![]() |
--->: -->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[QUOTE=yigiter187;294497]bu maç için erzurumdan sivasa geldim..sivasta yaşayanlar iki adım öteye gelmezse öbür dünyada sorarım valla arkadaş..:D[/QUOTE]
benim arkadaşta düzce akçakocadan gelecek... inş.. bu maçta yenilmeyeceğiz gardaş.... dişe diş kana kan intikam intikam :) umut bulut sen sivasa gol atmayı unut :D |
--->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumla
hava raporundan aldığım bilgiye göre mac saati -5 derece olacamış ilerleyen saatlerde -12 derece kadar düşecekmiş :)
artık avantajmı dez avantajmı göreceğiz. |
-->: --->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[QUOTE=puar;294525]hava raporundan aldığım bilgiye göre mac saati -5 derece olacamış ilerleyen saatlerde -12 derece kadar düşecekmiş :)
artık avantajmı dez avantajmı göreceğiz.[/QUOTE] değil -12, -32 olsa farketmez.. 4 EYLÜLDEYİZ... |
-->: --->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
[QUOTE=jakobieen;294527]değil -12, -32 olsa farketmez.. 4 EYLÜLDEYİZ...[/QUOTE]
[B]DONUP öLECEGiMi BiLSEM YİDENE 4 EYLUL DEYiZ[/B] |
Ölümüne 4 eylüldeyizzz maratonda izleyecek arkadaşlar
yani maratonda olanlar bizde.. maratonda hep beraber olalım az çok maratona heycan katalımm |
en azından hava soğuk diye kimse oturup elini ağzına getirip çekirdek çıtlatmaz :)
|
[QUOTE=Tirabizonsipor;294480]Tribünde dostluk, sahada Trabzonspor kazansın. Lig sonunda da Sivasspor şampiyon olsun..
İnşallah ilk maçtaki gibi önde olduğumuz halde alavare dalavereyle kaybetmeyiz. Eğer bizi bileğinizin hakkıyla da yenerseniz helal olsun o zaman asla söyleyecek bi sözümüz olamaz.[/QUOTE] tabiki dostluk kazansın önce.ama şunu bil bizde dalavere olmaz.efendice gidersiniz,maçınızı izlersiniz, burdanda puansız dönersiniz.geçmişteki gibi......... |
bızdede olmaz kardes efendılık en ıyı delıkanlılıktır
|
ben öncelikle trabzon takımını burada hoşgörüyle karşılamamız gerektiğine inanıyorum inş ALLAH IN izniyle bu maçı kazanırız ve evimizdeki galibiyet serimiz devam eder ben 2-0 kazanırız diyorum goller mehmet ve muhammed den inş
|
eyvallah kardesım bize her yer trabzon
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:16. |