![]() |
Cevap: Uygun'un Maç Yorumu
Daha bu rezillik nereye kadar devam edecek...
-Cümle aleme rezil ettiler Sivasıı -Denize düşen yılana sarılır hesabı oldu... -Transfer Yanlışlarını düzeltelim dedikçe batıyoz gibi geliyor... YASİN'in yıldızını parlatacam diye hala ısrar etmeye devam etmiyorlarmı???? Kim Yasin yaaaa??? Ben Hoca Olsam 10 kişi oynamaya razı olurum YASİN'i yine almam kadroyaa.. Ama hakkını yemeyelim S.DONETSKin ilk golünün asistini yaptı kendi kalemizee yasin efendi...Ruhsuz heriiff, |
bu takimla is olmaz arkadaslar diallo gitti sylla tum bilica size soruyorum kaliteli oyuncu aldik mi onlarin yerine? bu sezon isimiz zor gercekten allah yardimicimiz olsun
|
HER MAÇ İÇİN AYNI TEMENNİLER SÖYLENİYOR.İNŞALLAH 30 HAFTA AYNI TEMENNİLERİ DİNLEMEYİZ.SABIRLA BEKLİYORUZ.
EGER DENİZLİ MAÇI ALINMAZSA BÜLENT UYGUNUN GİTMESİ TAKIM İÇİN DOGRU BİR KARAR OLACAKTIR.BELKİ YERİNE GELENDE BİR ŞEY YAPAMAYACAKTIR AMA TAKIMIN HAVASI DEĞİŞMESİ GEREKİYOR..... |
yok yok benim denizli maçındanda umudum yok yazıklar olsun takım ne hale geldi
|
bülent hoca ne oldum delisi oldu birden havalara girdi kendini terim sanmaya başladı eee ne oldum demiyeceksin ne olacağım diyeceksin
|
yediğimiz goller evlere şenlik adam 5 kişinin içinden gol atmış yasin bu takımı terket
|
YIGIDOLAR umutlarinizi kesmeyin bu takim devre arasinda zirveyi zorlayacak !!!!
|
bank asya futbolcularını transfer ederek takımı bank asyaya mı hazırlıyosun sayın uygun. artık yeter. gerçi bu takımı değil sen morinyo dahi düzeltemez. yasini kadiri ibrahimi kim adam edecek. hangi akla hizmet bunları aldık halen anlayabilmiş değilim
|
hocam bu takımdan bısey olmaz suc takımın arkadasLar oynuyamıyorlarrrrrrrrrrrr kumeye duserızz
|
eskıden sıvas konusulurken sımdı mac sonucunu bıle solemıyorlar ah ah :S ıyı transfer yapmayınca bole kalırız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:03. |