![]() |
Cevap: YİĞİDOM YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN
bnde mecıdoyekoyden 1 arkadasımla gelecem ıns olımpıyatta gorusmek uzere:D
|
[QUOTE=özgühertaş;566024]kardeşim sen nerden geliceksin ona göre yardımcı olalım sana[/QUOTE]
saol da abı eer ben fatıhteyım eer bu mecıdıyekoyden kalkıcak denılen otobus kesın olursa gıdıs donus bunu kullnabılırım |
İstanbul [COLOR="Red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR] Taraftar Derneği olarak Olimpiyata Gitmeye mecburuz
[COLOR="red"][B]Sivassporumuzu[/B][/COLOR] desteklemek için [COLOR="DarkRed"][B]26.09.2009 Cumartesi saat 20.00 oynanacak olan [/B][/COLOR]ve en son belediye maçından beri galibiyete hasret olan [COLOR="Red"][B]SİVASSPORUMUZU[/B][/COLOR] desteklemek için Olimpiyat Stadına gidiyoruz herkez orda olmak zorunda mazeret yok hastalık ve ölüm haricinde gelmeyen [COLOR="red"][B]SİVASLI[/B][/COLOR] değil [COLOR="red"][B]EVET HASTALIK VE ÖLÜM HARİCİNDE GELMEYENLER SİVASLI DEĞİL [/B][/COLOR] [B]Tepeüstünden 3 adet minibüs kalakacak mecidiyeköy ve bazı belli mevkilerdenden araçlar ayarlanacak burdan takib etmeniz rica olunur Araçla gelecek olanlar belli noktalardan gelirlerse yardımcı olurlar bize [/B] [COLOR="DarkRed"][B]HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN[/B][/COLOR] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=13224&token=42398[/IMG] [B][COLOR="Navy"][U]MECİDİYE KÖYDEN 17:55 DE HAREKET EDECEK OTOBÜS HERKEZ GELEBİLİR ARKADAŞLAR PARK OTOPARKINÖNÜNDEN BİLEN BİLİYOR[/U][/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkRed"][B][U]MECİDİYEKÖYDEN 17:55 DE HAREKET EDECEK OTOBÜS HERKEZ GELEBİLİR ARKADAŞLAR KATLI OTOPARKIN ÖNÜNDEN BİLEN BİLİYOR[/U][/B][/COLOR]
[COLOR="Navy"][B]17:55 HAREKET SAATİ ONA GÖRE[/B][/COLOR] |
valla recep abi ben şu anda ayakta bile zor duruyorum ama akşam kesinli,kle maçta olucam
|
[QUOTE=sivastatlıbelam;564937]arkadaşlar sivasspor game over artık.
ben bursa maçını kaybedeceğimizden adım gibi emindim. ve iddia ediyorum bu maç da i.b.b nin. artık mental değişiklik şart. bu kadro ve düşünceyle biz bank asyada bile mücadele edemeyiz.:mad:[/QUOTE] bank asyada da sampiyonluk havası yaratıp gidecez...sonuc ne olursa olsun biz armanın peşindeyiz |
[QUOTE=cabuker;565852]İstanbuldaki taraftarlarımıza teşekkür etmiyorum çünkü göreviniz :)
biz burda siz orada ankaralılar ankarada vs vs türkiyenin dört bir yanında hemşerimiz var inşallah bu rakamlar stadlara da yansıyacak. elinize, dilinize, kolunuza, ağzınıza sağlık inşallah geçen sene şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp verdiğimiz İBB maçı bu sene biçizm için çıkış maçı olur.[/QUOTE ya hu şu bizim baskentli yiğidoları bi istanbul da göremedik gitti .. sizi burada görmek cok güzel olacaktı....... |
ya bence bu maçdan 3 puanla çıkarız inş çok güweniyorum
|
YİĞİDOM YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN
biz de 3 kişi geliyoruz. şirinevlerden ikitelli minibüslerini kullanarak stada ulaşacağız.YİĞİDOM YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN
|
haydin yiğitler şahlanış istanbuldan başlasın...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:39. |