![]() |
--->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....
evet puar kardasim o dusundugun seymiz malesef cok uzuluyorum coooook
|
--->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....
[QUOTE=puar;256642]tamam o zaman hemşo sen sivastasın merkezin girişinde pusuya yatın taşlayın gece otel onunde davul çalın herşeyi yapın ne kazanacaz hiç bişey bu mubarek günler hatırına onları affetmek daha iyi eğilmi kin nefret hiç birşeyi çözmemiştir çözmezde...
yakışan centilmenliktir sivassporumuza.[/QUOTE] [B][COLOR="Blue"]Ben Anlatamadım Galıba SIvas Gırısınde Taslayalımmı Dedım Yoksa Bızde Sahaya Dalalım Onlarımı Dovelım Dedım Sadece Avans Olayını Sacma Buldum Oda Yalanmıs Zaten...[/COLOR][/B] |
[QUOTE=hemso58;256920][B][COLOR="Blue"]Ben Anlatamadım Galıba SIvas Gırısınde Taslayalımmı Dedım Yoksa Bızde Sahaya Dalalım Onlarımı Dovelım Dedım Sadece Avans Olayını Sacma Buldum Oda Yalanmıs Zaten...[/COLOR][/B][/QUOTE]
aha şimdi anlaşıldın hemşo ;) .......... |
trabzon sivasa gelsin onlara sürprizlerin en güzelini yapacagız.:mad:
|
ARKADAŞLARR. ne sürprizi yaa. Adamların 2 başkanının bi açıklaması var. ANADOLU takımlarının reisiyiz paşasıyız babasıyız diye. bu ne demek yaa. bizden üstünmü görüyorlar kendilerini. en iyi sürpriz onları burada sahada gollerle kalbura çevirip göndermek. Radyospor u dinliyormusunuz. orada bazı trabzonlular '' sivassporlular sivaslılar kasımpaşaya maça gelmesin sakın yoksa onları köpek gibi ezeceğiz biz trabzonlular olarak '' diyorlar. bizde bu neidüğü belli olmayan adamlara güzel sürpriz hazırlayacağız öylemii. ne dostluğu bee. bunlardan dost olmaz.
|
kimse bana şöyle böyle diye yazı yazmasın bence son derece gereksiz adamlar bizim futbolcumuzu dvüyor biz de kendimizi affettirmeye çalışır gibi süpriz yapıyoruz1!
|
-->: TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....
Arkadaşlar bu trabzon olayına çok takılmış vaziyettesiniz böyle olaylar sivasta olsa trabzon seyircisi bizim takımı taşlarla karşılardı üstelik adamlar bizim siteye üye olup (lazorjin61) ismini belirttiğim kişi birsürü hakarette bulunuyor. Hayırdır ramazan dolayısı ile rehavetmi bastı sizi adamlar hem sitemizde bize hakaret etsinler hemde onlara böyle bir alternatif sunalım olmaz gardaşlar adam gibi herkes çıkar futbolunu oynar yeneriz veya yeniliriz ama bunun dışında birşey olursa ölene dek sivassporu affetmem ve bir daha bu siteye uğramam benim gibi bırakacak çok arkadaş var eğer böyle bir avantaj tanınırsa trabzona allahıma yemin olsun ankaradaki bütün arkadaşları sitedende ayırırım ankaradaki maçlara gelmelerinide engellerim ben gerektiğinde sivas için ölürüm diyorum trabzonlu kalkıp hakaret edecek bir adamlara avans vereceğiz olmaz gardaşlar olmaz bu iş. Yolumuza devam edeceğiz ölene kadar
|
SAYIN FİKRET ÜNSAL LÜTFEN İTİFA ETTT...
SİVASSPOR'A HER GEÇEN GÜN ZARAR VERİYORSUNUZ. BASIN TOPLANTISI YAPIYORSUNUZ TÜRKİYEYİ BİZE DÜŞMAN EDİYORSUNUZ. HATIRLARSANIZ ŞAMPİYONLUK SEZONUMUZDA MANİSA İÇİN AÇIKLAMA YAPMIŞTINIZ VE BİZ YARA ALMIŞTIK. ŞİMDİ ÇIKIP KÖPEKLER İÇİN AÇIKLAMA YAPTINIZ VE BİZ YİNE ZARAR GÖRECEĞİZ... AYRICA DİKSÜYON'UNUZ ÇOK ZAYIF, BENCE TÜRKÇEYİ DAHA GÜZEL KONUŞAN BİRİSİ BASIN SÖZCÜMÜZ OLSUN... ARTIK ÇIKIP MEDYADA DEMEÇ VERMEKTEN VAZGEÇİN, BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKALIM OLUR MU!!!! |
centılmenlık yapıp en ıyı sekılde karsılayalım onların sevıyesıne dusmeyelım.ama sonuc bıze galıbıyetlık getırsın centılmenlık dıye macı onlara bıle bıle verırsek yazık olur bızım gıbı sıvassporlu fanatıklere.sıvasımız gururumuz kımse zedelemesın bu gururu
|
[B]trabzonda olayları biz yasadık bıze o kadar baskı yapıldı sımdı de kımse bize ne yapıp ne yapmıcagımızı soyleyemez ! ! ! ![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:51. |