![]() |
Cevap: Maçın Ardından
[QUOTE=refikpura;555550]gruba kalamdıgımız eufa kupasında...[/QUOTE]
o zamanki uefa sistemiyle şimdiki bir mi be kardeşim |
[QUOTE=edebiyatisyen;555553]Gençlerbirliğinin başarısını söyler msin? Şampiyonlar ligine mi kalmış anderlecht ile mi oynamış.Sahktara mı elenmiş[/QUOTE]
anderlehte elenmek shaktar donetsk e elenmek bunlar unvan mı oluyo.. Bank asyadan bi takımda koysan o takımlara elenirdi.. eger istiyosan gençlerbilriginin uefa grubunda ki sonuçlarını ersun yanal dönemi buluyum ve koyuyum arkadasım. ya da ersun yanal dönemindeki denizliyle sonraki dönemi kıyaslıyalım ya da ersun yanal döneminde ankara gücüyle suan bunca transfere ragmen olan ankaragüncünü kıyaslayalım ya da geçen sene ki ersun yanalın trabzonuyla simdikini kıyaslayalım. bu yadalar uzaaarr giderrr |
[B][I]yazık... bülent hocanın zamanı dolmuşdur artık gitmeli.[/I][/B]
|
[QUOTE=refikpura;555558]anderlehte elenmek shaktar donetsk e elenmek bunlar unvan mı oluyo..
Bank asyadan bi takımda koysan o takımlara elenirdi.. eger istiyosan gençlerbilriginin uefa grubunda ki sonuçlarını ersun yanal dönemi buluyum ve koyuyum arkadasım. ya da ersun yanal dönemindeki denizliyle sonraki dönemi kıyaslıyalım ya da ersun yanal döneminde ankara gücüyle suan bunca transfere ragmen olan ankaragüncünü kıyaslayalım ya da geçen sene ki ersun yanalın trabzonuyla simdikini kıyaslayalım. bu yadalar uzaaarr giderrr[/QUOTE] Anlaşılan sen anlamak istediğin tarafı anlıyorsun.ŞAMPİYONLAR LİGİNDE yazdım orayı es geçip ELENME lafına takılmışsın...Neden Ersun Yanal zamanındaki MANİSA ile şimdiki MANİSAyı kıyaslamıyorsun? Madem karşılaştırma yaptığın takımlar Ersun hoca zmanında iyiydi de neden ŞAMPİYONLAR lgine kalmadı.Nden ligi 2.sırada bitirmedi.Haa şunu söyleyim ben Bülent Hoca yalakası değilim ama onun alternatifinin de zor olduğunu düşünüyorum |
tamam o zaman size forvette Sedat bayragı izlemek yakışır kardeşim. bülent dogrusunu yapıyo. taş gibi 8-9 topcu satıp yeteneksiz 10 topcu aldı bravo bülent hoca bu millete az bile yapıyon. yola devam...
|
Alinan bu kötü sonuclardan sonra bir suclu aramak lazim tabiki her takinin taraftari gibi bizde suclu ariyoruz.... ne kadar dogru ne kadar yanlis.. gecen sene ve önceki seneler.. Bülent hocayi yukarda gezdirip laf kondurmuyorduk..Adam Gibi Adam diyorduk.... tam bir sivasli tam bir Anadolu yigidi yada yigido diyorduk... tipik 3 buyukler sendorumunu sivasspor yasayinca... tabiki bizim taraftar hani 3 buyukleri sevmeyen cekirdekci taraftarlarimiz hemen atip tutmaya basliyor sanki ertesi hafta kümeye düsecegiz.... Elestiri yapmak hakkimiz ama.. acimasiz olmamak lazim.. ilk önce taraftar olarak kendimizi elestirelim.. simdiye kadar ne yaptik takima stad bakildiginda her macta oldugu gibi üc,dört tane gruplar var yaslari 12 ile 20 arasi.bagirip duruyorlar.digerleri evde yada sinemada film izler gibi 90 dakika bos bos bakiyorlar... Ilk önce igneyi kendimize cuvaldizi takima batiralim ... unutmayinki her zaman hata yapilir ...düzelmiyecek diye bir durum yok birlik ve destek olundugu zaman her sey duzelir.... onu bunu göndermekle is olmaz....Burda atip tutmak kolay yazi yazan arkadaslar siz bu takim icin ne yaptiniz.... hep barber bunu dusunelim... Bülent hocaya destekmi vereceksin yoksa ertesi hafta mac ta Bülent uygun istifami diye bagiracaksiniz... gerci cekirdekci taraftar bunuda yapmaz cünkü ses yokki onlarda. Bence Bülent Hoca Bu durumu düzeltecek yeterki sabirli olalim Destek olalim......
|
Bülent Uygun ilk yarıda 25 puan alacağımızdan bahsetmişti.Bence biz bu 25 puanı sene sonuna kadar anca alırız.
|
[B]Gitse ne işe yarayacakki... Yılmaz Vuralmı gelecek, Hikmet Karaman mı gelecek, Ersun Yanalmı gelecek... Yıllardır bu takımı tanıyan hocanın evvela aklını başına alıp menajerliği ve para kazanmayı bir kenara koyup şu takımı tekrar eski hale getirmesini beklemekden başka dayanağımız yok. Milli maç arasından sonra Manisaya gideceğiz. Allah yardımcımız olsun Fenere karşı oynayan Manisayı gördükden sonra daha da üzülmeye başladım. Bizim takımımız artık ivme kazanması bir kenara küme düşmemeye oynayacağız ona üzülüyorum. Yaazık oldu canım takıma yazııkk.. Rotasyon yapılırdıda bu kadar derin yapılmazdı hocaa. Kahroluyoruz üzülmüyoruz. Artık içimize ata ata yer kalmadı patladı...[/B]
|
acilen transfer gerekiyor ama son güne girildi nasıl futbolcu alınacak yönetim bile bilmiyor????
|
[QUOTE=sertmahmutköyü;555349]Sivasa yakismiyor,gecen sezon ligi ikinci bitirerek hem auvrupada hem dünyada kendinden söz ettirmisti,sampionlar ligine katilacagini bile bile (blica,tum,balili,diallo,sylla ) gibi oyunculari nasil sata biliyorlar anlamak mümkün degil,ha aldigimiz yeni futbolculara bakarsak ise yarayacak takim futbolu oynayacak bir futbolcu malesef yok yani transferde sivasspor bu sene küme oynayacagini önceden taraftarlarina bildirmis oluyordu,yani sivasspor taraftarina ALLAH sabir versin bu sene.(mehmet yildizda gelse takim ruhu kalmamis yazzik)
NE OLURSA OLSUN BÜLENT HOCAYLA YOLA DEVAM EDILMELI ANADOLU FATIHI[/QUOTE] COK GUZEL ACIKLAMISSIN HEMSERIM GELEN TOPCULARIN HEPSIDE DAVAR COBANLIGI BILE YAPAMAZ BEN ARASTIRIYORUM KOMSU KOYLERDE COBAN ISTEYEN OLSA SALIVERELIM GITSINLER DIYE AMA MALESEF ISTEYEN OLMADI TRANSFER SEZONUDA KAPANDI COBANINI BULAN BULDU BIZDEKILERI COBAN OLARAK BILE KABUL ETMEDILER MALESEF DAHA FAZLA YORUMADA GEREK YOK BAL TUTUP PARMAGINI YALAYANLAR YAPSINLAR YORUMUDA AMA BU GIDIS COK YAKISIKSIZ |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:04. |