![]() |
Cevap: Anderlecht: 3 - SİVASSPOR: 0
böyle takım olmaz yapılan transferlerın hepsı cok kotu hatta berbat en basta solemıstım bu sezonda hçç bı sey beklemıorum ilk 5 e gırsın dua ederım...
|
elveda avrupa
bu takimla seneye 2 ligde oynariz. simdiden hepimize gecmis olsun elindeki oyunculari gönderirsen böyle olur. o futbolcular bu takimi buraya getirdi. adamlari ödül olarak sattilar. 10 milyon euro´luk bilica´yi 2,5 milyona verdiler. ayip be. ne hakkiniz var bu kadar insani üzmeye. cok rezil bir transfer politikasi var. hic bir star yok. ankargücü bile vassel gibi oyuncu getiriyor. bizimkilerde paraya kiyamiyorlar. para harcamazsan takim böyle olur |
gecen yil braga yenilgisiyle baslayan sahlanisimiz bu yil anderlecht yenilgisiyle son bulmustur.....
|
86.dakika ilk kose vurusumuz ..................
|
Ilk köse vurusu! Yuh yani. Maci izliyorum, ama ayni anda büyük utanc duyuyorum. Niye izledigimi bende anlamis degilim. Belki mucize 4:2 felan olacak diye umut ediyorum, ehühehehehehe.
|
Dakika 87 Sivasspor ilk kornerini kullanıyor. 3 5 poziyon bulduk, onu da hakem ofsayt diye kesti. Hiçbir şeye değil, namerdi laf sahibi yaptık ona yanıyorum.
Rüya bitti ve biz uyandık. |
gruplara kalsaydık 5-6 mil.auro her maç 800 auro bilika kaça gitti fb hayranlığı ne zaman bitecek bilmiyorum
|
hazirlik maclarida dahil ortalama 4 gol yiyoruz...bu seri trabzon sonra fener maclarida eklenirse cok sey olur
|
[QUOTE=kiNgSiZe58;539693]4 tane agac dikin savunmaya, onlar bile daha basarilir olur, yasin git sivasdan batirma buraya bu lafi hakketin.[/QUOTE]
Evet, ne olur Yasn; git git git git git git git; ne olur. |
5:0 ..............................
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:37. |