![]() |
Cevap: Sitemiz Hakkında Görüş ve Önerileriniz
[B]keske sivasspor yonetimiyle biraz daha yakin iliski icerisinde olunsa bu kadar yigidonun sesini duyurabilseydiniz harika bir kopru olurdu yigidolar ve yonetim arasinda [/B]
|
Benim Konu acma yetkim yok o da olursa 4 4 lük olacak
|
Benim Konu acma yetkim yok o da olursa 4 4 lük olacak
|
[QUOTE=ibrahim_58_58;648070]Benim Konu acma yetkim yok o da olursa 4 4 lük olacak[/QUOTE]
benimde yok gardas, halbuki bazen ingilizce, fransizca Sivasspor hakkinda haber oluyor, onlari tercume edebilirim. TShabalala trasnferini mesela hep yabanci siterleden takip ediyorum. |
[B] benmımde konu acma yetkım benden sonra uye olanların var hatta mesajımı değiştirme yetkımde yok bu yetkı neye gore veriliyor acaba[/B]
|
ya ben forumlarda gorunuyom ama anasayfada chate bile giremiyom uye girisi yapin diyo buda 1 yildir devam ediyo bu nasil is:D anlamadim gitti tekrar da uye olmak istemiyom mesajlari kaybederim simdi bosu bosuna taaaaaaaa 2006 da uye oldum kolay is degil
|
sayin moderator adminler hepinize yaziyorum lutfen su gulumsemeleri cogaltin cok az yoksa iyi seyler var
ha bide siteyi ziyaret eden taraftar cok azaldi bu siralar sivassporun sampiyonluga oynadi ve galibiyet aldigi zamanlar cok ziyaretci vardi 150,200 ziyaretci cok basit geciyoduk simdi neoldu belki siteye yeni bir dizayn bu tur yenilikler lazim lutfen biraz ugrasinda kalabalik olak su sivas ve sivassporumuzun sitesi hemserilerimle zaman gecirmenin internet uzerinde bile olsa paha bicilemez lutfen bu dediklerimi hayata gecirin:) |
[QUOTE=MeXeS58;648091][B] benmımde konu acma yetkım benden sonra uye olanların var hatta mesajımı değiştirme yetkımde yok bu yetkı neye gore veriliyor acaba[/B][/QUOTE]
[B][I]Konu açma yetkisini sistem otamatik olarak veriyor. Mesaj değiştirme yetkisi sadece Site Yöneticilerine açıktır. [/I][/B] |
yenilik şart bencede yıllardır aynı düzen
|
[QUOTE=yigido_halil_58;648798]sayin moderator adminler hepinize yaziyorum lutfen su gulumsemeleri cogaltin cok az yoksa iyi seyler var
ha bide siteyi ziyaret eden taraftar cok azaldi bu siralar sivassporun sampiyonluga oynadi ve galibiyet aldigi zamanlar cok ziyaretci vardi 150,200 ziyaretci cok basit geciyoduk simdi neoldu belki siteye yeni bir dizayn bu tur yenilikler lazim lutfen biraz ugrasinda kalabalik olak su sivas ve sivassporumuzun sitesi hemserilerimle zaman gecirmenin internet uzerinde bile olsa paha bicilemez lutfen bu dediklerimi hayata gecirin:)[/QUOTE] yapacakmisiniz bu dediklerimi lutfen:D vallaha site rekorlar kirar biraz da takim duzelsin cunku ziyaretci cok azaldi su an 20 kisiyiz:rolleyes: bu siteyi cok seviyom ve yok olmasini hic istemiyom cepap verin lutfen:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:33. |