SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlariniz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17859)

musty_58 10.04.2008 16:49

--->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumla

Az önce Kayserispor'lu taraftarların forumunda gezindim de biraz.

Çoğu Kayserisporlunun mağlup etmeyi istediği tek takım Sivasspormuş.
"Sivas'ı yenelim başka bir şey istemiyorum"
"Kayseri Sivasa mezar olacak"

Ayrıca ellerinden gelse Bülent Uygun'u (onların deyişiyle bülo'yu) bir kaşık suda boğacaklar...

Bunlar dikkatimi çeken mesajlardan bir kaçı. Biz Kayserili taraftarları bu derece öfkelendirecek ne yaptık bilen varmı ?

Sivasspor bu sezon hiç üst üste mağlup olmadı. Cuma akşamı Beşiktaş Oftaş ile seyircisiz maç yapıcak. Cumartesi de Galatasaray Trabzon ile karşılaşacak. Onların olası puan kayıpları Sivasspor'u da ateşleyebilir. İnşallah da öyle olur.

Kayserispor da içerde çok iyi performans sergiliyor. Fazla iddiaları kalmadı ama moral açısından bu maç onlar içinde önemli.

Gönlümden 3-2 geçiyor ama bi beraberlik de çıkabilir.
İnşallah kazanırız.

sivasli215 10.04.2008 17:05

kayseri :2
sivas:3
gollü bir mac olacak :)

sivasli215 10.04.2008 17:07

[QUOTE=musty_58;347513]Az önce Kayserispor'lu taraftarların forumunda gezindim de biraz.

Çoğu Kayserisporlunun mağlup etmeyi istediği tek takım Sivasspormuş.
"Sivas'ı yenelim başka bir şey istemiyorum"
"Kayseri Sivasa mezar olacak"

Ayrıca ellerinden gelse Bülent Uygun'u (onların deyişiyle bülo'yu) bir kaşık suda boğacaklar...

Bunlar dikkatimi çeken mesajlardan bir kaçı. Biz Kayserili taraftarları bu derece öfkelendirecek ne yaptık bilen varmı ?

Sivasspor bu sezon hiç üst üste mağlup olmadı. Cuma akşamı Beşiktaş Oftaş ile seyircisiz maç yapıcak. Cumartesi de Galatasaray Trabzon ile karşılaşacak. Onların olası puan kayıpları Sivasspor'u da ateşleyebilir. İnşallah da öyle olur.

Kayserispor da içerde çok iyi performans sergiliyor. Fazla iddiaları kalmadı ama moral açısından bu maç onlar içinde önemli.

Gönlümden 3-2 geçiyor ama bi beraberlik de çıkabilir.
İnşallah kazanırız.[/QUOTE]

bülent hocanın yorumlarına kızmışlar sanırım...

sarı şeytan 38 10.04.2008 17:41

[QUOTE=sivasli215;347518]bülent hocanın yorumlarına kızmışlar sanırım...[/QUOTE]

bülent uygunun bize antipatik geldigi dogrudur.mehmet topuz için küçük takımın büyük topçusu demesine anlam veremedim.daha bir çok şey.bizimle ilgili konuşmadıgı zaman onu daha çok seviyorum.ama önemli olan isimler degil renkler ve baki dostluk.mehmet topuzda bülent uygunda gün gelecek gidecek,kayseri ve sivas kalacak.

sivasli215 10.04.2008 18:08

[QUOTE=sarı şeytan 38;347526]bülent uygunun bize antipatik geldigi dogrudur.mehmet topuz için küçük takımın büyük topçusu demesine anlam veremedim.daha bir çok şey.bizimle ilgili konuşmadıgı zaman onu daha çok seviyorum.ama önemli olan isimler degil renkler ve baki dostluk.mehmet topuzda bülent uygunda gün gelecek gidecek,kayseri ve sivas kalacak.[/QUOTE]

yeri geliyor bizde kızıyoruz bülent hocaya ama sonucta bizim hocamızdır saygı duyarız.
bence de dostluklar kalıcı olmalı,kişiler önemli değil...

sametkarayün 10.04.2008 18:45

sivasspor 3 kayserispor 1 kesin yeneceğiz

NETLOG 10.04.2008 19:53

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
BENCE YENİLCEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diyenler yanılıyo tabikide:) mutlak galibiyet kayseriye şans tanımıyorumda,, demiyorum zorlu ve zevkli bir karşılaşma olsun ve sonucu bizi mutlu etsin.............SİVAS/KAYSERİ

ademgoze 10.04.2008 20:09

-->: Kayserispor/Sivasspor maci tahmin ve yorumlar

önce dosluk kazansın

kayseri:0
sivas:1

baha38 10.04.2008 20:18

[QUOTE=sensetik;347390]BEN KAYSERİSPOR SİTESİNEDE YAZDIM..........

BİZ DOSTLUK TOHUMLARI EKMEYE ÇALIŞIRKEN........

ANADOLU BİRLİĞİ, KOMŞULARIN KARDEŞLİĞİ DERKEN.......

BİRİLERİ ÇIKIP SİVAS'A VE BÜLENT HOCAYA İNTERNET SİTESİNDE HAKARET ETME CESARETİNİ BULUYORSA KENDİNDE, BEN DAHA FAZLASINI O TAKIMA YAPARIM..

KAYSERİLİ ARKADAŞLAR EĞER DÜŞMANLIK İSTİYORSA HODRİ MEYDAN !!!!!!!!!![/QUOTE]kardeşim sen provakatörmüsün,her maçdan önce sen gibi insan bizdede çıkar,sizdede sen gibileri çıkar.yaşından başından utan bee.bizim sitede nerde hakaret var,siz nasıl bizi yenmek istiyorsanız,bizdede milletin tek söyledigi söz sivası yenelim diyor,bundanda dogal ne olablir.

fatih_5834 10.04.2008 20:59

[COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Fixedsys"]^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^kayseri:1
sivasspor:2^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^[/FONT][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:00.