][CENTER]Eyw garda$ sizlere yardımcı olMak bizim görevimiz.. 1967 Sivasspor Genç TaraftarLar Derneği.. :rolleyes::rolleyes:[/CENTER][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:02. |