![]() |
Cevap: Sivaslıymış (?)
[B]Bülent Uygun, Toprak hoca, Bilica, Veysel Dalmaz.. bilmem birşeyler anlatabildimmi.. Toraman bu kişiler kadar yatırımda yapmamıştır. Sivasada hizmeti dokunmamıştır. Görüşmelerinden birşeyler çıkacağını zannetmiyorum. Malum basın vasıtası ile aklanma provalarıdır bunlar. Çünkü ben basın yayın hakkında edindiğim bilgime göre açıklanması gereken demeç vermiştir. Tipik bir Psikolojide rol değiştirmeden başka bir şey değildir. [/B]
|
ne oldu çok havalara girdi bir kalemde silmiş bakın sanki beşiktaş tarafatarı küfür etmiyor kendisine karaktersiz insanları havalandırmanın bir anlamı yok 58 numaranın önemi yok diğer takımlarda bizim formamız için ter döksün o kadar topçumuz var hiçbirine bu adama verilen tolerans verilmedi
|
istanbul dakı macdan belli gözümden düsdün sen toraman ıstersen sıvas da oyna yıne nefret edecem senden
carsı sıvasdakı ayılar ıstanbulda ne arar dıye bagrırken sen mehmete satasıodun unutmayızzz |
Valla abartmadan eleştirelim unutmayalım ki Ümit Özat bile 58 numaralı formayı giymedi. Ama Ümit Özat her röportajın Sivaslı olduğu için gurur duyduğunu vurguluyor. İbrahimde söylüyor ama icraat yok yatırım falan iyi hoşta birazda Sivasspor taraftarına iyi davransan olmaz mı be kardeşim. Sahada işin gereği mücadele ediyorsun ama Sivas maçlarında futbolcularımıza sataşıp oyunu çirkin bi duruma getirmek yakışmıyor sana.
Eminim ki İbrahim Toraman davranışlarına dikkat etmedği için küfür yemişti seyircimizden o yüzden forma değişikliği yapıyor. Çıkıp tatli dilde özür dilemesini bekliyorum ben şahsen. |
üzlmeyin iki gün sonra kapımıza gelir ((öyle yap dediler 'DEr)) BİLSİN Kİ bu saatten sonra sivas'ın ona acılacak kapısı yoktur
|
Bu satirlara helal olsun. Arkadasin dedigine bir eklenti de ben yapayin 58 e gönül verenler pazara degil mezara kadar Sivasspora sevdalidir. Ben ve benim gibi gurbetciler avrupada 58 numarayi gururla giyiyor. Toraman giymiyorsa demekki pazara kadar sivasli :)))))
[QUOTE=besyo_cu;543599][B]Helal olsun toraman'a büyük cesaret göstermiş demekki 58 i sırtında bile görmeye tahammulü yokmuş... Toraman efendi bizim sırtında 58'i taşıyacak oyuncuya değil yüreğinde 58'i taşıyacak adama ihtiyacımız var. Oyuzden ne yaparsan yap...[/B][/QUOTE] |
[B][COLOR="DarkOrange"]Blica Gerçekten Şimdiye Kadar Tanıdığım Futbolculardan En Çok Sevdiğim Oyuncu...Futbolcu Olmak Tek Bir Formanın İçinde Maça Girip Çıkmak Değildir...Blica Oyunuyla,Kişiliğiyle,Dürüstlüğüyle,Sivaslılığıyla Çok Başka Yerde Benim Gözümde.Herkesin Gözündede Öyledir.[/COLOR][/B]
|
[B]yazık ibrahime terden sırtına geçtiyse o numara yazık kazımaylada çıkmaz kıymetini bilmiyorsa söylenecek fazlada birşey yok 58 numaralı formayı haketmiyorsa giymesinede gerek yok zaten[/B]
|
Güzel söz ; Kütüğünüde taşı toraman.
|
ben duydugumda cok üzüldüm ve kendisine hic yakistiramadim.
onun sivas sevigisi bir iki kisinin lafiyla bittiya ona üzüldüm :( |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:34. |