![]() |
--->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?
2 Gün Malbora içmiyorum.9 milyon eder yuvarladım 10 milyonda benden.
|
[QUOTE=fatih_bm;396951]2 Gün Malbora içmiyorum.9 milyon eder yuvarladım 10 milyonda benden.[/QUOTE]
Listeye ekle kendini yeğenim... |
Güzel kampanya valla . 1 ytl nedir ki 2 ytl bile vermeye razıyız yeterki sivas güçlensin .
|
Bu işler fedakarlık ister.
İşte ben bu huyumuzu seviyorum.Başlık 1 ytl ama hiçbirimiz 1 Ytl ile yetinmiyoruz.İşte büyüklük budur.1 deyip 2 atmaktır. |
[B]yaz abi 10 ytl de benden.
Ayrıca beyler manavgqattaki orman yangını için açılmış olan kampanyayada destek olalım 1 ağaç sadece 1 ytl 1 ağaç= 1 YTl 1 hektar = 400 ağaç.[/B] |
benden üç buçuk milyon,hadi beyler canlanın biraz
|
SEVGİLİ YİĞİDOLAR BUNU TÜM YİĞİDOLARA DUYURUN.SİVASSPORA 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?HERŞEY ANADOLUNUN YENİ PARLAYAN YILDIZI SİVASIM İÇİN.HAYDİ SİVASLILAR.
|
[QUOTE=ibrahim58;397117]SEVGİLİ YİĞİDOLAR BUNU TÜM YİĞİDOLARA DUYURUN.SİVASSPORA 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?HERŞEY ANADOLUNUN YENİ PARLAYAN YILDIZI SİVASIM İÇİN.HAYDİ SİVASLILAR.[/QUOTE]
gardaş iyi bir akım başlattın helal olsun. ulusal medyada da ses getirdi bu kampanya. inşallah tüm yiğidolar olarak sivasımıza sahip çıkarız. seni tekrar tebrik ediyorum.. |
1 Ytl çekirdeğe verecekelrine Sivasspora bagıslasınlar daha makbulşe gecerler Ben simdiden hazırım vermeye
|
stadın girişine her maç öncesi büyük şeffaf bir kumbara koysak? başında 2 3 arkadaşımız üzerinde sivas için 1 liran bile yok mu yazan tşörtlerle beklese. artık bu kampanya bu kadar ses getirmişken çözüm önerilerine başlayalım..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:23. |