![]() |
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]evet ama birseyi nutmussun sivaslı olması sart değilmi:)[/QUOTE]
[b]Sivaslı olması şart değil ama Sivassporlu olması şart...[/b] |
[b]sadece sivaslı değil yakında tüm türkiye sivasspor taraftarı olmaya aday!!![/b]
|
[QUOTE=gunay][b]sadece sivaslı değil yakında tüm türkiye sivasspor taraftarı olmaya aday!!![/b][/QUOTE]
[b]Hadi bakalım öyle olsun...Birgün herkes Sivassporlu olacak...[/b] |
[b]bu gidişatla bircok taraftar toplarız... en nihayetinde kalıcı olmamız gerek ligde ve bunda süphem yok![/b]
|
[QUOTE=gunay][b]bu gidişatla bircok taraftar toplarız... en nihayetinde kalıcı olmamız gerek ligde ve bunda süphem yok![/b][/QUOTE]
imza .. muhur... kase |
gün gelecek Dünya Sivasspor konusacak
[QUOTE=gunay][b]sadece sivaslı değil yakında tüm türkiye sivasspor taraftarı olmaya aday!!![/b][/QUOTE]
gardas almani bile Sivasspor taraftari yaptim |
Güzel Bir Faaliyet
Gerçekten Böyle Dernekler Hep Faydali Olacaktir ..........
Başarilarini Devami Dileğiyle |
[QUOTE=ElbeyLi58]gardas almani bile Sivasspor taraftari yaptim[/QUOTE]
hela olsun gardasım.... bende sirketteki büyük cogunlugu yaptım... ben nerdeyim taraftar orda :D |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Hadi bakalım öyle olsun...Birgün herkes Sivassporlu olacak...[/b][/QUOTE]
EVET HERKES BIRGUN SIVASSPOR LU OLACAK WALLA SIRKETTE BENIM SAYEMDE MILLET SIVASSPOR A MERAK SARDI SIVAS SUNU ALMIS SIVASIN KALECISI SAKATLANMIS VS... EVET HERKES SIVASSPOR U KONUSACAK VE HERKES BIGUN SIVASSPOR LU OLACAK |
[QUOTE=ElbeyLi58]gardas almani bile Sivasspor taraftari yaptim[/QUOTE]
[b]Artık onlarda Sivasspor taraftarı olsunlar...Artık Werner LORANT ta bizde birde olmasınlarmı???[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:50. |