![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
gecen senekı antep macını hatırlayanlar iyi bilir antep maca oyle bır asılmıstıkı bızı yendı ve mac sonunda mehmet yıldız neden macı bıze vermedınız dıye antepın uzerıne yurudu amac neydı anadoludan bır takımın sampıyon olması sımdı aynı konumda bursa var bız bu macta puan alamadık ne degısıklık oldu sıralamada bır sıra alta ındık berabere kalsakta aynı yerde olacaktık fakat bursanın sampıyonluk yolunda buyuk kaybı olacaktı kendımıze yapılmasını ıstemedıgımız seylerı neden baskasına yapalım kı bence haklı bır galıbıyet aldı bursa ınsallah basarılı olur ınsallah sampıyonb olur ayrıca takımımız bır mac kaybedınce hemen takıma ve teknık heyetekarsı bır muhalefet olunuyor bursa macında sonuna kadar savascı bır takım olsa beledıye macında en az ıkı cezalı futbolcuyla bıtık bır takım olacaktı dogru olan hocanın yaptıgıydı su konuyada burada degınmek ıstedım bulent uygun bu gunku fanatık gazetesıne sıvassporu ben bu hale getırmedım elımızı bagladılar yapabılecegımız bırsey yoktu bır gunah kecısı lazımdı bunu da ben kabul ettım gıbı bır ropörtaj okudum egerkı bu takımı sen bu hale getırmedınse kım getırdı bıze ısım vber kı dost dusman ortaya cıksın yada hıc konusma gereksız muhabbet yapıpta ınsanları zan altında bırakma bır ayıp yaptın bu takımın futbolcularını baska takımlara peskes cektın barı sus bırde dedıkodu yaparak ıkıncı ayıpa kalkısma
[B]DOST KARA GUNDE BELLI OLUR[/B] |
BURSA GERÇEKTEN İYİ OYNADI HAKLI BİR GALİBİYET ALDI BİZ ÇOK KÖTÜYDÜK GEÇEN SENEKİ Sİ,VAS BURSADAN ÜÇ MAÇTA 10 GOL YERMİYDİ BU BİLE HER ŞEYİ ANLATMAYA YETER...***
|
O FORMAYA YAZIK RENGE YAZIK ŞEHRE YAZIK ANA DOLUYA YAZIKNEDİYİM ANLAMI YORUM ARTIK SİZİ ALLAHA HAVALE EDİ YORUM
|
artık bülenti konuşmanında bir anlamı yok. o futbol cahili vatandaşı unutalım artık. ikinci yarı transfer yapıldımı yapıldı. birisi bozdu ise diğeri düzeltsin kardeşim. benden bu kadar demeye kimsenin hakkı yoktur. giden futbol cahiliydi gelen futbol profesörü değilmi. düzeltsin o zaman. bunun için sivasa getirildi. başarı beklemek bizim hakkımız değilmi. birinci yarı hocaya bişey demedik. çünkü takımı mahvedip giden bir kendini bilmez vardı. ama ikinci yarı sen takıma transfer yaptırdın alacaklarını alsaydın yapacaklarını yapsaydın. artık gidene laf söylemenin bir anlamı yok. sorumlu şimdiki hocadır ikinci yarında itibaren.
|
bunlardan hiç bir şey olmaz.mücadele yok koşma yok hırs yok .bu hoca bunlara antraman yaptırmıyormu.takım dediğin biraz mücadele eder.bunlardan bir bk olmaz.inşallah bizi düşürmezler.yinede cumartesi maça bekliyoruz.
|
muhsin ertugral neden getirildi dagilmis takimi düzeltsin diye düzeldim? hayir düzelecegide yok gibi
insan artik düsünmeye basliyo bülent kalsa bundan dahami kötü olurduk en kötü yine böyle olurduk öyleyse ne anladik hoca degisiminden |
takımımızın her zaman arkasındayız ama allah aşkına sivasspor pas yapmayı bilmiyo ne defans var ne orta saha ne forvet amatör takımlar bile yapmaz bu hataları ama sivassporda degişmeyen tek şey lig başından beri her maçta en az 3 gol yemek ama gol atamamak bundan önceki 3 haftadaki puanlarada bakalım arkadaşlar hangisinde işte bu sivasspor diyebilecegimiz bi oyun var malesef süper ligin en kötü futbol oynayan takımıyız üzülerek sölüyorum hatat bizim oynadıgımız futbol falan degil televizyon açıp spor programı izleyemicek hale geldik.başarıyı unutmadık ama bu kadarda kötü bi oyun olmaması lazım.
|
[B]Değerlendirmeye layık göremiyorum. Ruh ve dayanışmadan yoksun bir topluluğun sahada amaçsız, hedefsiz; mücadele ediyor gibi görüntü sergilemekten başka bir şey değil di. Tek taraflı oynanan bir karşılaşmanın da değerlendirilmesi olmamalı, diye düşünüyorum.[/B]
|
[B]Şunun Farkına Vardım...
Ligde Konumu İyi Olan Takımlara Karşı Takım Otomatikman Yenik Olarak Sahaya Çıkıyor... İnanç ve Mücadele Olmaığından Sonuçta Böyle Oluyor...Trabzon F.Bahçe ve Bursa Maçı Örnek... Kendi Konumumuzdaki Takımlarla Oynarken İnançlı ve Mücadeleci Bir Oyun Sergiliyoruz.Yenebileceğimizi Biliyoruz..Ama Büyük Takımlara Karşı İnanç Ruh Yok... Takıma Bir Türlü İnançlı Olmayı Mücadele Etmeyi Aşılayamıyor... Takımı Yanlış Oynatıyor... Oyunu Okuyamıyor... Sonuçta Kaçınılmaz Bu...[/B] |
* Sivasspor’u bu hale siz mi getirdiniz?
- 6-7 yıl önce, değerli başkanım Mecnun Odyakmaz’la birlikte geldiğimizde, kayyuma bırakılmış bir yönetim ve aşk içinde çalışmaya gayret eden 2-3 yöneticinin dışında kim vardı? Bizim emeğimizle, alınterimizle kurduğumuz bir başarı atmosferini, tarihin kaydettiği zafer fotoğrafını yine benim yok ettiğim gibi akıl dışı bir iddiada bulunmak, kimsenin haddi değil. Benim alnım açık, başım dik. Hz. Mevlana’nın dediği gibi, “Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım!” Suçu üzerime aldım, ayrıldım * Peki Sivasspor nasıl bu hale geldi? - Engin Baytar, Burak Yılmaz’ı alacaktık. Le Havre’den Davidas, Fulham’dan Buazza, Panathinaikos’tan Cleyton, Metz’den Omotoyossi, Rubin’den Thomas listemizdeydi. “Alınmaları imkânsız” diyerek transferi engelleyen, Devler Ligi takımı kurmak yerine “Ligde 40 puan toplayalım, yeter” diyen kişiye diyecek çok şey var aslında ama... Başkanla birlikte engelleri aşamadık. Taraftarımız 3 haftada geçmişi unuttu, istifa istedi. Suçu, birisi üzerine almalıydı. Biz aldık, bıraktık. Yendik, antipatik olduk! * Sevimsiz bir adam mısınız? - Bazı çevreler bizi hep antipatik göstermeye çalıştı. Oysa biz, Sivas’a geleni de gideni de karanfillerle karşıladık, uğurladık. Hâlâ böyle düşünülmesinin nedeni, herhalde sadece tuttukları takımı yenmemizdir! Çünkü bütçemiz yoktu, ama rekabete girdik. Kendilerinden başkasının onlara rakip olabileceğini düşünmediler. Bu nedenle bizim her söylediğimizi eleştirdiler, yaptıklarımızı görmemezlikten geldiler. BİZZAT BÜLENT UYGUNUN AĞZINDAN ÇIKAN KELİMELER OKUYUN BAKALIM GİDEN OYUNCULARIN YERİNE GELENLERİN NEDEN BU KADAR DANDİK OLDUKLARINI ANLAYALIM BENDE AYNI DÜŞÜNCEDEYDİM FAKAT BUNLARI DUYUNCA ŞOK OLDUM YAZIK YÖNETİME HALKIMIZLA KAFA BULUYORLAR KENDİ İÇİMİZDE FESAT İNSANLAR VAR MECNUN BAŞKAN İÇLERİNDE TEK KALIYOR GALİBA ZATEN HOCA KAYSERİDE CUMHURİYET KUPASI MAÇINDA DEMİŞTİ BÜYÜKLERDEN BİZE ŞAMPİYONLUK ÇIKMAZ DİYEDE YENİLİNCEDE MAÇI SATTIK HİSSİNE KAPILMIŞTIM FENER GALATASARAY VE BEŞİKTAŞA YENİLEREK ŞAMPİYON OLAMADIK YÖNETİMİMİZİN YÜZÜ (BAŞKAN HARIÇ)TAKIMI ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA YÖNETİYORLAR |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:01. |