![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
aynı hatayla maçı siz alsaydınız ve ne kadar ıcınıze sınecek olsaydı,bizim de o kadar içimize sindi arkadaşım,boyle tebrık edeceksenız hıc tebrık etmeyın kardesım. gecın artık kayserıyı dusunun,gidip federasyona yuruyun,bız haklısınız kotu oynadık,bır penaltnız verılmedı dedıkce,abarttınız eskısehırlı arkadaslar,tek tek hsp mı verecez size kardesım.. sonraya bakalım artık izin verinde.. hem neden korkuyosunuz cok da gusel futbol oynayan bı takımınız var ve daha ıyı yerlerı hakedıyorsunuz,umarım çıkışada geçersınız.. ama anladık kardeşim rediala almayın artık.yolunuz acık olsun..
|
bence üç fubolcu vardı.petkoviç harikaydı. bilica mükemmeldi. kamanan güzeldi. petkoviç çok kriitik toplar çıkardı.
|
[I]maçın yıldızı tabiki kamanan dı mükenmel oynadı :D[/I]
|
maç zordu.orta saha oyuncularımızın kademeli dinlenmesi lazım.fiziki ve zihinsel açıdan çok yorgunlar 1 er 1 er dinledirirsek bişey olmaz ve eksikliklerini hissetmeyiz.disiplin ve mücadele kontsantrasyonumuzu artırmalıyız.Sakin ve sonuca oynamaya başlama zamanıdır.artık iyi futbol sonraki arzumuz olmalı.4 maçlık periyotta 10 puan alırsak kesin şampiyonuz denebilir.(FB,Ank.,A.gücü,BJK)
|
sivas oyun kuramadı kontrollu oynayamadı öldüm öldüm dirildim yenilcez diye bu kadro şampiyon olur ama bu oyundan hiç bişe olmaz.....
|
[QUOTE=Medusa;481354]:D işte takım ya :) şimdi burda ahkam kesen esesler konussun bakalım bol bol...
tebrikler Sivasspor.;)[/QUOTE] Her kes haddini bilir kardeşim ahkam kesmekten bahsetmişşin. Sen maçı seyrettiğine bile inanmam. Kim kime dar etti sahayı seyrettin maçı. Ama saglık olsun biz hakemlere yeniliyoruz size değil. Sivas spora da şampiyonluk yarışında başarılar dilerim. İnşallah sezon sonunda şampiyon olursunuz. Gönlüm sizinle. |
kamanan dedim ama abdurrahmana, petkoviçe , bilicaya, ibrahime, sezere, dialloya, slvyıaya, biraz egosu olmasa memed yıldızımıza haksızlık etmek istemem hepsi çok iyiydi, 3 puan şahaneydi
|
[QUOTE=teknik;481808]maç zordu.orta saha oyuncularımızın kademeli dinlenmesi lazım.fiziki ve zihinsel açıdan çok yorgunlar 1 er 1 er dinledirirsek bişey olmaz ve eksikliklerini hissetmeyiz.disiplin ve mücadele kontsantrasyonumuzu artırmalıyız.Sakin ve sonuca oynamaya başlama zamanıdır.artık iyi futbol sonraki arzumuz olmalı.4 maçlık periyotta 10 puan alırsak kesin şampiyonuz denebilir.(FB,Ank.,A.gücü,BJK)[/QUOTE]
inanırsak 12 puan bizim korkmayın inanın artık lütfen, bu ligde daha çok şeyler olacak, atılan her gol altın artık |
Geçen hafta yazmıştım eskişehir maçı zor geçecek diye öldük öldük dirildik ama en sonunda 3 puanı kaptık yalnız son haftalarda yaptığımız maçlarda futbolcularımızın yorulduğu ve baskı altında kaldıkları görülüyor buda sahaya yansıyor. Geçen hafta feneri düşünmeyi bırakıp eskişehire adapte olmamız gerektiğini yazmıştım görüyorumki tam adapte olamamışlardı buda fener maçı yüzünden yanılmıyorsam.Şimdi fener maçlarını kaybediyor ve kadıköyde lider sivassporu karşılayacak fener bu maçı almak zorunda olduğunu biliyor bizler sivasspor olarak ona göre hazırlanmamız gerekiyor yoksa fener kadıköyde hiç duraksamadan bizi yenmek için bütün çabaları gösterecektir eğer biz feneri yener veya berabere kalırsak işte o zaman ligden kopmuşuz demektir. Önümüzde daha çok maç var ama bu parasal olarak büyük takımları yenmemiz artık şart oldu. Ona göre hazırlanıp ona göre karşılarına çıkmamız gerekiyor yoksa bizde puan kaybederiz bakın hacettepe kocaeli antalya çıkışa başladılar çünkü adamlar rahatlar düşme çizgisindeler bu yüzden rahat oynuyorlar biz ise lider olarak baskı altında puan almaya çalışıyoruz eğer bu hafta feneri yenersek işte o zaman bizim için büyük bir çıkış olur. Bu çıkışın sonunda rehavete kapılmadığımız sürece bu sene şampiyon oluruz. Bunun başka bir açıklaması olamaz. ŞAMPİYONLUK VE TÜRKİYE KUPASI BİZİMLE
|
Cevap: MERSİN'den SESLENİŞ
Selamın aleykum gardaşlarım.
Selamların en güzeli sizinle olsun. Sivasspor Fenerbahçe,Galatasaray ve Trabzon sporun yenildiği haftada Eskişehiri yenerek Trabzona 3 puan farkla zirveye oturdu. Fenerbahce ve Galatasaraya ise 8 puan farkattı. Dilerimki sezon sonunda da SİVAS sporu bu şekilde görebiliriz. Tebrik ederim başarılar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:16. |