![]() |
Gardas Bu Fiyatlara Gercekten Alinablir Yani
|
[b]Arkadaşlar Kombine bilet alıp katkıda bulunmak isteyen yiğidolar bizimle irtibata geçsinler....
[/b] |
Cok güzel bir fikir
Arkadaslar,
bu cok güzel bir fikir Bunu desteklememiz gerek. Herkesi bu kampanyayi desteklemeye cagiriyoruz. |
Evet Gerçekten Güzel Bir Fikir Katkilarinizi Bkliyoruz.....
|
[b][i]Sivassporumuz 38 Yıl aradan sonra Süper ligde... İnşallah bu sene Süper ligde fırtına gibi eseceğiz...Ama Süper ligde fırtına gibi esebilmemiz için takımımıza maddi anlamda destek kesinlikle şart...Sivassporumuza maddi anlamda destek sağlamak amacıyla Sivasta ve Sivas dışında bulunan yiğidolar kombine bilet alarak takımımıza maddi destek verebilirler...Yurt dışında bulunan ve Sivas dışında bulunan Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak takıma ve taraftarlar derneğine(1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği) destek verebilirler....
Böyle bir projemiz var...Ne dersiniz...????? Görüşlerinizi bekliyoruz...[/i][/b] |
[b]Değerli YİĞİDOLAR;
Sivasspor kulubü gelecek hafta içinde kombine biletlerini satışa çıkarmayı planlıyor..Bizde düzenlemiş olduğumuz kampanyayı Artık maddiyata dökmeyi düşünüyoruz...Kombine bilet alarak kampanyay destek vermek isteyen değerli arkadaşlarımızın bizimle irtibata geçmesini istiyoruz... İRTİBAT TELEFONLARIMIZ : 1967 Sivasspor Genç Tar.Derneği :0-346-2211967 Serhan KABURCUK :0-505-7765158 Mustafa ERSOY :0-543-3737699 ŞİMDİ DESTEK ZAMANI HAYDİ YİĞİDOLAR.............[/b] |
[b]DEĞERLİ YİĞİDOLAR KOMBİNE BİLETLER İÇİN AÇTIĞIMIZ KAMPANYA DA HERKS GÜCÜ YETTİĞİ KADAR BİR BİLET ALSIN ..SİVASSPOR TARAFTARI HER ŞEYE LAYIK...PARA KLÜBE MADDİ DESTEK AÇISINIDAN İYİ GELECEK..TARAFTARDA TRİBÜNDE Kİ YERİNİ ALACAK..[/b]
|
katılım oldumu bu kampanyaya??? sayılarda ne durumdayız?
|
Hep Destek...tam Destek...
Yarindan Itibaren Kocaelindeki Tanidiğim Tüm Sivaslilara Anlatacağim Bu Kampanyayi...artik Kac Kişi Alir Bilemem.. Ama..bana Marathondan Bir Kombine Bilet Ayirin...benim Kombine Biletimide Alemin En Kral Davulcusu özgür Gardaşima Veriyorum.... |
[QUOTE=gakgo58]Hep Destek...tam Destek...
Yarindan Itibaren Kocaelindeki Tanidiğim Tüm Sivaslilara Anlatacağim Bu Kampanyayi...artik Kac Kişi Alir Bilemem.. Ama..bana Marathondan Bir Kombine Bilet Ayirin...benim Kombine Biletimide Alemin En Kral Davulcusu özgür Gardaşima Veriyorum....[/QUOTE] [b]Eyvallah abim...Çok saolun sizlerin ilgisi bizi çok mutlu ediyor...Senin kombine biletini gereken arkadaşa ileteceğimizden kuşkun olmasın...[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:39. |