SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   YİĞİDELER TRİBÜNE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2690)

muRTix1 12.12.2005 23:15

tandığım maçlara gelen gayet fazla kız var fakat bu maça arkadaşlarım gelmedi sanırım bjk maçındaki gibi bi ayırım yapmadılar bayan taraftara..!umarım gittikçe oturur bayan taraftarlar..hatta dişiyiğido diye bu gurup olsa çok ayrı bir hava olur

cindysivasli 13.12.2005 21:39

ancak ist maça ts svs ve gs svs maçına gelebildim koyu svs luyum sivasta maçlarda erkek taraftarı kınıyorum bayan arkadaşlarım anlatı ayıp küfür kavga ayıp
ama ist 2maçta boy frendimle geldim imporator 58 34le arkadaşlarım çok kibar centilmen hele serhan gardaşım senle tanışmak gurur verici iyiki varsın gardaş svs maçlarında sen sellahatin ağbim organizasyanunuz süper tebrik ediyorum

puar 13.12.2005 21:58

[QUOTE=cindysivasli]ancak ist maça ts svs ve gs svs maçına gelebildim koyu svs luyum sivasta maçlarda erkek taraftarı kınıyorum bayan arkadaşlarım anlatı ayıp küfür kavga ayıp
ama ist 2maçta boy frendimle geldim imporator 58 34le arkadaşlarım çok kibar centilmen hele serhan gardaşım senle tanışmak gurur verici iyiki varsın gardaş svs maçlarında sen sellahatin ağbim organizasyanunuz süper tebrik ediyorum[/QUOTE]

iyide bizde o maca gittik..bizde küfür yoktiki??

MAVİ_BERE 24.12.2005 21:36

67 DE KÜFÜR YOKTUR....

1967_DERNEK_10UR 25.12.2005 10:22

[QUOTE=cindysivasli]ancak ist maça ts svs ve gs svs maçına gelebildim koyu svs luyum sivasta maçlarda erkek taraftarı kınıyorum bayan arkadaşlarım anlatı ayıp küfür kavga ayıp
ama ist 2maçta boy frendimle geldim imporator 58 34le arkadaşlarım çok kibar centilmen hele serhan gardaşım senle tanışmak gurur verici iyiki varsın gardaş svs maçlarında sen sellahatin ağbim organizasyanunuz süper tebrik ediyorum[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]SERHAN ABI BİZİM TRİBÜN SORUMLUMUZ.SEBAHATTİN ABIDE SİVASSPOR'UN RESMİ AMİGOSU.YANİ SERHAN ABI VE SEBAHATTİN ABI DERNEĞİMİZİ VE SİVAS'I TEMSİL EDİYORLAR.....BİZDE YALNIŞ HAREKET OLMAZ..[/I][/CENTER][/COLOR]

Etem-Murat 25.12.2005 10:30

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]SERHAN ABI BİZİM TRİBÜN SORUMLUMUZ.SEBAHATTİN ABIDE SİVASSPOR'UN RESMİ AMİGOSU.YANİ SERHAN ABI VE SEBAHATTİN ABI DERNEĞİMİZİ VE SİVAS'I TEMSİL EDİYORLAR.....BİZDE YALNIŞ HAREKET OLMAZ..[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
haklısın kardaş

serhankaburcuk 25.12.2005 14:26

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Kardeşim çok teşekkür ediyorum...Seninle ve Ali kardeşimiz ile tanışmakda bana büyük haz verdi...Seni özellikle tebrik ediyorum..İstanbuldaki maçlarda hiçbir bayan taraftar gelip bizimle takımı desteklemezken sen bizmle birlikte bu takımı destekledin...Bende tribüne gelipde takıma destek olmayan erkek taraftarları özellikle kınıyorum...Sivasada misafir olarak seni Ali ile beraber bekliyoruz...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

LiS67_Uğur 25.12.2005 14:31

[B] hadi sivaslı bayanlar maça kosun sizi bekliyoruz:D !!![/B]

serhankaburcuk 25.12.2005 15:13

[QUOTE=LiS67_BaŞKaN][B] hadi sivaslı bayanlar maça kosun sizi bekliyoruz:D !!![/B][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İnşallah yavaş yavaş bayanlarda maçlara ilgi gösterecekler...Biraz daha zamana ihtiyaç var....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

DJMuRaT 25.12.2005 15:43

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İnşallah yavaş yavaş bayanlarda maçlara ilgi gösterecekler...Biraz daha zamana ihtiyaç var....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[B]Bencede biraz zamana ihtiyaç war.......[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:00.