![]() |
--->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
CÜSSKB standının başarılı geçtiği fotoğraflarden net biçimde anlaşılıyor. Genç,dinamik ve bilinçli taraftar topluluğu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen arkadaşlarımı kutluyorum.
Aynur hanım gibi Sivas ve Sivasspor aşığı çalışkan ve iyi niyetli bir önderleri olduğu için çok şanslılar.Bir kaç çatlak sesin çıkması gayet doğal,hasetlik insana mahsus bir duygu bu tip cızırtılı sesler kulakları rahatsız etsede çok önemli değil. Geçen yıldaki gibi hanım taraftarlarımızı stadlarda görmek isteriz. |
bugunde cok gusel gecti umarım devam ederız aynen
|
[B]Ablacım Süpersiniz...
Davetinize olumlu yanıt vererek futbolcularımızıda getiren Bülent Hocamızı tebrik ediyorum. Sosyal bir kişiliği olmasına rağmen Sivas içerisinde yeterli ilgi ve alakayla karşılanmadıklarını düşünüyorum. Sizler bu düşüncenizle hem standa gelen arkadaşlarımıza hemde takımıza büyük moral ve mutluluk verdiniz. Teşekkürler...[/B] |
-->: --->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=merkez_emre;276681]bugunde cok gusel gecti umarım devam ederız aynen[/QUOTE]
[B]Aynen devam Emre, Standımıza Yoğun ilgi nedeniyle, Cuma günüde açık tutma kararı verdik. standa uğrayamadım diyenlere duyurulur.[/B] |
[B]ßiz SivassporLuyuz Cefa'yıda ßiz Süreriz Sefa'yıda.. yıLLardır takımın Arkasında ßizLer vardık Yine ßizLer oLucaz.. kimse HavaLara Girmesin Stat'da HaLay cekmeye Yada Görüntü oLsun Diye Herkesin eLine ßi DavuL verip Gelmiyoruz!
ßiz SivassporLuyuz![/B] |
[B]Yarası oLan Gocunsun Her iSteyene Gider yazı:)[/B]
|
-->: --->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[QUOTE=cArsi Sivas;276695][B]ßiz SivassporLuyuz Cefa'yıda ßiz Süreriz Sefa'yıda.. yıLLardır takımın Arkasında ßizLer vardık Yine ßizLer oLucaz.. kimse HavaLara Girmesin Stat'da HaLay cekmeye Yada Görüntü oLsun Diye Herkesin eLine ßi DavuL verip Gelmiyoruz!
ßiz SivassporLuyuz![/B][/QUOTE] [B]Bugüne kadar takımını destekleyen bütün dernek,grup yada kişiye en ufak bir olumsuz tavır içinde olmadım, olmamda. Arkadaşlar, Biz Üniversitemiz bünyesinde resmi bir kulubüz. Üniversitemizde yapılan etkinliklerin duyurulma yollarından birisi Stand açmaktır. Stantı İstanbul takımları Sivasın Üniversitesinde yaparken, bizler seyircimi kalmalıyız? yapılan doğru işleri takdir etmeyi öğrenelim artık. Biz tarzımızla, tavrımızla farklı olmaya devam edeceğiz.[/B] |
-->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ
[B]ßiz Zaten Yaptığınız İşi Taktir edioruz Etmioruz Demioruz ama Dawranışlarınız ßaşka Şeyler qÖsterior[/B]
|
[QUOTE=NAUGHTYBOY58;276707][B]ßiz Zaten Yaptığınız İşi Taktir edioruz Etmioruz Demioruz ama Dawranışlarınız ßaşka Şeyler qÖsterior[/B][/QUOTE]
[B]Benim Kulübümün standına gelip orada sorun çıkarmaya meyilli slogan atmaya kalkarsan müdahale ederim kusura bakma.[/B] |
[B]ßen O Konuya Denıorum Hanqi Konuya Değinmek İstediğimi Sen Daha Cok İyi ßiliorsun ßiz ßirlik ve ßeraberlik İçin Uğraşıyoruz Siz Kaçıyorsunuz ßu Saatten Sonra Yapabileceğim Hiç ßişey Yok Kendi Yağınızda Kawrulursunuz ;)[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:41. |