SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   OLAYLARIN ARDINDAN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12213)

LosTie58 13.08.2007 00:32

--->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE=samettürkmen;235301]Arkadaşlar o sahaya inen insandışı mahlukatlar ve buraya gelip sizlere cins cins yazılar yazan sözde trabzonlular bizden değildir. Trabzonspor taraftarları olarak yaşananlar bizi üzdü.O sahaya inen mahlukatlar kesinlikle bizden değildir.Olaylar için özür diliyoruz.
Maçın skoru ne olursa olsun maç dostluk içide bitmek züereydi ama bazı trabzon taraftarı kılığına bürünmüş teröristler buna gölge düşürdü. Bunlar kasti oalylar.Kardeş kulüplerimizle yaptığımız maçalrda hep bu oluyor maalesef trabzonda ve bizi küstürmeye çalışıyorlar. Neyse çok konuştum hayırlı geceler arkadaşlar.Yeniden,kusura bakmayın[/QUOTE]

keşke her trabzonLu senin gibi düşünmeyi becerebiLse.tşkLer

yigido_musta 13.08.2007 00:45

-->: OLAYLARIN ARDINDAN

[B]bunun 4 eylulude var ama bız onalrı ciceklerle karıslayalım ki utansınlar ne yaptıklarını daha ii anlarlar biz sivasın YİGİDİN COK OLDUGU YERDENIZ YİGİTLEREDE BU YAKISIR kavga baska olay tabii kide her sey kavgayla cozulmez arklar [/B]

MOS-BY-58 13.08.2007 01:14

her nerde her be sebeple olursa olsun byle bir sey tek kelimeyle rezalettir...

DOGU_BEY 13.08.2007 01:27

[B][COLOR=blue][quote=BordoMavi61;235303]herşeyi söylüyorsunuuz da neden musa aydının olayları ne kadar büyüttüğünü söylemiyorsunuz.Hakem takdirini faul ve sarı kart olarak kullanmış.musa aydın ne diye gelip orada kavga çıkartıyor.Zaten hakem maçı katletti taraftarlar sinir küpü hakem beceriksiz olduğunu zaten olayları kontrol edememesinden belli eidiyor.Neyse musa aydın ın olayı yatıştırıldı.Ardından maçın tamamında her hareketi bneredeyse faul olan Mehmet yıldız orada kavga çıkarıyor.İşte bu Sivassporlu oyuncuların nasıl bir zihniyete sahip olduklarının göstergesidir...[/quote][/COLOR][/B]

[B][COLOR=blue]SİZDEKİ AYMAN DENEN FUTBOL FAKİRİ TÜRKİYEYE GELDİĞİNDEN BERİ SERT OYNUYOR SİNİRLENDİĞİ ZAMAN RAKİBİNE KASITLI GİRİYOR SİZLER DE BİLİYORSUNUZ O HAREKETİN DİREKT KIRMIZI OLDUĞUNU İŞİNİZE GELMİYOR TRABZON ESKİDEN BERİ SABBIKALI VE ZAMANINDA İYİ BİR CEZA ALMADIĞI İÇİN ORDAKİLER RAHATÇA BU OLAYLARI ÇIKARIYORLAR BANA HİKAYE ANLATMA HERŞEY GÖRÜLDÜ YA SAHAYA İNENLERDE BIÇAK YA DA SİLAH OLSAYDI EMNİYETE BAKIYORUM SANKİ SİVASLILAR DAYAK YESİN HAVASINDA İYİ BİR CEZA ALIP HÜKMEN YENİLİN DE AKLINIZ BAŞINIZA GELSİN [/COLOR][/B]

aslanbey1907 13.08.2007 01:29

[quote=HAYALKAFE;235345]

[B][COLOR=blue]SİZDEKİ AYMAN DENEN FUTBOL FAKİRİ TÜRKİYEYE GELDİĞİNDEN BERİ SERT OYNUYOR SİNİRLENDİĞİ ZAMAN RAKİBİNE KASITLI GİRİYOR SİZLER DE BİLİYORSUNUZ O HAREKETİN DİREKT KIRMIZI OLDUĞUNU İŞİNİZE GELMİYOR TRABZON ESKİDEN BERİ SABBIKALI VE ZAMANINDA İYİ BİR CEZA ALMADIĞI İÇİN ORDAKİLER RAHATÇA BU OLAYLARI ÇIKARIYORLAR BANA HİKAYE ANLATMA HERŞEY GÖRÜLDÜ YA SAHAYA İNENLERDE BIÇAK YA DA SİLAH OLSAYDI EMNİYETE BAKIYORUM SANKİ SİVASLILAR DAYAK YESİN HAVASINDA İYİ BİR CEZA ALIP HÜKMEN YENİLİN DE AKLINIZ BAŞINIZA GELSİN [/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial Black][COLOR=purple]aynen katılıyorum .kardeş.eline ayağına sağlık.[/COLOR][/FONT]

baysivaslı 13.08.2007 01:30

[QUOTE=HAYALKAFE;235345][B][/B]

[B][COLOR=blue]SİZDEKİ AYMAN DENEN FUTBOL FAKİRİ TÜRKİYEYE GELDİĞİNDEN BERİ SERT OYNUYOR SİNİRLENDİĞİ ZAMAN RAKİBİNE KASITLI GİRİYOR SİZLER DE BİLİYORSUNUZ O HAREKETİN DİREKT KIRMIZI OLDUĞUNU İŞİNİZE GELMİYOR TRABZON ESKİDEN BERİ SABBIKALI VE ZAMANINDA İYİ BİR CEZA ALMADIĞI İÇİN ORDAKİLER RAHATÇA BU OLAYLARI ÇIKARIYORLAR BANA HİKAYE ANLATMA HERŞEY GÖRÜLDÜ YA SAHAYA İNENLERDE BIÇAK YA DA SİLAH OLSAYDI EMNİYETE BAKIYORUM SANKİ SİVASLILAR DAYAK YESİN HAVASINDA İYİ BİR CEZA ALIP HÜKMEN YENİLİN DE AKLINIZ BAŞINIZA GELSİN [/COLOR][/B][/QUOTE]

doğru diyorsunuz sayın hayalkafe.aynen katılıyorum

BordoMavi 13.08.2007 01:59

--->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE=adilakbulut;235296]3.lig takimlarina kastin mi var ,adamlarin basini yakican durduk yere[/QUOTE]

Olayları kızıstırmaya gerek yok..Bi kac tahrik olmus ne yaptıgını bilmez yuzunden Trabzonspor a laf atmaya gerek yok..

Ayrıca Cılgınlar a laf atmayı bırakın..Yaptıklarını tasvip etmiyorum ama ister Trabzon da olsun ister baska yerde olsun bunlar Cılgınlar..!

Ben bu gece bi kez daha utandım..Ama taraftardan utandım yoksa Trabzonsporlu olmaktan herzman gurur duyarım..Allah Cehenneme gitmekten ve Trabzonsporlu olmemekten bizleri korusun..

jakobieen 13.08.2007 02:12

-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE=samettürkmen;235301]Arkadaşlar o sahaya inen insandışı mahlukatlar ve buraya gelip sizlere cins cins yazılar yazan sözde trabzonlular bizden değildir. Trabzonspor taraftarları olarak yaşananlar bizi üzdü.O sahaya inen mahlukatlar kesinlikle bizden değildir.Olaylar için özür diliyoruz.
Maçın skoru ne olursa olsun maç dostluk içide bitmek züereydi ama bazı trabzon taraftarı kılığına bürünmüş teröristler buna gölge düşürdü. Bunlar kasti oalylar.Kardeş kulüplerimizle yaptığımız maçalrda hep bu oluyor maalesef trabzonda ve bizi küstürmeye çalışıyorlar. Neyse çok konuştum hayırlı geceler arkadaşlar.Yeniden,kusura bakmayın[/QUOTE]

sevgili kardeşim biz Trabzonluyu o sahaya inen bazı insanımsılar gibi değil senin gibi tanıyacağız inşallah.. biz o geri zekalıların yaptığını tüm Trabzona mal etmeyeceğiz, umarım sizde bu sinir harbinde yazılanları okuyarak sivaslıları yanlış tanımazsınız.. SEVGİ ve SAYGILAR..

BordoMavi 13.08.2007 02:14

Bilirsiniz Trabzon insanı cabuk sinirlenir ama cabuk da unutur..Eger oyle olmasaydı her sezona bi umutla baslamayız..20 seneden beri istisnasız her sene aynı heeycanla baslanıyo lige ama en yaklastıgımız zamanlar da da hakem engeline takılyoruz..Nyse Sivasspora basarılar...Umarım Fener macında da iyi oynarsınız...

jakobieen 13.08.2007 02:21

-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

[QUOTE=BordoMavi;235366]Bilirsiniz Trabzon insanı cabuk sinirlenir ama cabuk da unutur..Eger oyle olmasaydı her sezona bi umutla baslamayız..20 seneden beri istisnasız her sene aynı heeycanla baslanıyo lige ama en yaklastıgımız zamanlar da da hakem engeline takılyoruz..Nyse Sivasspora basarılar...Umarım Fener macında da iyi oynarsınız...[/QUOTE]

geçen sene iki maçtada yenilmediğimiz febe'ye yine yenilmeyecez inşallah sen merak etme :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:46.