SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ŞİKE LİGİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18628)

cilgin1966 11.05.2008 08:02

--->: ŞİKE LİGİ

ligimizin adını yanlış koymuşlar türkcel şikeciler ligi onun için avrupa da yokuz. Tv yorumlarında mehmet yıldız ingiltere milli takımında forvet oynar diyorlardı niye bizizm milli takımda yok yazıklar olsun

gardaSivaS 11.05.2008 08:23

anlam veremiyorum ya.. gerçekten anlam veremiyorum..
2005-20006 senesi dk 90+++ bjk 1-0 gs dk 90+4 bjk 1-2 gs..ve o yil bilindik denizli faciasi..sonrasi FBden kalan bir enkaz..ve bu ikizlerin hep agiz birligi yapmasi..FB bu kadarmi salak? aptal?kendini engelleyen şampiyonluktan eden bir takimi uefaya göndermeye çalişsin?bakin beyler FB masa başina gidecek olsa denizlide giderdi verirdi 3-5 milyon verir ve o şampiyonlukla beraber ligde üst üste 4 kez şampiyon olur bu ligi alip götürür kimselerede birakmazdi! mantikli yazin biraz
trabzon maçinda FBnin 3 ofsayt diye verilmeyen golü, 1 direkten dönen topu, sayisizda kalecinin çikarttigi pozisyonu var, üstelik maçta kaç kezde tartişma , kavga çikti..
maçin özetini izlerseniz daha iyi anlarsiniz herşeyi!!!

kayaturan58 11.05.2008 08:44

Böyle şey olurmu? oluyor işte yerden göğe kadar haklısınız.

Hadi Fenerbahçe oynamadı şu Beşiktaş'daki efora bakki!
on dakikada 4 gol atıyor.Hem de kime ligden düşmüş hiç bir amacı olmayan takıma, unutmadan bu Manisa Sporun prejtiş maçı olmalıydı ama ne gezer.

Olsun biz yinede gönüllerin lideriyiz.

Selam ve saygılarımla.

Abdullah DuMaN 11.05.2008 09:33

-->: ŞİKE LİGİ

BİZANS UŞAKLARI NE YAPTI ETTİ 3 İST TAKIMINI İLK 3 E SOKTULAR

sivasfutbol 11.05.2008 09:49

-->: ŞİKE LİGİ

fener trabzona maçı satmasa idi manisa maçı enaz 10-0 olurdu. gençlerde müthiş bir şekilde yırtındı bunların hepsi satılmış lig sonunda anladıkki sivassporun dostu yokmuş sivasımıza ve sivassporumuza sahip çıkmamız gerekiyor

ertor58 11.05.2008 10:12

ARAMIZDAKİ FENER BJK VE GS KOMPEDANLARI EY SERMAYE TAKIMLARININ UŞAKLARI EY NÜFUS CÜZDANINDA SİVAS YAZAN SİVASIN EKMEĞİNİ YİYİP SİVASI SATAN SÖZDE SİVSLILAR ŞU İSTANBULA HAYRAN OLDUGUNUZ KADAR BİRAZDA SİVASA HAYRAN OLSANIZ YA. OYNANAN BİZANS OYUNLARINI GÖRDÜNÜZ ASLINDA KANLI BIÇAKLI GİBİ GÖRÜNEN 3 KARDEŞİN NASIL DOST OLDUGUNU BİR ANADOLU TAKIMINI NASIL DIŞARI ATTIKLARINI GÖRDÜNÜZ. FENER BJK İLE AYNI PUANDA LİGİ BİTİREN BİR SİVASSPORDAN MİLLİ TAKIMA TEK OYUNCU ALINMAYIŞINI GÖRDÜNÜZ. BİRAZ DA HAK TAN ADALETTEN YANA OLSANIZ YA. BİRAZDA ONURLARIYLA MÜCADELE EDEN ANADOLU İNSANINI DESTEKLESENİZ YA.

sivaslı68 11.05.2008 12:42

ŞANPIYOOOOOOOOOOON SİVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSPOOOOORRRRRRRRRRRRR

Susehirli-58 11.05.2008 12:43

Selam hemsolar, ben GS taraftariyim ve Sivasli olarak Sivassporun sampiyonlugunu o kadar cok istiyordum.
GS nin sampiyon olmasina ragman morelim o kadar bozukki sinirden aglamak geliyor insanin icinden.
BJK - Manisa maci 7. dk. mac 3 - 0 olmus bunlar bütün sezon nerelerdedi?
Kim bilir sikeli kac tane mac vardi bu sezon.
Sampiyonlugumuzun kacmasina cok üzüldüm. Kimbilir birdaha bu firsat elimize ne zaman gececek.
Ya olacak is degil 73 puan topluyorsun intertoto ya katiliyorsun.
Ben Yurtdisinda yasiyorum ve Sivasin icine hayatimda gitmedim ama eylülde kismet olursa sivasa gidecegim ve insallah bir lig macina rastlarda giderim.
Sivasta yasayan hemserilerime de sesleniyorum buradan lütfen maclara gidin külübümüze her konuda destek verelim!!!
Bir cok kulüp maddi sikintilardan kayboldular biz de en azindan stadimizi dolduralim hem maddi destek hemde büyük moral kaynagi olalim Sivassporumuza.

sıvaslıgenç 11.05.2008 12:53

Satılmış maç olan Eziktaş-V.manisa maçı incelemeye alınmalıdır işe bak ya hadi sen 14 dkde 4 gol atıyorsun sonrada Fb maçından Ts'nin önde oldugu haberi geliyor sonra sadece 76 dkde 1 gol at.Harbiden bu maçta bir iş var.

SONMEZ 11.05.2008 13:01

Bu yazılanları okudukça,
[B]''ÜÇLÜ İTTİFAK, GÜÇLÜ İTTİFAK...!''[/B]
Başlıklı yazım aklıma geldi...! :rolleyes:

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16025[/url]

[B]''4 LÜ İTTİFAK''[/B] mı demeliydim acaba...? :confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:45.