![]() |
-->: SEZON SONUNDA PUAN TABLOSU NASIL OLUR
Arkadaslar bakıyorum ki biz bile kendimizi 1. sıraya koymuyoruz biz bile takımımıza inanmazsak basın tabii baskı yapar sapına kadar arkandayım SiVaSSpOr ilk 3'um ;
1. SİVASSPOR 2. Galatasaray 3. Fenerbahçe |
--->: SEZON SONUNDA PUAN TABLOSU NASIL OLUR
ilk 3 e girsin başka bişey istemem. bu sene gireceğimizede inanıyorum.
|
ben daha büyük konuşuyorum şampiyon olacagız hemde bütü engellemelere ragmen
|
size liste yapmayacağım.ilk 5 i yazıp bırakacağım
1.sivasspor yada fenerbahçe olur 2.beşiktaş 3.galatasaray 4.kayseri 5.trabzon |
1-galatasaray
2-fenerbahçe 3-beşiktaş 4-sivasspor 5-kayserispor 6-trabzanspor 7-konyaspor 8-gaziantepspor 9-denizlispor 10-çaykurrizespor 11-ankaragücü 12-bursaspor 13-v.manisa 14-ankaragücü 15-ist.belediye 16-ankaraspor 17-kasımpaşa 18-g.oftaş |
YAPMAYIN BEYLERR,AYIP OLUYOR.BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM.NE DEMEK YA 5 NCİ 6NCI SIRA.SİZDE ÖZ GÜVEN BUNALIMI VAR SANIRIM.ÖNCE KENDİNİZE SONRA TAKIMA GÜVENİN.HEN SONRA BAKIN KAMPANYA AÇILDI OTOBÜS İÇİN NE ÇIKTI CEBİNİZDEN?GÖNÜLDEN YAZIN NE KADAR PARA VERDİNİZ ONU YAZIN.HA HİÇ VERMEDİ İSENİZ BÖYLE OLUMSUZ YORUMLAR TAHMİNLER YAPMAYIN HAKKINIZ YOK BUNA.BEN BAŞKANA T.DİREKTÖRE FUTBOLCUMA MASÖRE DOKTORUNA KADAR HEPSİNE GÜVENİYORUM.BAŞARACAK YERENEK VE AZİM VAR YETERKİ BİZLER MADDİ VE MANEVİ YÖNDEN DESTEK OLALIM.SAYGILARIMLA .
|
3.bitiricez inşallah gerisini yazma zahmetinde bulunmuyom benim için önemli olan SİVASSPOR
|
1.SİVASSPOR
2.FENERBAHÇE 3.GALATASARAY 4.BEŞİKTAŞ 5.KAYSERİSPOR 6.TRABZONSPOR 7.DENİZLİSPOR 8.ANKARAGÜCÜ 9.KONYASPOR 10.BURSASPOR 11.ÇAYKURRİZESPOR 12.GAZİANTEPSPOR 13.İSTANBUL B.B 14.G.B OFTAŞ 15.GENÇLERBİRLİĞİ 16.V.MANİSA 17.ANKARASPOR 18.KASIMPAŞA |
1.[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR][/FONT]
2.G.SARAY 3. F.BAHÇE 4.BEŞİKTAŞ 5.TRABZON 6.KAYSERİ 7.V.MANİSA 8.G.BİRLİĞİ 9.OFTAŞ 10.KASIMPAŞA 11.ANKARASPOR 12.BURSA 13.ANKARAGÜCÜ 14.İ .BELEDİYE 15.G.ANTEP 16.DENİZLİ 17.Ç .RİZE 18.KONYASPOR |
1-Sivasspor
2-Fenerbahce 3-beşiktaş 4-trabzonspor 5-kayserispor 6-galatasaray 7-konyaspor 8-gaziantepspor 9-denizlispor 10-çaykurrizespor 11-ankaragücü 12-bursaspor 13-v.manisa 14-ankaragücü 15-ist.belediye 16-ankaraspor 17-kasımpaşa 18-g.oftaş |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:34. |