![]() |
[b]Ya WaLLa Tel Örgü Kalksada kurtulsak.Geçen sene En çok zorluğu ben Çerktim Telin Üstünde Az röportaj almadım hani..[/b]
|
Tel örgüler kalkması cok iyi olur halkımıza lafım yok medeniyetin beşşigi ama kendini bilmez 3_5 tane provakatör cıkar bu seferde şehrin ismi kötülenir ama benim gönlüm kalkmasından yana saygılarımla İLGİLİLERE DUYRULUR
|
[b]ELİN MEMLEKETİNDE 3-5 KİŞİ GİRER KİMSE SES ÇIKARMAZ BİZDE BİR GİRER ORTALIK KARIŞIR...[/b]
|
[QUOTE=ElbeyLi58][/QUOTE]
holiganlar yola geldi diyen gardaslar ingiltere stadyumlarinda kac tane mac izlemisler acaba? |
[COLOR=Red][B][SIZE=4]Tel örgüler hiç güzel bir şey değil. Gönlümüz kaldırılmasından yana. [/SIZE] [/B] [/COLOR]
|
Ben Sivaslimi Tanirim Orda şimdi Maisa Bir Gol Atacak Benim Abilerim Sahaya Dalicak Bence Biraz Bekleyelim çok Zor Bişey Değil Ilerde Kaldiririz Herşey Yavaş Yavaş
|
Sivasin Insaninin Dilinde Vardir Asariz Keseriz Derler Ama Yüreklerinde Bir Merhamet Ve Acima Duygusuda Vardir Tel örgüye Hayir...
|
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]Sivasin Insaninin Dilinde Vardir Asariz Keseriz Derler Ama Yüreklerinde Bir Merhamet Ve Acima Duygusuda Vardir Tel örgüye Hayir...[/QUOTE]
KATILIYORUM............. TEL ÖRGÜYE HAYIR. TEL ÖRGÜ İNSANI DAHADA SİNİRLENDİRİYOR DİYEBİLİRİM. HAPİSTE Mİ MAÇ İZLİYORUZ. BENİM SİVASLIM GELİR ADAM GİBİ TAKIMINI DESTEKLER. RAKİPLE UGRAŞMAK Bİ DEFA PAROLAYA SAYGISIZLIK OLUR. |
abi çok güzel bi konuya değinmişsin ewet stadımzda tel örgü istemiyoruzz
|
bence de tel örgülerin olmaması iyi olur.birçok statta olay çıkmasına rağmen bazı statlarda tel örgü yok,bizim sahamızda bir kez bile anons yapıldığını hatırlamıyorum.misafirperverliğimizi herkes biliyo zaten [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][B][I]EN BÜYÜK SİVASSPOR[/I][/B][/COLOR][/FONT]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:04. |