SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   GAZİANTEP`E GİDİYORUZ. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25157)

reis25 01.05.2009 00:08

Cevap: GAZİANTEP`E GİDİYORUZ.

önçelikle bu güzel açıklamalardan dolayı tüm yiğido gençilk ggurubu olarak tşlk dileklerimizi iletiyoruz siz degerli kardeşlerimize sevgili arkadaşlar gaziantep_sivasspor maçında kamil ocak sdatını kırmızı beyaza cevirelim deplasmana gelecek olan tüm arkadaşlardan ricamız kırmız beyaz renklerine bürümeleri olacak not:......:):):):) sinema izlemeye gitmiyoruz

yigidozan 01.05.2009 00:16

yigidolar ben diyarbakırdan gelecegim ama anca saat 1 gibi yetişebiliyorum.stada kaçta girilecek.bilet kalırmı?? bilgilendirirseniz sevinirim

izmirliyigido 01.05.2009 00:37

G.Antep'e gidecek kardeşlerimize hayırlı yolculuklar ve 3 puanla dönüş diliyorum. Gazanız mübarek olsun. Hepinize helal olsun ençokta Yiğido Gençlik üyelerine..

AYK

club7house 01.05.2009 00:44

Arkadaşlar Sivas'ımızı en iyi şekilde temsil edin taşkınlık kavga ve meşale yakmak gibi durumlardan sakının takımıza zarar verilmesinden sakınalım. Gideceklere kazasız belasız hayırlı yolculuklar şimdiden.

yigidozan 01.05.2009 01:13

ya amin sagolun:D da
[QUOTE]yigidolar ben diyarbakırdan gelecegim ama anca saat 1 gibi yetişebiliyorum.stada kaçta girilecek.bilet kalırmı?? bilgilendirirseniz sevinirim[/QUOTE]

dedim yokmu yardım edcek birisi???:D

bahadır erdem 01.05.2009 01:52

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]SİVAS'TAN OTOBÜS KALDIRILMASI ÇOK GÜZEL OLMUŞ.MADDİ AÇIDAN ZORLANAN GENÇLERİMİZ RAHATLIKLA GİDECEKLERDİR.BİRDE BİLET FİYATLARI İNŞAALLAH UCUZ OLUR.DENİZLİ 25 LİRA YAPARAK BİZE KAZIK ATMIŞTI.AMA SİVASSPOR'UMUZ İÇİN HERŞEYE DEĞER.

HERŞEY SİVASSPOR İÇİN SİVAS İÇİN.[/B][/COLOR][/FONT]

YiğidoGençlik 01.05.2009 10:29

[QUOTE=piLLi bEbEk;510979][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Purple"]aRKaDaşLaR Meşale feLan göTüRseq içeri sokaßiLiRmiyiz acaßaaaaaaaaaaaaaa ??????[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[B]sakın içeriye sokmaya kalkışmayın cezası 1.360 tl ve 6 ay maça girememe cezası var ona göre [/B]

GLoBe-Y-Gençlik 01.05.2009 11:10

[QUOTE=YiğidoGençlik;511443][B]sakın içeriye sokmaya kalkışmayın cezası 1.360 tl ve 6 ay maça girememe cezası var ona göre [/B][/QUOTE]

AnlasılDı ReİS Haydı Antepe Antepe

sonyolcu 01.05.2009 11:26

yiğidozan saat 1 de gelirsen stada rahatlıkla girersin. Kaçta açılacagını öğrenemedim ama misafir seyirci bölümü yaklaşık 1500 kişilik. misafir 7,50 TL.

Ben nizipteyim. Antep'e geleceklere tavsiyem stadın hemen altındaki yerlerden dürüm yememeleri. stadın misafir girişi tarafında müze var. müze sol yanınızda kalsın yolun karşısına geçin. 300 m. ileride kebapçılar var oradan yemenizi tavsiye ederim. Yiğidoların midesine de bir şey olmasın. :)

YiğidoGençlik 01.05.2009 11:30

[QUOTE=sonyolcu;511460]yiğidozan saat 1 de gelirsen stada rahatlıkla girersin. Kaçta açılacagını öğrenemedim ama misafir seyirci bölümü yaklaşık 1500 kişilik. misafir 7,50 TL.

Ben nizipteyim. Antep'e geleceklere tavsiyem stadın hemen altındaki yerlerden dürüm yememeleri. stadın misafir girişi tarafında müze var. müze sol yanınızda kalsın yolun karşısına geçin. 300 m. ileride kebapçılar var oradan yemenizi tavsiye ederim. Yiğidoların midesine de bir şey olmasın. :)[/QUOTE]

sağol be kardeşim düşüncelerin için

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:15.