![]() |
Cevap: TSL//SİVASSPORUMUZ-trabzonspor
Hamsileri 4 Eylülün çimlerine gömeceğiz inşallah.Çok havalandılar bu sene.
|
[QUOTE=c_none84;542974]evet yine geldi gerilimli bir sivas trabzon maçı..herşey olabilir..gönlümden geçen trabzonun kazanması:rolleyes:[/QUOTE]
ortamı germe başka ihsan istemez. |
[B]biz her şekilde atarız bu hamsilere hiç merak etmeyin direk fener macına qeçelim :) [/B]
|
Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor
Rakibe saygınız yok bari Türkçe'ye saygınız olsaydı.
|
sivaslı olan gelıp son nefesıne kadar bagıracak ulan
hem takım kazanacak hem taraftar trabzonluların sesı cıkmasın stadda taraftar görsünler haydı sıvas halkıı macaaa |
Trabzonu yine öttürürüz.. En az 3...
|
TRABZONLULAR BU SİTEYE GIRIP BİZE KARDESLIK ROLUNU OYNAMAYIN SIZIN NE OLDUGUNUZU HERKEZ BILIYOR
GELECEKSINIZ SIVASA AFF YOK BUNU BILIN !!!! |
[QUOTE=ersenmartin;543035]Rakibe saygınız yok bari Türkçe'ye saygınız olsaydı.[/QUOTE]
yav allah aşkına konusmuyum konusmuyum diyorum ama olmuyo.. Türkçeye saygıdan bahsediyosun 5iva5 i görmezden geliyosun. Rakibe saygınız yok diyosun,senin taraftar topluluğun bize ayı,hanzo,davaro gibi iğrenç,karaktersizlik örneği sergileyerek benzetmelerde bulunuyor..Yetmiyor senin taraftarın hocamıza büloş deme cüretini kendinde buluyor.. Lütfen bana saygıdan bahsetme..Ne kadar saygılı bir taraftar topluluğu olduğunuz belli..Rakip tribünde koltukları kırıyorsunuz,marifetmiş gibi bunuda kendi forumlarınızda söyleyip eğleniyorsunuz.. Yaşanmamış olayları yaşanmış gibi gösterip kendinizi tatmin ediyorsunuz.. bir de gelmiş saygıdan bahsediyorsunuz |
Cevap: TSL/Sivasspor-Trabzonspor
Küfürlü mesajlar yazanmayın arkadaşlar. Yorumlarınızı saygı çerçevesinde yapalım ki diğerlerden farkımız olsun. Küfürlü ve ortam gerici mesajlar silinecektir.
|
Cevap: TSL/Sivasspor-Trabzonspor
YİĞİDO GENCLIK MACDA SIZIN YANINIZDA OLMAK ISTIYORUM BILETI NE TARAFDAN ALACAM YARDIMCI OLURMUSUNUZ !!!1
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:59. |