![]() |
inşallah fener bi yerden 6 kasımı unutmak istemicek diğer taraftan da hatırlamak !!
|
LORANT İNTİKAM
fenerASYON feleğini şaşıracak AZİZENİN çenesi kapanacak
Çok konuşanı ALLAH sevmez |
sanırım ışıklandırma yetişir yetişmezse de fenerbahçenin
fenerini kullanırız |
[QUOTE=UMTçarşı]fenerASYON feleğini şaşıracak AZİZENİN çenesi kapanacak
Çok konuşanı ALLAH sevmez[/QUOTE] KARDEŞİM BÖYLE YAZILAR YAZARAK ORTAMI GERMEYİN LÜTFENN.YORUM VE SKOR TAHMİNİ YAPIN DİĞER KULÜPLERE LAF SÖYLEYEREK SİTEMİZİ ZOR DURUMDA BIRAKMAYINN.. |
PARDON KARDEŞ SİNİRLENME ÖYLESİNE YAZDIK GENEDE ÖZÜR DİLERİZ KUSURA BAKMAYIN
|
[QUOTE=UMTçarşı]fenerASYON feleğini şaşıracak AZİZENİN çenesi kapanacak
Çok konuşanı ALLAH sevmez[/QUOTE] BAK SİVAS SPOR FENERBAHÇE MAÇ YORUMU YAPIYORSUN BEŞİKTAŞLILIĞINI BURDA KONUŞTURMAYACAKSIN.KONUŞTURDUĞUN ZAMAN BENİMKİ FANATİK BİR FENERLİ ÇIKAR KARŞINA BU SEFER KONU UZAR GİDER. BİR KERE UNUTMA ÇARŞI BAYAN İŞİ BEN SİZİN YERİNİZDE OLAYIM ÇARŞIYA PEK ÇIKMAM. DEKİ BANA SİVAS FENERİ YENER BAŞIMLA GÖZÜMLE BERABERİZ SENLE AMA YAPMAYIN İNSANLARI KIŞKIRTMAYIN SEVGİLİ KARDEŞİM YANLIŞ BİR ŞEY YAPTIYSAM SENİ KIRACAK BİR SÖZ ETTİYSEM İSTEMEYEREK ÖZÜR DİLERİM ŞİMDİDEN..... |
kıracak bir şey yapmasına yapmadın da özür diledik lütfen uzatmayalım
|
:c :c :c :c :c
|
hani diyoruzya basın bizi görmüyor diye bu maçtan sonra afedersiniz basın bizi ... .... GÖRECEK bu maçı kazanmak demek hedeflerimizin tamamen ve gerçekten değişmesi demek ligin düşünsenize fener bu hafta yenilse bizde kazansak feneride yendiğimiz zaman 2.yiz belkide 1. bu durumda yönetim ister istemez çıtayı yükseltecektir..
|
[QUOTE=muRTix1]hani diyoruzya basın bizi görmüyor diye bu maçtan sonra afedersiniz basın bizi ... .... GÖRECEK bu maçı kazanmak demek hedeflerimizin tamamen ve gerçekten değişmesi demek ligin düşünsenize fener bu hafta yenilse bizde kazansak feneride yendiğimiz zaman 2.yiz belkide 1. bu durumda yönetim ister istemez çıtayı yükseltecektir..[/QUOTE]
SİVA SPOR BUSENE ŞAMPİYON OLUR AÇIK ARA. SENEYEDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FİNAL OYNAR. ARKADAŞLAR SİZ YAZDIKLARINIZA İNANIYORMUSUNUZ? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:18. |