SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   GİTMESİN DİYENLER BURAYAA !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27424)

yigidocengiz 04.10.2009 22:10

Cevap: GİTMESİN DİYENLER BURAYAA !!!

[QUOTE=delikanli_58;569894]biraz ağır olacak ama bundan bir iki hafta önce bülent hoca istifa diyen ********ler nerde şimdi soruyorum bülent hoca gitti umarım gitmez ama gitti gözüküyor şimdilik peki bazı ********ler gitsin dedi okadar kimi düşünüyorsunuz acaba bülent hocanın yerine süper lige çıkardı intertoto ya gitti uefa ya gittik şampiyonlar ligine gittik bunları kim yaptı ayıp size sivaslı olduğumdan utanıyorum sizin yüzünüzden ama emin olun bülent hoca gitmiyecek umarım büyük başkan göndermez onu[/QUOTE]

ulan terbiyesizlik yapma azını topla gufil.sana tonla nameler dizedim şimdi ama buna hem bu site müsait değil hemde benim terbiyem.birde bugün maç kazanmışız uzun zamandan sonra onun mutluluğuda var...bülente yalakalık yaparak şerefli mi oluyosun lan hödük.bülent kadar kafanıza taş düşsün lan.İNŞALLAH haber doğrudur ve İNŞALLAHda yönetim istifayı kabul eder.şampiyonlar ligine gitmişiz uefaya gitmişiz;ulan gitmez olaydık,sanki çok büyük başarılara imza attıkta...ha bide bizi süperlige çıkarmış...sen yeni yeni takp etmeye başlamışsın SİVASSPORu belli.SİVASı süperlige çıkaran bülent albayraktır.bülent uygun 2006 yılında SİVASSPORun başına geldiğinde SİVASSPOR ligin 17. sırasındaydı ve 12 puana sahipti.öyle boş boş konuşma.şimdi biz 12. haftada acaba kaç puana sahip olacağız onu bilen var mı acaba???bu halka bu şehre karşı yapmadığı edepsizlik kalmayan bu adama sahip çıkmak ta bana göre ********liğin dik alasıdır.edebvinle yorum yapıyosan yap.yok eğer azından çıkanlara hakim olamıyosa senin yerin burası değil kirletme burayı

yigido_ilhan58 04.10.2009 22:23

burda kalmasın diyenler bence adreslerini yazsınlarda kına gönderelim.kınayı yaksınlar şimdiden..

yusuf_07 04.10.2009 22:27

[B][COLOR="Blue"]kesinlikle gitmemeli diyorum. gelecek hocayla hiçbirşey farklı olmayacak. düşeceksekte bülent uygunla düşelim.[/COLOR][/B]

Medusa 04.10.2009 22:29

Şu hale bak tek yürek olmamız gereken günlerde bölünmüşüz gitsin diyenler gitmesin diyenler...çok yazık!

07reis58 04.10.2009 22:42

[B]daha uzun yıllar yenı başarılara ımza atacakdık!!!!!!![/B]

jackburaks58 04.10.2009 22:43

Bülent hoca bizi bırakmaaaaa......................................

SenSetik 04.10.2009 22:44

birbirimize hakaret etmeden mesaj yazmayı öğrenemedik yahu...biraz sakin olalım...

oquzh4n58 04.10.2009 22:44

adam Cok kırılms haklıda Yenerse ıı Yenmesse Iıyı Degıl cok üzüldm Ama bazılarna ıı oldu sımdı yenı gelenıde gorcez ona ne dıcekler merake edıyorm

kirlisakal58 04.10.2009 22:45

[FONT="Century Gothic"] sivassporun başarısını istemeyenler gitsin diyenlerdir[/FONT][/B][/QUOTE]

tschingiz 04.10.2009 22:47

Biz seninle sevdik Sivassporu, seninle Sivassporlu olduk. Gitme Hocam.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:21.