![]() |
--->: FB LOBİSİ ERKEN BAŞLADI
inşallah fenerde sivas kasırgasında kaybolacak yürü be yiğidommm
|
-->: FB LOBİSİ ERKEN BAŞLADI
bnce bız alexı durduralım fb cokuo saten dırek saha saten kotu olur alexı bozar bıde dervran tutarsa fb cokertırız tabı Bulent hoca daha ıyı bılır fb basladı sımdıden yok havadan cekınıyoruz felan demeye ama ıste yenılgıye bahane arıyolar
|
fener yenilecek sivasta.sadece bahane arıyor
|
[B][COLOR="DarkRed"]f5 hani nerde kaldı büyüklüğün???? [/COLOR][/B]:D
|
(bu yazıyı birkaç konuya ekliyorum. çünkü hepimizin bunu okuması ve buna göre tavır takınması gerekli diye düşünüyorum)
ittifak dedinde... dün gece ikiye kadar kanal 6 seyrettim ve sanki hep güldüğüm o bahsedilen ayak oyunlarının başladığını hissettim. önce mehemedimizle uğraştılar ir süre...gol sevincine siyasi işaret karıştırdı diye...ayıp yav adam sevinirken eli tesadüfen bir anlık fotoğraf karesinde siyasi bir işaretmiş gibi yakalanmış onu söyleyip durdu spiker..adi herif birde Mecnun başkana ceza verecekmisiniz diye soruyor...yuuh yani..ne diyelim.. sonra o bitti başladılar sağlık uzmanlarını konuşturmaya başlamaya..fener maçı ertelense iyi olurmuş..-10 derecenin altında maç oynanmazmış...o zaman bizim futbolcular insan değil !!! -10 altında antreman yaptıklarına göre !!! bunlar insan ötesi birer yaratık...saidide zaten tunuslu değil antartikalı...demi kanal 6 denen ..... kanal!!! Allahtanki bir Osman Tanburacı savundu bizi..verdi herifin azının payını... hepimizin o adama teşekkür etmesi lazım (düne kadar bitim kadar sevmezdim bu adamı) ayrıca M.YILDIZ ile ilgili olarak haber yapan VATAN gazetesini almamaya davet ediyorum. gerekirse protestomuzu eposta yoluylada gösterebiliriz. lütfen bu yazdıklarıma duyarlılık gösterin yoksa bu herifler 3-5 hafta sonra daha neler neler yapacaklar. bundan hiç şüpheniz olmasın. |
[QUOTE=sensetik;304498](bu yazıyı birkaç konuya ekliyorum. çünkü hepimizin bunu okuması ve buna göre tavır takınması gerekli diye düşünüyorum)
ittifak dedinde... dün gece ikiye kadar kanal 6 seyrettim ve sanki hep güldüğüm o bahsedilen ayak oyunlarının başladığını hissettim. önce mehemedimizle uğraştılar ir süre...gol sevincine siyasi işaret karıştırdı diye...ayıp yav adam sevinirken eli tesadüfen bir anlık fotoğraf karesinde siyasi bir işaretmiş gibi yakalanmış onu söyleyip durdu spiker..adi herif birde Mecnun başkana ceza verecekmisiniz diye soruyor...yuuh yani..ne diyelim.. sonra o bitti başladılar sağlık uzmanlarını konuşturmaya başlamaya..fener maçı ertelense iyi olurmuş..-10 derecenin altında maç oynanmazmış...o zaman bizim futbolcular insan değil !!! -10 altında antreman yaptıklarına göre !!! bunlar insan ötesi birer yaratık...saidide zaten tunuslu değil antartikalı...demi kanal 6 denen ..... kanal!!! Allahtanki bir Osman Tanburacı savundu bizi..verdi herifin azının payını... hepimizin o adama teşekkür etmesi lazım (düne kadar bitim kadar sevmezdim bu adamı) ayrıca M.YILDIZ ile ilgili olarak haber yapan VATAN gazetesini almamaya davet ediyorum. gerekirse protestomuzu eposta yoluylada gösterebiliriz. lütfen bu yazdıklarıma duyarlılık gösterin yoksa bu herifler 3-5 hafta sonra daha neler neler yapacaklar. bundan hiç şüpheniz olmasın.[/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]eywallah sentetik bunu paylaştığın iyi oldu uyan artık Sivas herkes senin gibi iyi niyetli değil!!!!![/COLOR][/B] |
--->: MASA BAŞI OLAYI BİTCEKMİ
inşallah senin dedin gibi olur gs bursa macıda göz önünde idi gardaşım bursayı döve döve aldılar hakem amca naptı olur böle şeyler dedi
|
-->: BEKLENEN OLDU
kazanacaz isterse -90 olsun bizde statda olcaz.fenerin son çırpınışları...........
|
--->: BEKLENEN OLDU
mevzuatta - 10 derecenin altında maç oynanmaz şeklinde her hangi bir kural yok...millet kendi kafasından kıstaslar uyduruyor...daha önce hiç oynanmamış mı sanki -10 un altında maç...fenerin canı can da her sezon en az 6-7 maçını -10 un altında oynayan erzurum ve erzuruma maç için gelen takımların ki patlıcan mı?...konu üç büyük olunca malum lobi de hemen faaliyete geçiyor...
|
--->: BEKLENEN OLDU
Eğer böyle bir karar alınırsa Tek kelimeyle çifte standart olur.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:28. |