![]() |
--->: Inter Toto'daki Rakiplerimiz!!!
hakkımızı en iyi şekilde savunursak bence organiğze şekilde toplanılıp yürüldügü zaman şanpiyonlar ligine katılırız sivasın önü kesilemez
|
Hatta yapalım böyle bir organizasyon ben varım vallahi
|
Doğru hacım.Fenere biz iki maçtada yenildik.O yüzden onların üstünde olmamız imkansız.Boşuna demiyorum yine salaklık bizde.Şimdi o puanları arıyoruz.
Ulan kazığı yine trabzondan yedik.feneri yenceği tuttu ya. |
[QUOTE=abdurrezzak58;367100]mecnun başkan aziz başkanımla bi görüşsse,bu iş olmazmı[/QUOTE]
Gardaş saçmaladın bence.Ne diyecek adama,sizin yerinize şampiyonlar ligine biz gidelim mi diyecek.Futbol tarihinde görülmüş bişeymi bu. Hadi söyledi diyelim.Bunu Fifa kabul edermi sanıyosun.O zaman bizim yerimize Trabzon gitsin intertotoya.Bu kadar basitmi bu iş. |
hee valla yanlız arkadaşlar trabzonun büyüklügünü tartıştık ama cidden büyük takım tarftara bakınsana bikere
|
İstanbulda olanlar bir yerde buluşsun federasyon binasına yürüsün diğer şehirlerdekiler buluşup gençlik spor müdürlüklerine doğru yürüsünler. Görsünler bakalım yiğidonun hakkını yemek neymiş.
|
[QUOTE=yukarıihsangazi;367105]Gardaş saçmaladın bence.Ne diyecek adama,sizin yerinize şampiyonlar ligine biz gidelim mi diyecek.Futbol tarihinde görülmüş bişeymi bu.
Hadi söyledi diyelim.Bunu Fifa kabul edermi sanıyosun.O zaman bizim yerimize Trabzon gitsin intertotoya.Bu kadar basitmi bu iş.[/QUOTE] kardeş ben seninle konya maçındamı tanışmıştım çıkaramadım yav |
-->: Inter Toto'daki Rakiplerimiz!!!
KAZANIRIZ İNŞALLAH....................
|
[QUOTE=sonsabah1985;367108]kardeş ben seninle konya maçındamı tanışmıştım çıkaramadım yav[/QUOTE]
Ben deplasman maçlarına hiç gidemedim bu sene bilader.Genelde Sivas'a gelebiliyorum yakınlık itibariyle.Birine benzettin sanırım. |
-->: Inter Toto'daki Rakiplerimiz!!!
AVRUPADAKİ YİĞİDOLAR BU MAÇLARA GİDER HERHALDE
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:38. |