![]() |
Cevap: Sivasspor büyük filan değil, OLAMAZ!
ISTE O TOP ESATA YAZDIGIM MESAJ BIRAZ KABA OLDU AMA KUSURUMA BAKMAYIN HAK ETMIS TABI KÜFÜRLÜ YERLERE NOKTA CEKTIM BURDA
bak kardesim iyi oku senin yüzünden küfürbazmi olacaz sivas büyük olmayacakta kim olacak 4 büyük takimdan bahsediyorsun 30 milyondan bahsediyorsun 30*4=120 türkiyenin nüfusu 70 milyon su anda sivasi destekleyen anadoluda 20 milyon taraftar var geriye kaldi 50 milyon 50/4 =12.5 milyon , simdi anladinmi kim büyükmüs , belki maddi acidan bizden zengin olabilirsiniz ama en büyük sivasspor , sivas hakkinda bidaha karalayici yazi yazarsan almanyadan gelir senin ....... .......... ******** seniii simdi sivas in büyüklügünü anla , simdi senden bisey isteyecegim , sivasin büyüklügü hakkinda yazi yazacaksin yazmazssan sen düsün basina neler gelecegini bu hafta cuma günü yazini görecegim görmezsem adamlarim senin isini halledecek erkeksen yazma ..... |
Aklı başına gelir umarum bu maillerden sonra......tipsizin...:mad:
|
[B]Mail yolladım ağır değildi ama anlamlıydı ...Tepkisiz kalmayalım herkez yollasın arkadaslar...[/B]
|
ADAMIN ALIP VEREMEDİGİ VAR HERALDE GARANTİ 4 BUYUK DENEN UYUZ TAKIMLARIN MAŞASIDIR
BU BİPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP |
BİR İNSAN ANCAK BU KADAR UKALA OLAABİLİR TERBİYESİZ HERİF BAŞKA NE DENİRKİ
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
Kim bu ş.refsiz yaw? Kimin beslemesi? Kimin yalakası? Kimliği ve kişiliği en kısa zamanda deşifre edilecektir. Tehdit vari şeyler yazmayın ama yazdığı b.ku yedirecek türden ağır mailler atabilirsiniz. Haysiyetsiz. Kimliğini öğrenen açıklasın lütfen. Mail atmaya devam edin.
AYK |
yazsınlar...bunlar yazdıkça sivasta liderliği bırakmadıkça ben daha çok seviniyorum...
|
kimin yalakası olduğu belli bu denyonun...muhtemelen pontus rumlarına dayanıyodur soyu sopu...anladınız siz onu....
|
bak şu KARAKTERSİZİN söylediklerine...YETKİLİ ARKADAŞLAR LÜTFEN GEREKENİ YAPIN VE BÖYLE KARAKTERSİZ İNSANLARI Bİ AN ÖNCE SİTEMİZDEN DEFEDİN....
|
lan yemin ederim tam okumadım Allah'a küfür ediyor adam resmen ya. baksana adama iman ve fizik gücüylr bir şey olmaz diyor ama sivasspor bunu başardı it sen kim oluon. önce sana bi din eğitmi verilmesi lazım git dini öğrende öyle gel. :@
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:49. |