SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   YETER.... BİRLEŞİN ARTIK... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14232)

puar 18.01.2008 18:30

--->: gerçek grup istiyoruz

[QUOTE=YiğidoGençlik;302117]az kaldı sabredin Yiğido Gençlik geliyorrr..[/QUOTE]

kardeş gelmeyin...gidin...merkez var çılgınlar var 67 derneği var onlardan birinin yanına geçin...sivasın buna ihtiyacı var

HaSiVasLıM58 18.01.2008 20:23

[QUOTE=YiğidoGençlik;302117]az kaldı sabredin Yiğido Gençlik geliyorrr..[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Grup dediğin birlik olur bütünlük içinde olur adam satmaz yürek işidir aşk heyecan işidir sevgi saygı işidir yarın olimpiyata ben akrabalarımla amcaoğlu dayıoğlu teyzeoğlu bacanak kayınçolar ile geleceğim 1 Transporter+1 Transit+Taxi sayımız 30 gibi bizdemi grup olalım?Elbetteki hayır Ama Güçlü bir grup un yanında yada azda olsa güç katmak sayımızı çoğaltmak için bir birleşme en mantıklısı ..Arkadaşım 10-20 kişi ile grup olmaz Grup nasılmı olur..?Her gün bir yaptığın güne nazaran ilerleme kaydetmekler 'Her maçta yeni üyeler Trübüne katmakla ve daha onlarcası...[/FONT][/B][/COLOR]

burak_baykal 18.01.2008 20:31

-->: gerçek grup istiyoruz

[COLOR="Black"]İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ BİR GRUP OLUŞTURURSUNUZ.[/COLOR]

yigidoo 18.01.2008 20:55

o kadar grup ne gerek var, tek yada bilemedin iki grup olsun yeter. BJK carsiyi alin örnek adamlar bakin sanki tek yürekten bagriyorlar (masallah) sahsen hayranim onlara insallah bizimkilerde bir gun öyle olurlar. birde buras var tabiki.

sinan-58 19.01.2008 08:30

-->: --->: gerçek grup istiyoruz

[QUOTE=HaSiVasLıM58;302223][COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Grup dediğin birlik olur bütünlük içinde olur adam satmaz yürek işidir aşk heyecan işidir sevgi saygı işidir yarın olimpiyata ben akrabalarımla amcaoğlu dayıoğlu teyzeoğlu bacanak kayınçolar ile geleceğim 1 Transporter+1 Transit+Taxi sayımız 30 gibi bizdemi grup olalım?Elbetteki hayır Ama Güçlü bir grup un yanında yada azda olsa güç katmak sayımızı çoğaltmak için bir birleşme en mantıklısı ..Arkadaşım 10-20 kişi ile grup olmaz Grup nasılmı olur..?Her gün bir yaptığın güne nazaran ilerleme kaydetmekler 'Her maçta yeni üyeler Trübüne katmakla ve daha onlarcası...[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

..............................................................

yigido_furkan 19.01.2008 08:44

aslinda bizde potansiyel varda bir birliktelik saglanamiyor yoksa butun dernekler toplansa 300 400 kisi olunsa takimi desteklese mukemmel olur ama oyle olmuo 20 25 kisi grup kuruluo macta 5 dk bagrio sonra ses cikmio sorun burda yani

GrP_GARDAŞLAR 19.01.2008 09:33

[COLOR="Red"]herkez kendinin haklı olduğunu düşünüyor.sorunlarımızı toplanıp tartışıp bir çözüme bağlıyamıyoruz.bu kadar insan ve olayların dışındaki bağırmayan taraftar bile ''bu ne ya,la gardaş nasıl bağırıyorsunuz, birlikde bağırınsana''gibi sesleri çok duymaya başladık.birleşmenin kaçınılmaz olduğunu artık herkes kabullenmeli ve artık mevcut grupların liderleri ve kendini taraftar olarak gören sivasspor un iğiliğini isteyen herkes birleşme çağrısına cevap vermeli ve artık eski isimleri unutup yeni bir yüz ve yeni bir oluşumla birlik ve beraberlik ruhunu oluşturması gerektiğine inanıyorum.ayrıca tek bir vucut olunduğu zaman avantajları ve kolaylıklarıda görmemiz mümkün.havuz sistemi oluşturularak tek bir kalemden organizasyonlar ve yaptırımlar daha güçlenir.mesela bir grup yapacağı işi destek bulmaya çalışırken bir sponsara ihtiyaç duyar bunu aşabilmesi için şehrin çeşitli esnaf ve iş adamlarından yardım ister bunun karşılığında ise muhatap olunan kişi ''okadar çosunuzki biz hepinizin isteklerine karşılık bulamayız hepinize yardımcı olamayız''gibi bahanelerle yardımcı olmakdan çaçınır.bunu aşabilmek adına birlikdeki görevli kişiler vasıtası ile bağlantıya geçilen muhataplardan en az istenen desteğin yarısını alması birliğin hedefine ulaşmasında yardımcı olacağına inanıyorum.ayrıca bi düşünün bazı ürünlerin ve birliğin kendi ürünlerinin birlik tarafından temin edilmesi de ayrıca birlik için bir gelir kaynağı saylayacaktır.bunun örneklerini diğer güçlü takım taraftarından görebiliriz.sonuç olarak birliğin taraftar açısından çok faydası olacağına ve daha güçlü olacağına inanıyorum.umarım bu önerilerim kaale alınır.ve bu oluşumda yer almak isterim.ayrıca mensubu olduğum grubun faaliyetlerini durdurmasındaki amaç da bu yöndedir.oluşabilecek kayırsız şartsız ikinci bir isim olmaksızın bir oluşumada maddi manevi destekde bulunacağımıza ve ölürcesine trübünde üzerimeze düşeni yapacağımıza söz verdik. [/COLOR]

GrP_GARDAŞLAR 19.01.2008 16:41

................................................

YiğidoGençlik 19.01.2008 18:43

--->: -->: gerçek grup istiyoruz

[QUOTE=GrP_GARDAŞLAR;302482][COLOR="Red"]herkez kendinin haklı olduğunu düşünüyor.sorunlarımızı toplanıp tartışıp bir çözüme bağlıyamıyoruz.bu kadar insan ve olayların dışındaki bağırmayan taraftar bile ''bu ne ya,la gardaş nasıl bağırıyorsunuz, birlikde bağırınsana''gibi sesleri çok duymaya başladık.birleşmenin kaçınılmaz olduğunu artık herkes kabullenmeli ve artık mevcut grupların liderleri ve kendini taraftar olarak gören sivasspor un iğiliğini isteyen herkes birleşme çağrısına cevap vermeli ve artık eski isimleri unutup yeni bir yüz ve yeni bir oluşumla birlik ve beraberlik ruhunu oluşturması gerektiğine inanıyorum.ayrıca tek bir vucut olunduğu zaman avantajları ve kolaylıklarıda görmemiz mümkün.havuz sistemi oluşturularak tek bir kalemden organizasyonlar ve yaptırımlar daha güçlenir.mesela bir grup yapacağı işi destek bulmaya çalışırken bir sponsara ihtiyaç duyar bunu aşabilmesi için şehrin çeşitli esnaf ve iş adamlarından yardım ister bunun karşılığında ise muhatap olunan kişi ''okadar çosunuzki biz hepinizin isteklerine karşılık bulamayız hepinize yardımcı olamayız''gibi bahanelerle yardımcı olmakdan çaçınır.bunu aşabilmek adına birlikdeki görevli kişiler vasıtası ile bağlantıya geçilen muhataplardan en az istenen desteğin yarısını alması birliğin hedefine ulaşmasında yardımcı olacağına inanıyorum.ayrıca bi düşünün bazı ürünlerin ve birliğin kendi ürünlerinin birlik tarafından temin edilmesi de ayrıca birlik için bir gelir kaynağı saylayacaktır.bunun örneklerini diğer güçlü takım taraftarından görebiliriz.sonuç olarak birliğin taraftar açısından çok faydası olacağına ve daha güçlü olacağına inanıyorum.umarım bu önerilerim kaale alınır.ve bu oluşumda yer almak isterim.ayrıca mensubu olduğum grubun faaliyetlerini durdurmasındaki amaç da bu yöndedir.oluşabilecek kayırsız şartsız ikinci bir isim olmaksızın bir oluşumada maddi manevi destekde bulunacağımıza ve ölürcesine trübünde üzerimeze düşeni yapacağımıza söz verdik. [/COLOR][/QUOTE]
bizim herkese kapımız açık ve hiç gruba kinimiz yok herşey sivasımız için sana msn mi gönderiyorum irtibata geçelim

*maliyeci* 19.01.2008 18:58

arkadaşlar üniverstedeki erkekler için bi grup varmı bilyonuz mu .....?:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:56.