![]() |
Cevap: Erman Kılıç Sivasspor`da
[B]Öncelikle bize bu iki oyunucunun verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Syla ve Tum'da her ikiside birbirinden güzel maçlar çıkarttılar. Tum hem forvet hemde orta sahada oynadı Syla ise joker olarak kullandık ama bu iki oyuncu Avrupa'da başarılı sonuçlar ve de takımın gençleştirilmesi adına iyi olmuştur.
Erman bazı arkadaşlarında dediği gibi kale hariç her yerde oynayabilecek bir oyuncudur. Bundan emin olun ki orta sahadaki zaafiyetlerimiz Erman gibi teknik bir oyuncuyla bitecektir. Hem teknik hemde koşan bir oyuncudur Erman... Bize faydası çok olacaktır. Zamanında İbrahim'i ve Tum'u eleştirenler ne oldu da birden üzerine düştünüz. Bakın göreceksiniz ki Erman bu iki oyuncudan da daha iyi olacaktır....[/B] |
işe bak ya sen tum ve sylla gibi futobulcuları ver sonrada daha iyisini aldiginini zannet insallah dusuncem yanlıs cıkar ...
|
Ya kardeşler, daha alınmadı Erman KILIÇ ve Herve TUM, Syla verilmedi. Daha anlaşma aşamasındalar.
|
yaa bence ibb haTa etmiş bize vermekle ermanı barcelonaya falan verselermiş hatta messi+xavi=erman+para nasıl güzel olurdu demi erman henrye top falan çıkarırdı messiden iyiya arkadaş haa bide gardaş sen hiç herve tumu izledinmi de ? arkasından böle konusabiliyon
Haklısın kardeş bence ermanın yeri sivas değil barcelona. Sen bunu şaka olarak algılayabilirsin belki ama ben bunda ciddiyim. Ha bu arada Tum unuzuda seyrettim. Maçın kaderini tek başına değiştirebilecek kapasite de bi adam değildi. erman=messi=5tum |
ya millet valla çok ayıp ediyorsunuz diyelimki hervetum ve sylla yı vermedik yabancı alın yabancı alın die tutturuyorsunuz sayalım yabancıları petkoviç diallo bilica sylla balili herve tum kamanan sergio bunlardan bilica sergio herve ve sylla gitti yerlerine namoçi davidas büyük ihtimal yomeah veya civella gelecek birde bana göre emile empenza 4 yabancı yapar yabancı kontenjanı kaç 6+2 eeee niye ezbere konuşuyorsunuz geçin hepiniz ozaman transfer komitesine allah allah ya ermanda bomba gibi daha geçen sene gs istiyordu bu sene ricart mıdır nedir onun yerine normal bi hoca gelse gsde olacaktı yaa
|
her iki futbolcununda emeği çok ama biz artık belli hedefleri kendimize ilke edindiysek bu topçular bize bundan sonra hafif kalır erman yerinde transfer takıma iyi adpte olur balilinin yerinede kaliteli yabancı golcü alınması lazım orta sahayada yıldız seviyesinde yabancı olması lazım mutlaka
|
Bence harika bir transfer oldu.Ben hep diyordum Erman'ı alırlarsa çok iyi olur diye bence harika bir transfer oldu...Tum kalabilirdi ama Bülent Hocanın vardır bi bildiği...
|
valla haberi okuyunca inanamadım ya tum gibi bi oyuncu verilirmiya akıl var mantık var ya sylla neysede tumu neden weriyorsunuz :S:mad:
|
[QUOTE=mavera23;528695]yaa bence ibb haTa etmiş bize vermekle ermanı barcelonaya falan verselermiş hatta messi+xavi=erman+para nasıl güzel olurdu demi erman henrye top falan çıkarırdı messiden iyiya arkadaş haa bide gardaş sen hiç herve tumu izledinmi de ? arkasından böle konusabiliyon
Haklısın kardeş bence ermanın yeri sivas değil barcelona. Sen bunu şaka olarak algılayabilirsin belki ama ben bunda ciddiyim. Ha bu arada Tum unuzuda seyrettim. Maçın kaderini tek başına değiştirebilecek kapasite de bi adam değildi. erman=messi=5tum[/QUOTE] eRman ınız kaç maçı tek başına çevirmiş ? he haklısın baya çevirmişte ibb buralara kadar geLmiş ;) |
Tum ve Sylla takımımıza katkılarından dolayı tesekkür ederiz..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:55. |