![]() |
--->: GERÇEKLER ACIDIR ...!
bu takıma inanmayan, güvenmeyen buraya yazmasın...gitsin suya yazsın ne yazacaksa...yüreğimiz sivassporla...sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz...
|
-->: GERÇEKLER ACIDIR ...!
İsmail, yanlış ifade etmişsin kendini genç kardeşim, sonraki yazdıklarının
hepsini okudum,anlatmak istediğini ilk yazdığında değil sonrasında daha iyi anlatmışsın ama bu arada çok kişide normal olarak yorumlar yapmış. İçindeki Sivasspor sevgisini anladım ama artık senden yaşça büyüğün olarak bir isteğim olacak, kimseye cevap verme kardeşim, içindeki Sivassporu hep canlı tut. Senin gibi yürekli yiğidolar oldukça bizim sırtımız yere gelmez alimallah........ Diğer arkadaşlar da İsmailin Sivassporluluğunu sorgulamasın ona kem söz söylemesin, ifadelerinden hepimizden daha çok Sivassporlu olduğu belli, ama ilk mesajında tam ne söylemek istediğini belirtememiş ama sonraki yazdıkları Onun nasıl bir yiğido olduğunu gösteriyor. Sivasım insanı böyle mert ve cesurdur... |
Maalesef Türkiye`de bir 3 Büyükler konusu almış başını gidiyor.
Bu tür zorluklar olacaktır,ama bunun hakkından biz geleceğimize inanıyorum. Sivasspor' u kimseler durduramayacaktır. Durdukduklarında ise,Federasyon her zamankinden daha çok yıpranacak ve burdan Türk futbolu telafisi mümkün olmayan bir yara alacaktır. |
[QUOTE=merkez_ismail;303166][B][COLOR="Red"] ...Sivassporumuzun bu iyi gunlerını ılerde cok arayacagız...! Cokkkkkkkkkkkkkk...![/COLOR][/B][/QUOTE]
ilerisi umrumda değil, şu günlerin tadını çıkarmaya bakalım.. ve hep bir ağızdan söyleyelim; "GEEL FENER GEEEEL, 4 EYLÜL'de YİĞİDOLAR SENİ BEKLİYOR GEEEEEL"... |
[B]Lider İstanbulda onurlu duruşunu sürdürürken Lig Tv maalesef büyüklüğü yerle bir olmuş kendi evinde GB Oftaş'a malup olan ve seyirciye hiçbir zevk vermeyen Karadeniz Lobisinin baskısı altında maçlar yayınlamaktadır. Türkcell Süper Liginin artık Ulusoy ve yandaşlarının baskısı altında kalmasına izin verilmemelidir, her takımın hakkı verilmeli ve canlı yayında verilen maçlardan bir tanesininde Lider Sivasspor'un zirve mücadelesine sahne olan maçı olmalıdır. Bütün kamuoyu Sivasspor'un başarısını alkışlayacağı yerde hala kokmuş bir takım ilişkilerin esiri olarak Trabzonspor'un küme düşme mücadelesini tüm Türkiyeye izletmeye hakları yoktur, hukuk ve adalet varsa bu hak Sivasspor'un Liderlik mücadelesinin naklen yayınlanmasındadır.
Bu sebeplerden dolayı Lig TV yi esefle kınar Sivasspor'lu taraftarlara karşı sorumluluklarını yerine getirmesini önemle kamuoyuna duyururuz. KASİST Taraftar Grubu[/B] [url]www.kasist.com[/url] |
ben şahsen merkez ismailin yazdıklarına katılmıyorum ama bir gerçek varki alnının akıylan oynayıp sahada kazanmasını bilirsen şampiyonluk çokta uzakta bişey değil ve buda neden bizim sivasımıza yakışmasın varmı varmı şu anda superligde böyle bir kadro böyle bir anlayış çıkıpta böyle fenerin kalpazanlığını yapacağına en azından sivasımız için duaa et maddi olmasanda manevi destek ver takımına ben ligin ilk başlarında ulusal basın sivastan neden söz etmiyor diye yazan arkadaşlara çok değil şunun şurasında ligin ilk yarılarında sivastan başkası yazılmayacak ddiğimde herkes gülmüştü bu gün hangi yorumcuyu dinlesen hangi basına baksan sivasın futbolunu güzeliklerini konuşur oldular
|
[QUOTE=batuhandan;303672][B]Lider İstanbulda onurlu duruşunu sürdürürken Lig Tv maalesef büyüklüğü yerle bir olmuş kendi evinde GB Oftaş'a malup olan ve seyirciye hiçbir zevk vermeyen Karadeniz Lobisinin baskısı altında maçlar yayınlamaktadır. Türkcell Süper Liginin artık Ulusoy ve yandaşlarının baskısı altında kalmasına izin verilmemelidir, her takımın hakkı verilmeli ve canlı yayında verilen maçlardan bir tanesininde Lider Sivasspor'un zirve mücadelesine sahne olan maçı olmalıdır. Bütün kamuoyu Sivasspor'un başarısını alkışlayacağı yerde hala kokmuş bir takım ilişkilerin esiri olarak Trabzonspor'un küme düşme mücadelesini tüm Türkiyeye izletmeye hakları yoktur, hukuk ve adalet varsa bu hak Sivasspor'un Liderlik mücadelesinin naklen yayınlanmasındadır.
Bu sebeplerden dolayı Lig TV yi esefle kınar Sivasspor'lu taraftarlara karşı sorumluluklarını yerine getirmesini önemle kamuoyuna duyururuz. KASİST Taraftar Grubu[/B] [url]www.kasist.com[/url][/QUOTE] yazdıgınız msj çok ayıp gerçekten çok ayıp ama isterseniz ben size direkt saner abinin(saner ayar-show tv gene müdürü-lig tv yönetim kurulu üyesi) cep telefonunu veriyim haklarınızı kendisine iletin ama birinin rızkına göz dikmek yanlış degil mi? ilerde gün olur sivas kötü olursa biz sivasın bütün haklarını istiyoruz desek bize yakışmaz siz de bunu böyle düşünün sivasın maçlarının yayınına evet ama emek ve ekmek hırsızlıgına davet hayır!!!!!!! sevgi ve dua ile.... |
[QUOTE=Anadolu61;303398]1 milyon tsli yok
ben 7 milyon sivaslı olduguna inanıyorum ama bizde 1 milyon degiliz sadece istanbulda 1 milyon 250 bin kişi var bizden tabi dagınık yaşıyorlar tam rakam belli degil türkiye de toplam 5 milyon avrupada 2.5 milyon amerikada da 175 bin Trabzonlu oldugu resmi dernekler kurulunca belirlenmiştir neyse bunlarla konuyu dagıtmayalım bizim lobimiz dagınık ne yazık ki normalde tff seçimlerinde 25 oyumuz var ikinci ligde 3 takım var 3.ligde de 4 takım var ayrıca trabzonspor sadece trabzonluardan degil rizelilerden giresunlulardan artvinlilerden erzurumlulardan bayburtlulardan gümüşhanelilerden samsunlulardan sakaryalılardan zonguldaklılardan trabzonsporlu var doguda kileri saymıyorum şimdiki yönetim kurulumuzda 2 gümüşhaneli 1 sakaryalı var neyse konu bu degil ama sivassporun da ilerde amasyalılar tokatlılar erzincanlılar kısaca tüm türkiyeden taraftarı olmasını isterim neden istemiyim cenab-ı hakk kimseye hasetlik yapmayınız der müslüman kıskanmaz der ben buna uyuyorum Allah ayrımasın[/QUOTE] İSTANBULUN 10 İLÇESİNDE EN FAZLA SİVASLI VAR bu ilçeler avcılar , bağcılar,bahçelievler,gaziosma npaşa,kadıköy,kağıthane,maltep e,sarıyer,şişli ve ümraniye olarak sıralanıyor. ilçeler istanbulun en büyük ilçeleri isatnbulda trabzonluların en fazla olduğu tek ilçe güngören istanbulun en küçük 2 yada 3. ilçesi FAZLA SÖZE GEREK YOK |
[QUOTE=ua58ibo;303729]İSTANBULUN 10 İLÇESİNDE EN FAZLA SİVASLI VAR
bu ilçeler avcılar , bağcılar,bahçelievler,gaziosma npaşa,kadıköy,kağıthane,maltep e,sarıyer,şişli ve ümraniye olarak sıralanıyor. ilçeler istanbulun en büyük ilçeleri isatnbulda trabzonluların en fazla olduğu tek ilçe güngören istanbulun en küçük 2 yada 3. ilçesi FAZLA SÖZE GEREK YOK[/QUOTE] zaten dagınık yaşıyorlar dedim toplu olarak bir ilçede durmuyorlar ben istanbulda yaşıyorum biliyorum kimin nerde fazla oldugu ama tşk ederim tekrar söyledigin için |
[QUOTE=ua58ibo;303729]İSTANBULUN 10 İLÇESİNDE EN FAZLA SİVASLI VAR
bu ilçeler avcılar , bağcılar,bahçelievler,gaziosma npaşa,kadıköy,kağıthane,maltep e,sarıyer,şişli ve ümraniye olarak sıralanıyor. ilçeler istanbulun en büyük ilçeleri isatnbulda trabzonluların en fazla olduğu tek ilçe güngören istanbulun en küçük 2 yada 3. ilçesi FAZLA SÖZE GEREK YOK[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B]Evet en büyük ilçeside İstanbul'un Gaziosmanpaşa dır Ve Büyük Oranı Sivas'Lıdır Sadece Gazimahallesi örnek verecek olursam küçük bir SİVAS Dır..!![/B][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:39. |