![]() |
Cevap: Diyarbakırspor Federasyon`a başvuracak
bide bunları hala böyle konuşturan tff uyumaya devam et hepinizin allah belasını versin sivas düşmanları
|
bide bu diyarbakırı durmadan AMED mi ne diyorlar pkklıların kullandıgı amed diyarbaır oluyor snaırım o yüzden hiç sevmiyorum
hele antep macına cıkında görelim sizi antep size o kadar pozisyona girsin atamasın veya bişey olsun eminim gene uyduracaklar hadi antep gecir sunlara da kümeye gönder |
Bu lig de Federasyon bas vuracak en son takim Diyarbakirspor olmali
|
sizi böyle konuşturabilen federasyonun ben taaaa ............gerisini yazmayacam......
__________________ |
[B]kansız her yerde kansızdır bu diyarbakırı ligden düşürmediler şükredeceklerine ağlıyorlar çamur atacak yer arıyorlar sonu yine bank asya [/B]
|
[B]Utanmadan, sıkılmadan hayasızca hala çıkıpta konuşuyor ya bu kekolar ona yanıyorum varya...sanki gerçekten mağdurlar, sanki gerçekten hakları yenmiş gibi birde (Satılık) federasyona başvuracağız demez mi? hazır federasyona gitmişken İBB maçının neden hükmen mağlup ilan edilmeyip ligden düşürülmediğinizi de bir sorun bakalım o ş...sizlere. bu kekoların değil süper ligde bank asyada bile yerlerinin olmaması lazım.. gidin suriye liginde oynayın siz.[/B]
|
federasyon kanun ihlal etti sizi ligde tuttu biz kural ihlal etsek ne olur siz kanun çiğnediniz be BAYIRIN HUŞTLARI..
|
ayıppp be milletin işi gücü kalmamış sivasın aldıgı 1 puanı hazmedemıyorlar bıraksınlar bu işi degıl tff ye avrupaya kadar gitsinler insanda az biraz haysıyet olur
|
[B]''Suçlu bağırmış suçsuzun ödünü koparmış'' Tam bir suçluluk psikolojisi bunların yaptığı.Haksız rekabeti ağsına alacak son insanda kendileridir,neyin tartışmasını yapıyorlar hala bu şerefs....ler.[/B]
|
istanbul BB sivas maçında ki maraton tarafındaki yardımcı hakemi zannedersem amele pazarından yevmiye ile tutmuş getirmişler.yemin olsun o gün nerede ise sahaya atlamak içimden geldi kendimi zor tuttum.karşı takımın 5 6 metre ofsytını görmüyor bizim ofsayt olmayan pozisyonumuza bayrak çekiyor.bizde İBB istanbul sivas maçının incelenmesini isteyelim.bizim yllardır hakkımızı yiyorlar.bundan sonra hakımızı yiyenler başka bir şeyler yesinler .anlayanlar anlamıştır.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:47. |