![]() |
Cevap: ŞAMPİYONLUK İÇİN KADIKÖYE GİDİYORUZ
Yarın 17:00 da buluşmak dileğiyle....
|
[B]stad önünde görüşmek dileğiyle...[/B]
|
[B]Ben bu macta şükrüsracoğlu stadyumunuda yerimi alacağım buluşma yerine mutlaka geleceğim[/B]
|
Şu an online olan arkadaşlar, Bilet durumu nedir? Stadda bilet kaldımı?
Varsa büroyu kapatıp gideceğim. Bilgisi olan varmı?? :(:(:(:(:(:(:(:( |
Bizim içinde bağırın dualarımız sizinle
|
Yiğidolar stad gişelerine nasıl ulaşabilirim telf. no bilen varmı? :confused:
|
[B]stadı inlettikmi bilmem ama benim sesim çok pis şekilde kısıldı be
maç boyunca susmayan Serhan abime Recep abime ve ismini bilmediğim bütün yiğidolara teşekkürler Kocaelisporlu kardeşlerimizde taaa İzmitten buraya Sivassporu desteklemeye geldiler teşekkürler...[/B] |
[QUOTE=yigidomustafa58;484652][B]stadı inlettikmi bilmem ama benim sesim çok pis şekilde kısıldı be
maç boyunca susmayan Serhan abime Recep abime ve ismini bilmediğim bütün yiğidolara teşekkürler Kocaelisporlu kardeşlerimizde taaa İzmitten buraya Sivassporu desteklemeye geldiler teşekkürler...[/B][/QUOTE] [B]Herkeze Teşekkür Sanada Teşekkür Kardeşım Kocaelınede teşekkür.[/B] |
Teşekkürler Kocelisporlu Kardeşlerimize
|
[QUOTE=yigidomustafa58;484652][B]stadı inlettikmi bilmem ama benim sesim çok pis şekilde kısıldı be
maç boyunca susmayan Serhan abime Recep abime ve ismini bilmediğim bütün yiğidolara teşekkürler Kocaelisporlu kardeşlerimizde taaa İzmitten buraya Sivassporu desteklemeye geldiler teşekkürler...[/B][/QUOTE] bazıları gıbı yalandan desteklemedıklerı ıcın hepsıne tesekkur edıyorum.helal olsun onlara.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:41. |