![]() |
-->: --->: KAZANAN DOSTLUK OLDU
[QUOTE=omercoskun;319018]güzel fotolar eline sağlık
görüntülerde gayet sıcak gözüküo not: site fotağraçısı olarak golü yakalamalıydın bence[/QUOTE] ben çeksem yakalayabilirdim belki ama kısmet :) yeri gelmişken bu fotoları çeken abdulah'ın küçük dayısına :) teşekkürler.. |
--->: KAZANAN DOSTLUK OLDU
Yeni bir takım kurup adını "Dostluk" koymalı arkadaş :) Hep bu takım kazanıyor.
|
Benim favorim Kırmızı takımdı zati:DNede olsa başlarında
tecrübeli,bilgili,dirayetli,disiplinli,takım oyununa inanan Teknikderktörleri vardı :D |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]görünen o ki cok sicak bir vakit gecirmissiniz :)
havanin - 7 derece olmasina ragmen :rolleyes: bu organizasyonda emegi gecen herkese ve bu organizasyona katilan herkese tsk ederim bizimle bu güzel görüntüleri ve o atmosferi paylasdiginiz icin [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: --->: KAZANAN DOSTLUK OLDU
[QUOTE=leblebi82;318973][B][COLOR="Indigo"]EVET ARKADAŞLAR YORUCU BİR TEMPODAYIM. SİYASİ İŞLER NEDENİYLE FOTOĞRAFLAR İÇİN ZAMAN BULAMADIM. İNŞALLAH İLK MÜSAİT ZAMANDA O MESELEYİ HALLEDERİM. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="indigo"]GERÇEKTEN MAÇ HAKKINDA YAPILAN EN DOĞRU YORUMLARDAN BİRİSİ. GÜZEL VE CENTİLMENCE BİR MAÇ OLDU. MAÇ KAZANMAYI İKİNCİ PLANA BIRAKIP DOST KAZANMAYI İLK SIRAYA ALARAK İYİ BİR TERCİH YAPTI HERKES. GÜZEL BİR KAYNAŞMA OLDU. İNŞALLAH DEVAMI GELİR. [/COLOR][/B] [B][COLOR="indigo"]BİR KEZ DAHA TEBRİK ETMEK İSTİYORUM GALİBİYETİNİZİ. [/COLOR][/B] [B][COLOR="indigo"]ABDULLAH BENİM KARİZMAYI ÇİZMİŞSİN SAĞOLASIN. SAHADAN EN YARALI AYRILAN OYUNCU BENİM GALİBA. BUGÜN ÇOK KÖTÜ GEÇTİ BENİM İÇİN. SAKATLIĞIM NEDENİYL BAYA ZORLANDIM. İNŞALLAH BİRKAÇ GÜNE KADAR BİRŞEYİM KALMAZ. ARTIK SPORA ARA VERMEME KARARI ALDIM ZATEN. FORM TUTMALIYIZ. [/COLOR][/B][/QUOTE] abi milletin yaralar iyileşir benim bacak sıyrıldı dikkat etmedim enfeksion kaptı şimdi uğraşıyom antibiotikle yawf:mad: |
kötüye bişey olmaz merak etme :D :D
|
[QUOTE=Sweetgirl;319029][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]görünen o ki cok sicak bir vakit gecirmissiniz :)
havanin - 7 derece olmasina ragmen :rolleyes: bu organizasyonda emegi gecen herkese ve bu organizasyona katilan herkese tsk ederim bizimle bu güzel görüntüleri ve o atmosferi paylasdiginiz icin [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] GELDE OYNAYANLARA SOR Bİ ARA ABDULLAH IN KULAKLAR UMUT BULUTUNKİ GİBİ OLUYODU:D:D:D |
valla klasımız ortada durum 5 1 e kadar defanstaydım sonra ılerı cıkdım 5 gol attım gol kralı oldum ama macı alamadık neyse artık rovansı alırız inş.
|
[QUOTE=merkez_emre;319259]valla klasımız ortada durum 5 1 e kadar defanstaydım sonra ılerı cıkdım 5 gol attım gol kralı oldum ama macı alamadık neyse artık rovansı alırız inş.[/QUOTE]
benim asistleri unutma .......... :) |
BENIMDE BIR ŞUTUN CATALDAN DONDU :
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:52. |