![]() |
Cevap: Haydi İzmirli Yiğidolar Manisa-Sivasspor ma
evet ben de cuma pazarının ordayım iddia bayi var
|
[QUOTE=izmirliyiğido35;462163]evet ben de cuma pazarının ordayım iddia bayi var[/QUOTE]
biliyorum sen nerden gitcen istersen beraber gidelim |
biz arkadaşın arabasıyla gitcez yoksa giderdik 5-6 kişi varız
|
[QUOTE=izmirliyiğido35;462169]biz arkadaşın arabasıyla gitcez yoksa giderdik 5-6 kişi varız[/QUOTE]
Anladım o zamn macta görüşürüz |
yarın yollardayız yalçın abi yolculuğumuz süper olacak amigolar ben ve anıl çoşturacağızz........
|
[B][QUOTE=izmirligardaş58;462234]yarın yollardayız yalçın abi yolculuğumuz süper olacak amigolar ben ve anıl çoşturacağızz........[/QUOTE]
izmirin amigolari goreyim sizi :) gecen sene denizliyi ne inletmistik ama hala aklimda:) kontrolsuz guc guc degildir i bile unutmadim :D anil nerelerdesin oku bu yazdigimi :D:D simdiden hayirli yolculuklar [/B] |
[QUOTE=izmirligardaş58;462234]yarın yollardayız yalçın abi yolculuğumuz süper olacak amigolar ben ve anıl çoşturacağızz........[/QUOTE]
BENİ UNUTTUNUZ GALİBA Kırmızı var, Beyazı var bu alemin kralı var saldır SİVAS saldır durma bu taraftar hep yanında bizim için hiç farketmez ne manisa nede bursa ooo ! |
[QUOTE=myway;462244][B]
izmirin amigolari goreyim sizi :) gecen sene denizliyi ne inletmistik ama hala aklimda:) kontrolsuz guc guc degildir i bile unutmadim :D anil nerelerdesin oku bu yazdigimi :D:D simdiden hayirli yolculuklar [/B][/QUOTE] Mustafa Allah iyiliğini versin kardeşim gece gece kopardın beni ya:D:D:D Kontrolsüz güç güç değildir Alayına gider:D |
[QUOTE=izmirligardaş58;462234]yarın yollardayız yalçın abi yolculuğumuz süper olacak amigolar ben ve anıl çoşturacağızz........[/QUOTE]
Osmanım çıldırmaya az kaldı....:D:D |
[QUOTE=anilolcay;462256]Osmanım çıldırmaya az kaldı....:D:D[/QUOTE]
anıl kardeşim nasılsın...yarın bütün arkadaşlara selam söyleyin benden...sınavlardan dolayı katılamıyorum sizlere... bu arada haftaya galatasaray maçını beraber izleyelim...neresi olursa bana uyar... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:00. |