SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   ŞL/Anderlecht - Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26456)

sonkral58 27.07.2009 23:38

Cevap: ŞL/Anderlecht - Sivasspor

öneçlikle bizlere bu heyacanı yaşattıgınız için cok tşklr sivassporum biz inanıyoruz bizim başarımıza inananlarda her geçen gün artıyor işallah bu turu gececegiz bekle bizi şampyonlar ligi geliyoruz ALLAH yardımcınız olsun

yigidomurat 27.07.2009 23:52

bu maçı kazanırmıyız kazanmazmıyız bilemem ama.öyle kolay kolay pesetmeyecez ALLAHın izniyle

tekdoktirin 28.07.2009 04:13

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN TÜM ANADOLU ÇOCUKLARI İŞALLAH ELEYECEİZ BİZDE İYİYİZ

ilkergur 28.07.2009 09:28

allah korusun olur ya bu turu geçemezsek uefa'da ön elemeye kalacak mıyız yoksa avrupa defteri kapanır mı?:confused:

alemdargokhan 28.07.2009 09:44

ya iddaa oranlarında sivasa 1 handikap verilmiş.çok rencide edici bir durum bence:s

damir kaan 28.07.2009 11:08

[QUOTE=alemdargokhan;539393]ya iddaa oranlarında sivasa 1 handikap verilmiş.çok rencide edici bir durum bence:s[/QUOTE]

çift oyun açmışlar bi normal bide handikaplı zaten çoğunda var :)

hancer 28.07.2009 11:11

ben inaniyorum ki yigidolar deplasmanda istedigi sonucu alicaktir ve o muhtesem sivassporu seyredecek sansli seyircilerden biride ben olacagim tabiki ama biliyorum ki sivasta olupta o maci tribünden seyretmek isteyen tüm yigidolarinda yüreklerinide,dualarinida yanimda götürüyorum AVRUPA AVRUPA DUY SESIMIZI ISTE BU GELEN YIGIDOLARIN AYAK SESLERI

Besyo_cu 28.07.2009 11:14

[B]Heyecandan gözüme uyku girmedı sabah 6 da uyuyabildim 9 da hemen uyandım. Zaman sanki durmuş gibi bir türlü ilerlemiyor. Haydi artık başlasın maç ,hazırız cılgınlar gibi sevinmeye gözlerimiz dolu bir şekilde helal olsun işte sivas işte yiğidolar bu diye yeri göğü inletmeye.[/B]

Metal Gear 28.07.2009 11:40

[QUOTE=besyo_cu;539404][B]Heyecandan gözüme uyku girmedı sabah 6 da uyuyabildim 9 da hemen uyandım. Zaman sanki durmuş gibi bir türlü ilerlemiyor. Haydi artık başlasın maç ,hazırız cılgınlar gibi sevinmeye gözlerimiz dolu bir şekilde helal olsun işte sivas işte yiğidolar bu diye yeri göğü inletmeye.[/B][/QUOTE]

sabaha kadar 50 defa uyandım herhalde.İnanılmaz heyecan var..Zaman da geçmiyor zaten..Ölecem:D

Besyo_cu 28.07.2009 11:49

[QUOTE=Metal Gear;539409]sabaha kadar 50 defa uyandım herhalde.İnanılmaz heyecan var..Zaman da geçmiyor zaten..Ölecem:D[/QUOTE]
[B]
Hocam bugun 21.45 gelmez diyim ben sana :)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:27.