![]() |
--->: BU KADARIDA OLMAZZ
Sivassporu ya tutacaksın ya da tutmayacaksın bunun ortası yok SİVASSPORU bizans takımlarına alet etmeyin onları tutan kesinlikle sivassporlu olamaz ve bu kişiler kendini sivassporlu olarak da görmesin bize sivassporlu derler bizde başka takım olmaz ölene dek sivassporluyuz...
|
dilimde tuy bitti bu topice mesajlarımız cıg gibi olmalı dedim kendim soyledim kendim dinledim ama bülent hocada anladı baksanıza adamcagız milletin üzerinde yukarı tekke topragı serpili diyor haklısın bulent hocam haklısın
|
Bana sorsaniz, 4 Eylül Stadina Bizans formalariyla maclara giden her sivasliyi iyice sira dayagina dizmek lazim.
kusura bakmayin bu laflar cok polemik ama bu durum en az okadar da utanc verici. Sivasspor suan bu sehrin en büyük lokomotifi. ama onu yavaslatan malesef bizim sözde hemsehrilerimiz. sivassporun istikrari ancak taraftar destegiyle gelebilir. |
arkadaşlar yıne uç buyuklerlee maçımız var yıne aramızdakı iki yuzluler çıktı:::::)
|
[B][COLOR="Blue"]ONLAR MUHTEMELEN [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]'LI DEĞİLDİR.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]SOYAĞACINA BAKMAK LAZIM...[/COLOR][/B] |
SIVASLIYIM DIYORLAR AMA BASKA TAKIMA OY VERIYORLAR
|
feneri destekleyen sivaslılara yazıklar olsun yazıklar...
|
kusura bakmayin ben boylesi insanin kanindan suphe ederim....etikete gerek yok eskiler bizi iyi tanir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:55. |