SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivasspor - Fenerbahçe (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28352)

GuVeN 28.01.2010 23:31

Cevap: TSL/Sivasspor - Fenerbahçe

[QUOTE=Metal Gear;603409]NTV Spor'da Sergen,M.Doğan ve diğerleri Sivas'a hiç şans vermedi.Hatta Sergen Fener'in güle oynaya kazanacağını söyledi.Sivaslı futbolcuları sert bir dille eleştirdi.Savaşmayı unutmuşlar,amaçsılzar gayesizler,ne yaptıkalrını bile bilmiyorlar dedi.
Ya bizi onun bunun dilinden kurtaracaklar ya da ..[/QUOTE]

bende izledım, kımse beklemıyo ama o laflar hepsıne patlayacak hafta sonu,buna yurekten ınanıyorum..ıkı haftadır oyle kötü oynuyoruz kı aklı selım herkes sergen gıbı konusur,zaten ben bu maca ınanırken,futbolcuların bızde dahıl herkezı sasırtacagına emın oldugum ıcın guvendıgımı soyluyorum..
hıc bır dayanagım yok ama ıcımdekı hıs nedendır bılmem:) bu macın bızım hanemıze daha yakın oldugunu soyluyor.

erhan 10 28.01.2010 23:49

Sitemizin anasayfasında yazan söz war ya karanlığın en yoğun olduğu yer güneşin doğmasının hemen öncesidir die..İşte biz karanlığın en yoğun olduğu ve güneşin doğuşunun öncesini yaşıyoruz fb maçı kritik bi maç ama inanıyorum ki taraftar taraftar olup futbolcu futbolcu olursa biz o güneşi parlatacağız...Hepimiz buna inanmak zorundayız!!!

oquzh4n58 29.01.2010 00:23

2 tane top cevırıp kaleye bıle gıdemıyoz :S takım takımlk dan cıktı malesef bunu duzeltmesı lazm hocanın

GokhanTurna 29.01.2010 13:29

Ne zaman döncek bu [COLOR="Red"][B]Yiğidolar[/B][/COLOR] yoksa mazide efsane olarak mı kalacağız

stutgart58 29.01.2010 13:49

[B]bence bizim kadro şöyle olacak..
......................petkovic...............................

..apo..........m.sözgelmez.....aubey.........faruk...

.............keita.............i.dağşan....................

.musa.............elrio....................erman..........

................MEHMET YILDIZ (c)......................

ha ama maç sonu nolcak derseniz...kesinlikle yenilecez..kimse kendini kandırmasın...takımda ruh kalmamış..herkes kendine oynuyo....bizim tek şnsımız sahanın kötü olmasıydı eskiden ama maself sahada artık güzel bu yüzden fener top yapabilceği için maçı eksiklerine ragmne çok rahat alıcaktır...fark olmaması tek dileğim....zaten bizim rakibimiz fenr deil biz masniayı denizliyi diyarbakrı yenmemiz lazım[/B]

savasaltun58 29.01.2010 13:54

arkadaşlar bizim takımda musa. erman ,kamananoynarsa hiç şansımız yok yine yener ezik fenev bizi.bu hacadanda bişey olmaz.takım biraz agresif olur bizim oyuncularımız cok pasif oynuyor.

58sivas58spor58 29.01.2010 14:12

insallah yeneriz .

SenSetik 29.01.2010 21:02

[QUOTE=SenSetik;603124]sporx şimdi altyazı geçti...Mehmet Yılddız fenr maçındda oynayacak diye :)
bursa, denizli ve ts maçlarında beklediğim gibi galibiyet alamadık....ama bu maçın kaçarı yok ve galip geleceğiz...hiç korkum yok...[/QUOTE]

+++++++++++++++++++++++++++++++

bütün olumsuz yorumlara rağmen alıntı yaptığım iddaamın arkasındayım :)

oNuR 29.01.2010 21:07

[B]Yenebileceğimizi düşünmüyorum.Hücum hattında hiç bir etkinliğimiz yok.Defansımız halaa oturmuş değil.Bu şartlar altında galibiyet beklemek kendi açımdan hayaldan başka birşey değil.Umarım yanılırım[/B]

SenSetik 29.01.2010 21:12

[QUOTE=oNuR;603786][B]Yenebileceğimizi düşünmüyorum.Hücum hattında hiç bir etkinliğimiz yok.Defansımız halaa oturmuş değil.Bu şartlar altında galibiyet beklemek kendi açımdan hayaldan başka birşey değil.Umarım yanılırım[/B][/QUOTE]

[QUOTE]SenSetik Nickli Üyeden Alıntı
bursa, denizli ve ts maçlarında beklediğim gibi galibiyet alamadık....ama bu maçın kaçarı yok ve galip geleceğiz...hiç korkum yok...[/QUOTE]

Onurcum...........tekrarlıyorum senin için :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:59.