![]() |
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
bukadar da olmaz ki... ya bırakın artık suç bana ait falan filan, 5-0 yenilmemiz çok önemli değil büyük takımlar da zamanında çok farklı mağlubiyetler aldılar. Ama asıl korkunç olan takımın oynadığı kötü ama çok kötü futbol. Asıl insanı kahreden gidenlerle gelenler şöyle bir bakın gelenler gidenlerin eline su bile dökemez. Ayıptır gerçekten çok ayıptır bırakın artık bu kuru lafları sizin yaptığınız açıkça sivas taraftarıyla dalga geçmek Allah aşkına aldığınız adamlardam bir tanesini de şöyle özellikli böyle güzel oyuncu diyebileceğiniz kim var diğer anadolu takımlarının yaptıkları transferlerde ortada sakın onlarda para var bizde yok demeyin. Onlar demekki taraftarlarına daha çok saygı sevgi duyuyor ve onları ciddiye alıyor. Ama siz gerçekten bizleri ciddiye almadınız. ağlaya ağlaya gönderdiğiniz adamlar hem iyi oyuncu hem de sivası gerçekten benimsemiş gerçek yiğidolardı ama siz yiğidoluğuda bitirdiniz artık bizden de sizleri ciddiye almamızı beklemeyin ve lütfen farklı amaçlarınız varsa gidin onları başka yerde hayata geçirin. Bülent hoca yaptığı anlamsız açıklamalarla iyice itici olmuştu aslında bunlar göz göre göre geldi. Tabi ki yaptığı güzel şeyler var bunları inkar etmiyoruz ama el insaf bukadar da olmaz. Yine diyorum bu malubiyet çok önemli değil ama böyle tel tel dökülen bir takımla bu sezon çok zor biter.........
|
fenerbahçeli hocan olursa bilica gider yasini kasarlar bize.
gönderdiklerimize bakın birde gelenlere. herşey ortadaydı. belliydi böyle olacağı. benim endişem lig için. zor günler bizi bekliyor. artık bülent hoca kimseye sempatik gelmiyor. |
[QUOTE=SivasSpor.Com;539763][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülen Uygun, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 yenildikleri maç sonrası karşılaşmayı değerlendirdi. Uygun’un açıklaması şöyle: “Avrupa tecrübesi çok önemli. Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir. Yeni yapılanmadaki sakatlıklar ve tranasferdeki bazı olumsuzluklar bizi etkiledi. Mağlup olduk, özür diliyoruz. Buradaki suç tamamen bana aittir. Kendi evimizdeki maçta gerçek futbolumuzu yansıtmaya çalışacağız. Bu iş tecrübe işi. Rakibin tecrübesi hat sahfada!.. Yapmamamız gereken basit hatalar sonucunda böyle bir yenilgi aldık. Bir an önce formumuzu ve takım kurgumuzu oturtmak adına ikinci maça çıkacağız. UEFA Kupası’nda çıkacak rakibimizin durumuna göre hazır olmamız lazım. Transfer sanırım lazım olacak[/QUOTE] Merhabalar, Sayın Bülent Hoca nın da dediği gibi bu hezimetin ve suçlamaların tek sorumlusu kendisidir tabiki. Geçtiğimiz sezon 2 maçta Fenerbahceden 7 gol yedikten sonra bile diğer 2 büyük takım Beşiktaş ve Galatasarayı hedef alan açıklamalar yapmıştır. Ben 5 yerim 7 yerim 6 yemem demiştir. Dediğini tuttu gerçekten ama olan benim de çok sevdiğim ve takdir ettiğim Sivasspor ve taraftarına oldu. Az önce de dediğim gibi Fenerbahçe den 2 maçta 7 gol yerken, neden sadece gündemi değiştirmek için diğer 2 büyük takımı hedef alan açıklamlar yapmıştır. Ben bu sorumun cevabını Sayın >Bülent Hoca dan almak istiyorum. Teşekkürler... Beşiktaş lı Onur... |
TRANSFER SANIRIM LAZIM OLACAK DEMİŞ NE SANIRIMI BE HOCA GÖZ VAR GÖNL VAAAAR OYUNUMUZU SENDE GÖRDÜN DAHA BEN NE DİYEYİM 2.LİGE DÜŞÜNCE SUÇ BENİM DEDİĞİNDE NE DEĞİŞECEK..BÖYLE BİR ANLAYIŞ YOK..
|
[QUOTE=mftasdan;540021]Olan Sivasa oluyor. Gecen seneden beri kaybeden Sivas. Bulentin hirsi takimi olduruyor.o demisti 5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz 7 yeriz 9 yeriz 8 yemeyiz diye. daha bu baslangic.5 ile basladi iste.Bulent oldugu surece sivasli da olsam DESTEKLEMIYORUM SIVAS'i ve suan cidden cok sevincliyim. beter olsun bulent. yasta kurunun yaninda yaniyor.[/QUOTE]
Koçum bulent hoca yokken bu basarilari yakaliyabiliyormuydunuk. Yenince iyi galip gelince iyi yenilince mi kotu hepiniz busunuz Once bir takima saygi duyun guven hissettirin asil şimdi yaninda olma zamani dostlar her zaman iyiyken beraberdir asil dostluk zor zamanda belli olur bravo olumsuz msj yazan yigidolara . Hocam sizinleyiz umariz iyi bir stoper transfer edersiniz ... |
Toparlarız merak etmeyinnnn....
Transfer yapılmasa da ilk 4 deki yerimiz garantidir bana göre. |
[COLOR="Red"]Yok hocam kendinize haksızlık etmeyin asıl suçlu benim... [/COLOR]
|
suç senın kadar petkovicede ait hocam adam resmen gelene gec dedi defans kadar onunda hatası vardı olmas böle bişi herzamankı hatalalarını yıne yaptı bana göre önce iyi bir kaleci şart hocam şu omotoyossi işini bitirin o adam bize iş yapar tabi diğer takıma transferi gercekleşmedise
|
Ben bir Sivas sporlu olarak utandım gazete manşetleri yerin dibine soktu bizi Bülent hoca bu transferlerle ancak küme düşmeye oynarsınız çok yazık bu kadarmı futboldan anlamıyorsunuz.Hepsine koca bir sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr keşke geçen yılki takım kalsaydı fark atardık Herve Tum,skala,diallo,balili,bilika nerde
|
ibrahimede söyledim;bu suç benim cümlesi biraz gereksiz gibi suçlu aramak değil olay,ama görünende bir köy var orda.daha iyilerini alacağız diye verimli yabancılarımızı gönderdiniz bülent hocam,şimdi biz sizden o daha iyi yabancı transferleriini istiyoruz.sanırım falan demişsiniz bunun sanacak kanacak bir tarafı yok.kaliteli yabancı transfer istiyoruz.bitane önlibero bir tanede hücum hattına(10 numara) olmak kaydıyla en az iki tane.sahiden anadolu takımları iyi transferler yaptı avrupa çok önemli değil ama ligdede hiç ummadığımız skorlar ve pozisyonlar bizi bekliyor olabilir.savsaklamayı bi an önce bırakıp bu transferleri yapmanız lazım.yok eğer onurla musayla farukla bilmem neyle işi götürürüz diyorsanız işimiz yaş,demedin demeyin.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:51. |