![]() |
Cevap: TSL\Kayserispor-Sivasspor maçı tahmin ve yo
[B]Kayserinin avantajı az gol yemeleri, bizim ise çok atıp az yememiz :)
Yani bir gömlek daha üstteyiz ;) Mehmet aklında İstanbul'u çıkarmış ise güzel işler yapabilir, aksi halde son maçlarda olduğu gibi hakemle konuşmak ve takım arkadaşlarına bağırmanın dışına çıkamaz. Tum olmadığından Kamanan takımda monte edilir. Hızı ve tekniği konusunda çok yazılar okumuştuk, gs maçında kısıtlı zamanda bunun doğru olduğunu gördük. Birde bunu 90 dakikaya yayarsa maç tadından yenmez :) Balili'siz deplasman olmaz :) Kamanan ile çok güzel ikili olurlar. Özelliklede ilk yarıda öne geçersek kayseri defansına bugün çok iş düşecek :) Kalemiz ve defansımız için söylenecek söz bulamıyorum. Uyumu çok güzel yakaladılar. Allah bozmasın. Tahmin olarakta es kaza bir gol yeme ihtimaline karşı 3 atarız :) [CENTER][COLOR="red"] SİVASSSPORUM: 3[/COLOR] [COLOR="yellow"]Kayserispor: 1[/COLOR][/B][/CENTER] |
AMAN TOLUNAY KAFKAS HOCAM GÖZÜNSEVEM BİRYANLIŞA GELME SEN ANADOLUSUN SENİ SEVİYORUZ SIVAS TARAFTARLARI OLARAK İŞALLAH SENEYE DE SİZ ŞAMPİYON OLURSUNUZ
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]kayserispor da ali turan kırmızı kart cezalısı
bu macta oynayamayacak balili eger oynarsa büyük ihtimal 2 yarıda gidecek macı alırız diyorum 0-1[/COLOR][/B] |
dilerim bugün yeneriz ve liderligi elimizde tutarız düm sivaslılara başarılar dilerim ist yakup
|
Kayserispor ile bugüne oynadığımız maçlarda galibiyet olarak onlardan fazla olsakta gol bakımından rakibimiz bizden daha çok gol atmış durumda. Kayserispor ile bugüne kadar yaptığımız maçlara bakacak olursak;
Kayserispor ile ilk olarak 2. Lig'e çıktığımız sene oynadık.1967-68 Sezonunun 5. maçında olanlar olmuştu ve hükmen mağlup sayılmıştık. Ogünden sonra ta 1991 yılına kadar Kayseri'de maç yapamadık. İşte o maçlar: 1967-68 Sezonu (2. Lig) (E) Sivasspor - Kayserispor 0 - 3 (Hükmen) 1967-68 Sezonu (2. Lig) (D) Sivasspor - Kayserispor 0 - 0 ( --- ) 1990-91 Sezonu (3. Lig) (E) Sivasspor - Kayserispor 0 - 1 () 1990-91 Sezonu (3. Lig) (D) Sivasspor - Kayserispor 0 - 2 () 2001-02 Sezonu (2. Lig-A) (E) Sivasspor - Kayserispor 1 - 0 (Gol: Dk.51 Önder --- ) 2001-02 Sezonu (2. Lig-A) (D) Sivasspor - Kayserispor 3 - 0 (Gol: --- Dk.18 Muhammet,Dk.21 Önder,Dk.31 Gökhan) 2002-03 Sezonu (2. Lig-A) (E) Sivasspor - Kayserispor 3 - 1 (Gol: Dk.11 (p)-39 Burak Akdiş (2),Dk.90 [B]Bülent Uygun[/B] --- Dk.45 Mehmet Topuz) 2002-03 Sezonu (2. Lig-A) (D) Sivasspor - Kayserispor 1 - 3 (Gol: Dk.50 Barış Bayram,Dk.55-78 Orhan (2) --- Dk.90 Gökhan Bozkaya) 2003-04 Sezonu (2. Lig-A) (E) Sivasspor - Kayserispor 2 - 1 (Gol: Dk.4 Mohammed Ali,Dk.49 Hayrettin --- Dk.3 Mehmet Topuz) 2003-04 Sezonu (2. Lig-A) (D) Sivasspor - Kayserispor 4 - 6 (Gol: Dk.13 Ömer Ateş,Dk.37 Bülent Öztürk,Dk.57-85 Mustafa Kocabey (2),Dk.63-65 Barış Özkan (2) --- Dk.15 Ertuğrul,Dk.42-78-86 Çetin (3)) 2005-06 Sezonu (Süper Lig) (D) Sivasspor - Kayserispor 2 - 2 (Gol: Dk.28 Rodic,Dk.61 Gökhan --- Dk.4 Balili,Dk.47 Musa) (Kç (p) Dk.34 Kayseri) 2005-06 Sezonu (Süper Lig) (E) Sivasspor - Kayserispor 0 - 5 (Gol: --- Sn.25 İlhan,Dk.7 Yordanov,Dk.36-48 Bülent (2),Dk.50 Gökhan) 2006-07 Sezonu (Süper Lig) (D) Sivasspor - Kayserispor 1 - 1 (Gol: Dk.79 (p) Gökhan Ünal --- Dk.28 Hakkı) 2006-07 Sezonu (Süper Lig) (E) Sivasspor - Kayserispor 3 - 2 (Gol: --- ) 2007-08 Sezonu (Süper Lig) (E) Sivasspor - Kayserispor 1 - 0 (Gol: Dk.83 Musa Aydın --- ) 2007-08 Sezonu (Süper Lig) (D) Sivasspor - Kayserispor 1 - 0 (Gol: --- Dk.50 Mehmet Yıldız) 2008-09 Sezonu (Süper Lig) (E) Sivasspor - Kayserispor 0 - 0 (Gol: --- ) 2007-08 Sezonu (Süper Lig) (D) Sivasspor - Kayserispor ? - ? (Gol: ---) Bugüne kadar sahamızda oynadığımız [B]9[/B] maçta [B]5 [/B]galibiyet, [B]1 [/B]beraberlik, [B]3[/B] mağlubiyet alırken [B]10[/B] gol atıp, [B]13[/B] gol yemişiz. Deplasman da oynadığımız [B]8[/B] maçta [B]2[/B] galibiyet, [B]3[/B] beraberlik, [B]3[/B] mağlubiyet alırken [B]12[/B] gol atıp, [B]14[/B] gol yemişiz. Toplam oynadığımız [B]17[/B] maçta ise [B]7[/B] galibiyet, [B]4[/B] beraberlik, [B]6[/B] mağlubiyet alırken [B]22[/B] gol atıp, [B]27[/B] gol yemişiz. Süper ligde deplasmanda oynadığımız maçlarda ise hiç yenilmedik rakibimize. [B]3[/B] maçta [B]1[/B] galibiyet [B]2[/B] beraberlik aldık dış sahada. Bugün 2 galibiyette gözümüz. AYK |
Futbolda adam babasını tanımaz beee!
Çok zor bir maç olur ama kazanmalıyız. SİVAS'ta maça gitmeyenler Adana'da zor giderler. |
[B]Kardeşlerim;[/B]
[COLOR="yellow"] Sivası ve Sivaslıları çok seviyorum, bu bağlamda Sivassporun şampiyonluk [/COLOR][COLOR="Red"]yolundaki maçlarında her zaman ikinci takımım Sivasspordur[/COLOR]. [COLOR="yellow"]Ancak unutmayınız ki Kayserimizinde Avrupa hedefi var, geçen hafta [/COLOR][COLOR="red"]Gençler mağlubiyeti süpriz oldu bizlere bu yüzden bugün Kayserimizin yenmesini[/COLOR] [COLOR="yellow"]istiyorum. Aramızdaki rekabet sahada kalacaktır bizler komşu ve iyi birer [/COLOR][COLOR="red"]dostuz. KASİST istanbulda Sivassporun destekçisidir. Bunu bilen arkadaşlar [/COLOR][COLOR="Yellow"]aranızda mutlaka vardır.[/COLOR] Başarılar... |
[QUOTE=merithan58;470121]ya şu kayserililer gelip burada sizi yenecez filan yazıyorlar deliriyorum siz kimsiniz ya.daha geçen hafta 3 yemişler gelip burada konuşuyorlar.
bu siteye gelip yazıyorlar güzel güzel.kendi sitelerinde Sivaslıların adamlığına laf ediyorlar.Sivas bunlara ne yaptıysa Trabzan için yeneceklermiş bizi siz kendinizi düşününün önce.kendi sitelerinde özellikle [B]"Lionel Andrés Messi"[/B] nickli bir adi var Sivasa etmediği laf yok.bu kayserililer çok kıskanç çekemiyorlar Sivassporumuzu. içimde Kayseri ve kayserispora karşı bir sempati vardı anadolu takımı ve şehri diye bu şekilde o sempatide nefrete dönüşmüş oldu.sizden nefret ediyorum kayserililer. İNŞALLAH YENECEĞİZ.[/QUOTE] ben zaten nefret ettiğim için benim için sorun yok |
[QUOTE=merithan58;470121]ya şu kayserililer gelip burada sizi yenecez filan yazıyorlar deliriyorum siz kimsiniz ya.daha geçen hafta 3 yemişler gelip burada konuşuyorlar.
bu siteye gelip yazıyorlar güzel güzel.kendi sitelerinde Sivaslıların adamlığına laf ediyorlar.Sivas bunlara ne yaptıysa Trabzan için yeneceklermiş bizi siz kendinizi düşününün önce.kendi sitelerinde özellikle [B]"Lionel Andrés Messi"[/B] nickli bir adi var Sivasa etmediği laf yok.bu kayserililer çok kıskanç çekemiyorlar Sivassporumuzu. içimde Kayseri ve kayserispora karşı bir sempati vardı anadolu takımı ve şehri diye bu şekilde o sempatide nefrete dönüşmüş oldu.sizden nefret ediyorum kayserililer. İNŞALLAH YENECEĞİZ.[/QUOTE] ee napalım birader senin gibi bizim sitedede var.ama biz onlara gereken dersi veriyoruz meraklanma sen.yaptıklarının dogru olmadığını söylüyoruz,tabi anlarlarsa.umarım sanada olayın sadece bir maç olduğunu ve her sonucun çıkabileceğini anlatabilecek saygıdeger abiler kardeşler vardırbu sitede. |
5 ocaktan arkadaşlarım aradı.Bağıranların sadece ads olduğunu,kayseri taraftarına bedeb bağırmıyorsunuz diye kızdıklarını söylediler.Sanırım kayseri yönetimi bir güzellik yapmış ads ye.ayrıca ads bülent uyguna su şişesi falan da atmış.bakalım balili oyuna girdiğinde neler olacak.
Kayserili gardaş merak etme sen bir kaç kişi sivaslıları kötüledi diye bir kaç kişinin bütün hatasını bütün kayseriye maal etmeyiz.Geçen sene 4 eylülde açtığınız pankartı herkes biliyor.Gönlümüzden geçen şampiyonlukda emin adımla yürümek için galibiyet istiyoruz.Ama asıl kayseri sivas kardeşliğinin kazanmasıdır. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:41. |