![]() |
Neredesin 35 Bin Çılgın Taraftar
[B][U][COLOR="Red"]Neredesiniz?35 Bin Çılgın Taraftar[/COLOR][/U]
[IMG]http://www.fotomac.com.tr/2007/12/01/im/38F8047417DA30459871D008b.jpg[/IMG] Sivasspor'un hocası: Takım ikinci ligdeyken gelip çılgınca destek veren taraftarımız şimdi nerede?. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, taraftarlara sitem etti. Süper Lig'de büyük bir başarı yakaladıklarına dikkat çeken Uygun, "Ancak yeteri kadar ilgi ve destek göremiyoruz. Biz ikinci ligdeyken arkamızda hissettiğimiz 35 bin çılgın taraftara ne oldu. Maçı sadece oturup izlemesinler, oyuncularımı coştursunlar. Destek için [U][COLOR="Red"]lisanslı forma alınsın[/COLOR][/U]" dedi. [U][COLOR="Red"]ASLANLARIM BENİM![/COLOR][/U] Kırmızı-beyazlı takımın idmanları ise neşe içinde geçiyor. Futbolcularına, "Aslanlarım!" diye hitab eden Uygun, takımına Ankaraspor maçında hücum futbolu oynatmayı planlıyor. Takımda kaleci Petkoviç, Yasir, Diallo ve Gökhan'ın sakatlığı sürüyor. Öte yandan başkan Mecnun Otyakmaz'ın Kulüpler Birliği başkan yardımcılığına seçilmesi camiayı sevindirdi. [/B] |
-->: Neredesin 35 Bin Çılgın Taraftar
buda bi beğenemedi gitti.......................
|
CEKİRDEKCİ TAYFASINA..
[B]Ewet Sewgili Sivas Spor Taraftarları Bugun Gazete Bişi oKudum Ve O Kada Uzucu ßi Konu Ki Moralimi Bozdu.Bülent Hoca Demişki 2.ligdeyken Bizi Destekleyen Taraftar Nerdesin hani Süper Ligdeyiz Lideriz Ama TAraftar Göremıoruz .Destek İstioruz Maclara Gelerek Tezeruhatlarla Futbolucuları Motive Edin .Yeter Artık Demiş.ßuda ßeni Cok Üzdü Bulent Hocam Seslenıorum Gelen Ve Destek Veren Taraftara Ne Diceksin.Tamam Haklısın Taraftar Gelip Bagırmıyo Olabilir.Alısıcaklar Diorum Ve TARAFTARLARa Ankara MAcınad Gösterelim KEndimizi Haydi Yigidolar Ankaraya..Destek Vermeye Davet Ediyorum Sizleri..[/B]
|
--->: Neredesin 35 Bin Çılgın Taraftar
[I][COLOR="Red"]sivasspora destek vermek macta en buyuk gorevdir malesefki biz senede bir maclarina gidebiliyoruz ve orda destek veriyoruz ama cilgin taraftar hak ediyor bizim takim sivasspor herseye laik
sivasliyim deyipte buyuk takimlarda kosmak gercektende sivasli olanlar degildir sivasspora sahip cikacaz herzaman sivassporu arkasinda once asker hocamiz, baskanimiz, ve yucce sivas halki vardir bunu unutmayin[/COLOR][/I] |
35 bin rakamı sivas için değil sözde büyük istanbul için.ama görüyoruz ki her maç fiyasko.
|
hoca haklı NERDE bu taraftar
bu herkese geçerli hem sivas hem ist. sivas doluyo ama tezahürat eden yok öyle dolmayla olmuyo bunlar, ist. dolmuyo ama gelenlerde tezahürat ediyo ortası bulunmadı daha |
[B]bencede 35 bin taraftar var ama belkide daha fazlada ama hepsi ayrı takımları tutuyor sivaslı ama
işte dediğim gibi sivası tutmuyorlar buda en büyük kaynaklardan birisi[/B] |
[B]genclıgı maca davet edıyoruz ama tık yok [/B]
|
ÇaRŞıYa KaRŞı OLALIM GENCLIK
[B]BURDAN GENCLIGE SESLENIYORUM MILLET CARSI CARSI DIYOR BISEY DEMIYORR BAZI ARKADASLARIMIZ VAR SIVASSPOR MACLARINDA KARSI TAKIMI DESTEKLIYORLAR MESELA GS BJK TB FB BIZ KENDI TOPRAGIMIZI DESTEKLERIZ DIYENLERR TEK SES OLALIMM DENIZLI MACINA GENCLIGI DAVET EDIYORUZZ GELMIYEN TRABZONLU OLSUN[/B]
|
--->: ÇaRŞıYa KaRŞı OLALIM GENCLIK
[QUOTE=GeNÇLiK_58;280371][B]BURDAN GENCLIGE SESLENIYORUM MILLET CARSI CARSI DIYOR BISEY DEMIYORR BAZI ARKADASLARIMIZ VAR SIVASSPOR MACLARINDA KARSI TAKIMI DESTEKLIYORLAR MESELA GS BJK TB FB BIZ KENDI TOPRAGIMIZI DESTEKLERIZ DIYENLERR TEK SES OLALIMM DENIZLI MACINA GENCLIGI DAVET EDIYORUZZ GELMIYEN TRABZONLU OLSUN[/B][/QUOTE]
aynı zamanda gelmeyen fenerli-cimbomlu-bjk'lide olsun |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:01. |