![]() |
-->: SİVASSPOR:1 MANİSA:0
STADYUMDAKİ ATMOSFER HARİKAYDI.HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM.HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS SPOR.
|
--->: SİVASSPOR:1 MANİSA:0
tebrikler SİVASSPOR.... STAD HARİKAYDI...
|
lideriz arkaslar varmı otesi gönül isterki lig böyle bitsin sivas cimbom el ele :D
|
tarihimizde ilk defa ciktigimiz super ligde geldigimiz noktaya bakarmisiniz, HELALL OLSUN demekten baska kelime yok, yorumcular , spor otoriterileri istedikleri kadar kivirsin,baskaniyla, camiasiyla, teknik direktor ve sporcusuyla HALKIYLA ligin en DELIKANLI en KRALI biziz iste..
|
Dikkatinizi çeken bişey oldumu. Benim çekti. BALİLİ. hani elin yahudisini getirip sivassporda oynatıyorsunuz diyen örümcek kafalılar var yaa onlara en güzel cevabı BALİLİ veriyor ve verdide bu maçta. Bu beyin özürlüler hiç düşünmüyorlarmı kendi memleketleri için ter döken,reklamını yapan,hizmet eden birine saygısızlık yaptıklarından dolayı en büyük sivas düşmanlarının kendileri olduğunu.BALİLİ yi elinde TÜRK BAYRAĞI tur atarken o örümcek kafalılardan daha büyük TÜRK olduğunu düşündüm.
|
-->: SİVASSPOR:1 MANİSA:0
diyicek söz bulamıyorum bu takım harikalar yaratıyo inş. lig sonundada bole olur bir anadolu takımı olarak ipi goğusleriz
|
MAÇ ÇOK GÜZELDİ
BİR İKİ ŞEY DIŞINDA BİLETSİZ GİREN TARAFTARLARLA DÖĞÜŞTÜK :D sivassporu tebrik ederim stad büyüleyici bir görünüdeydi maçtan sonrada tüm şehir ayaktaydı |
[COLOR="Blue"][I]dün yine mücadele gücü süper bir takımımız vardı.ayrıca taraftar ve türbinlerde çok iyiydi.mehmet yıldız ise tek kelimeyle süper süper süperdi.mehmet'in ne kadar değerli bir futbolcu olduğunu daha iyi anladım.inşallah adından daha çok söz ettirecek yakında...[/I][/COLOR]
|
SİVASSPOR:1 MANİSA:0
[QUOTE=serhatcan;264403]Dikkatinizi çeken bişey oldumu. Benim çekti. BALİLİ. hani elin yahudisini getirip sivassporda oynatıyorsunuz diyen örümcek kafalılar var yaa onlara en güzel cevabı BALİLİ veriyor ve verdide bu maçta. Bu beyin özürlüler hiç düşünmüyorlarmı kendi memleketleri için ter döken,reklamını yapan,hizmet eden birine saygısızlık yaptıklarından dolayı en büyük sivas düşmanlarının kendileri olduğunu.BALİLİ yi elinde TÜRK BAYRAĞI tur atarken o örümcek kafalılardan daha büyük TÜRK olduğunu düşündüm.[/QUOTE]
Balilinin hareketi takdire şayandır. Ancak bu hareketi baz alarak Müslüman Türk halkına sakın laf etmeyin. |
Helal olsun size sivassporum sivaslı lar. Bu hafta ne biz kazandığımıza fazla sevinebiliyoruz nede vestel yenildiğine üzülüyor. Ama sevineceğimiz askerlerimizin şehitlerimizin acısı dinince işte o birincilikleri kutlarız inş allahın izniyle. Hepimiz mehmetçiğiz hepimiz türküz türk. CCC CCC CCC
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:39. |