![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
neyi değerlendireceksin kardeşim hepsi birbirinden rezil. hepsi birbirinden kişiliksiz. teknik heyette dahil olmak üzere hepsi birbirinden bok. neyi değerlendirelim. bu kadar rezil bu kadar kalitesiz bir sivasspor düşünemiyorum. allah ıslah etsin.
|
Bilerek ve isteyerek maç kaybediyorsunuz. Lütfen ya satılmışlığınızı ilan ediin ya da acziyetinizi. Erkek gibi çıkıp söyleyin. Ve her iki durumda da defolup gidin.Sivasspor ismini daha fazla lekelemeyin. Aciz ve dut yemiş yönetim de dahil....
|
bi takım bu kadar kötü oynar, ben artık umudu kestim.
|
hadi takımı sattınız ruhsuz futbocular bari bizede söyleyinde arkanızdan taa oralara kadar boşa gelmiyek yazık günah degılmı bizlere
|
ANKARA'DAN SONRA EN ÇOK GOL YİYEN TAKIMIZ.
ORGANİZASYON YOK,SİSTEM YOK.. FUTBOLCULAR HOCAYI İSTEMİYOR.. HOCA HİÇ BİRİNİ İSTEMİYOR.. YÖNETİMDE OTURMUŞ OLANLARI İZLİYOR.. GÖNDERİNSENE KARDEŞİM NEYİ BEKLİYORSUNUZ. İLLA GÖZ GÖRE TAKIMIN DÜŞMESİNİMİ İSTİYORSUNUZ. BU NE VURDUMDUYMAZLIK YAAA... YABANCI OYUNCULARIYLA BERABER YOL VERİN GİTSİN.. |
Sayın sivassporun basın sözcüsü bir kaç ay önce televizyonda şöyle iyi hoca böyle iyi hoca diyordun.şimdi niye konuşmuyorsun dilinimi yuttun yoksa yutturdularmı çıkın da biriniz bir açıklama yapsın yeter artık böyle ruhsuzluk olmaz ya
|
TAKIM DÜŞÜYOR..DÜŞÜYOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRR
BAKIN BU AKŞAM DENİZLİ EĞER BEŞİKTAŞ'I YENSİN BAK NE OLACAK.. YAAAWWWW Bİ TANE TÜRK ANTRENÖR BULUNDA VERİN TAKIMI ALLAHINI SEVERSEN YÖNETİM. YOKSA YARINDA SİZE BAĞIRACAKLAR |
muhsin hocayı hicmi hiç beyenmiyorum geldigeleli neyapdı takımı dahada kötüye götürdü halende götürmekde hocaya soruyorum daha neyi bekliyor her maç sonunda önümüzdeki maçabakarız diyo hep arkaya bakıyor buna birçare bulmak lazım maç sonrası yorumları elleri koynunda yorum yapıyor bence ciddiyet tanımıyorinsan biraz sıkılır yorum yaparken ciddi olmalı.
|
muhsin hocayı hicmi hiç beyenmiyorum geldigeleli neyapdı takımı dahada kötüye götürdü halende götürmekde hocaya soruyorum daha neyi bekliyor her maç sonunda önümüzdeki maçabakarız diyo hep arkaya bakıyor buna birçare bulmak lazım maç sonrası yorumları elleri koynunda yorum yapıyor bence ciddiyet tanımıyorinsan biraz sıkılır yorum yaparken ciddi olmalı .buarada yönetime sesleniyorum kardeşim neyi bekliyorsunuz takımın düşmesinimi hiç müdahaleniz yok basın sözcüsü hani konuşuyordu dutmu yedi yoksa konuşsunsana yönetim kayboldu nere gitti bunlarçıksınlarda bir açıklama yapsınlar yönetim duy sesimizi...
|
Evet çok iyi bi maç çıkardık değerlendirelim B.OK gibi oynayan takımın nesini değerlendireyim maç özetine bakıyorum 2 tane atak var o da yasin kafa vuruşu
[URL=www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg[/IMG][/URL] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:52. |