![]() |
--->: KİMİN SAYESİNDE SİTEYE ÜYE OLDUNUZ!!!!
ben sivasspora gonul bagliligi olan Van'li bir kardesinizim. siteyide web'te gezerken rastladim ve uye oldum ve olmaklada onur duyuyorum. Beni mutevazi sekilde karsilayan herkese en icten tessekkurler.
|
[B]Vay Be...Neredeyse [U][COLOR="Red"]1[/COLOR][/U] Sene Olucak.
Zaman Çok Çabuk Geçti. Valla Burada Çok Çabuk Zaman Geçiyor. Bu Site Adamı Yaşlandırır:D[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Bu siteye iyiki üye olmuşum iyiki kendimi çoook ama çooook şanslı biri hissediyorum bu siteye üye olmadan önce Sivas Sivaslı denildiğinde içimden adeta bir parça sökülüyor yerimde duramıyordum ...İlk üye olduğumda herkesi kendi sandım sanırım bu düşüncelere sahip oysa yanıldığımın ve her şeyi çok daha iyi anlamaam sebeb oldu ve ilk üye olduğumda onlarca kafamda Sivas'a Sivasspor'a yapmak istediğim hayata bir türlü geçirmek istediğim projelerim vardı ne güzelki 2,5 sene sonra üye olduktan sonra hiç gerekmediğini her şeyin boş değmez olduğunu uğrunda değer göremediğim ve artıkta soğduğum gerek kalmadığını anladım geçde oolsa Tşk ederim [url]www.sivasspor.com[/url] erkenden beni uyardığın için minnettarım sana..![/COLOR][/B]
|
ben kendim üye oldum
kimseden yardım istemedim kimse bana yardımcı olmadı kendi bileğimle üye oldum tırnaklarımla kazıyarak üye oldum |
-->: KİMİN SAYESİNDE SİTEYE ÜYE OLDUNUZ!!!!
valla ben bigün sitede eyüpün salak salak mesajlarını görüp cevap yazmak için üye oldum:Dşimdide en yakın kankim:D
|
siteye kendim girdim ve üye oldum sonra 1967 derneği lise başkanlığı yaptım şimdi avere avere dolaşıyoruz
|
Ben sitemiz bile olduğunu bilmiyordum.Birgün nette dolaşırken rastladım sitemiz olduğunu görünce hemen üye oldum.Şimdi bazı arkadaşlarla beraber stres atmak için bu siteye takılıyoruz.Çok eğlenceli.hem memleket hasretini bi nebzede olsa gideriyoruz.
|
-->: KİMİN SAYESİNDE SİTEYE ÜYE OLDUNUZ!!!!
Ben kendim Siteyi buldum ve üye oldum. Takimi tuttugum icin üyeyim. Hem Takimi, hemde Memleketim Sivas oldugu icin üyeyim. Cok memnunum, hic pisman degilim.
|
birgün bende nette sivasspor haberlerine bakıyordum sitemiz olduğunu gördüm gururlandım ve hemen üye oldum iyikide olmuşum çok güzel sitemiz var emeği geçen herkese teşekkür ederim iyiki varsın sivasspor. com çayırağzılı yiğido
|
[COLOR="RoyalBlue"][B]kendim üye oldum okulda bilgisayr dersindeydik dedim hoca konuşsun elif bi bizim sivasa bak hele :) baktım yorumları filan okudum dedim seninde bu sitede olman lazım:)herkesin seninde yorumlarından faydalanması lazım:):):)[/B][/COLOR]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:19. |