![]() |
Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
essahdansıvaslı sen ne ayaksın dedım cvp vermedın. ben sadece uyeyım benı muhattap almıyomusun.. maksatlı geldıgın bellıde,gıt com tr dekı ısıne bak sıtenın duzenını sagla. burayı karıstırmaya calısmayın.. amacınız bellıde bız yemıyoruz bılesın..
|
Bu sezon evimizdeki maçlardan sadece 1 ini kaçırmış,geçen sezon 2 maç kaçırmış,Sivassporla hiç bir alakası olmayan sınıf arkadaşlarımı bir çok kez maça götürmüş,takımım uğruna kilometrelerce uzaklıkta deplasmanlara giden,yolda karlar altında kalan,taş yiyen küfür yiyen,atkımı formamı kulübümüz kazansın diye gidip storeden alan ben, kulübümüze savaş açmışım öylemi.
Çok küçük düşünüyorsunuz ESSAHDANSİVASLI.. |
BENCE TÜM HAKLAR SİVASSPOR'UNDUR HUKUKİ İŞLEM BAŞLADIYSA YA SİTEYİ KAPATIRLAR YADA SİVASSPOR'A DEVREDİLİR.
|
[QUOTE=ESSAHDANSiVASLI;631454]pis ve cikarci düsünmekten iyidir dimi :)[/QUOTE]
Ne gibi bir çıkar acaba bunu açarsanız sevineceğim |
[QUOTE=ametaga5858;631456]BENCE TÜM HAKLAR SİVASSPOR'UNDUR HUKUKİ İŞLEM BAŞLADIYSA YA SİTEYİ KAPATIRLAR YADA SİVASSPOR'A DEVREDİLİR.[/QUOTE]
[B] Ya sen kimsin ne biliyorsunda böle konuşuyorsun Hukuki işlemlerden bizim site olarak bi sıkıntımız yok sen neden bu kadar derdine düştün anlamıyorum ... Siteyi karıstırmak sa niyetin burdaki yorum yazanlar sizin sitenizdeki ( [url]www.......com.tr[/url] )kadar basit yazan kişiler deil boşuna uğraşma derim ben sana [/B] |
yönetımden rıcam bu konunun kılıtlenmesı.bellıkı buraya ortalıgı karıstırmak ıcın bır ekıp yollanmıs,sızde canak tutuyorsunuz,acıklama yapılmıs,konuda davalıksa,bu tür seylere gerek yok,sıvassporlu baska sıvassporluyu kırmak ıcın,ortalıgı karıstırmak ıcın buraya gelıyorsa yazıklar olsun resmısınede ,gayrı resmısınede.yeter ama ya..
|
bu sitenin ışığı site olamayanları da kendine çekiyor heheheh
adam buraya yazdığı yorumu kendi sitesine yazsa çağ atlardı ehehehhe |
Arkadaşlar ikili tartışmaları uzatmayalım lütfen. Taraftarlarımız duygu ve düşüncelerini kişi ve yönetimlere iftira ve hakaret etmeden paylaşırlarsa memnun oluruz. Mahkemeye taşınmış bir konuyla iligili kanıtsız suçlamalara izin verilmeyecektir.Sivassporumuzun taraftarlarının birbirlerini kıracak açıklamalardan kaçınmasınıda özellikle rica ederek konuyu tartışalım lütfen.
saygılar |
[B]Bu site eski ŞEFFAFLIĞINDA değil...Varsa aksini düşünen her türlü ispatı yaparım.İşine geldiğinde istediğini işine geldiği gibi kullanıyor.Kendi çıkarları doğrultusunda da istediği şekilde yazı mesaj değiştiriyor.Hani nerde sivasspor hakları...Külahımı burda bıraktım ona anlatsınlar...;)[/B]
|
Olay haber ile üzüntülerimi ifade etmeliyim.Hemen hemen her gün üye girişi yapmadan bile bu siteyi ziyaret eden biriyim.Fazla bir şey yazmak istemiyorum.Ancak Sivasspor yönetiminin bu yaklaşımını hoş karşilamadım.Sivasspor.com ileriye dönük ne gibi bir yatırım vede yaptırım yapabilir ki.Görüş ve düşünceleri esefle karşıladım.Kaldı ki bu sitede seviyeli suç unsuru olmayan yazılar yazılmaktadır.Üye potansiyeli ve isim hakkında kendi bünyeleri içine almak istiyorlarsa karşiliklı rıza alınıp anlaşmaları, değişik çözüm şekilleri bulunabilir.Örneğin sivasspor.com ailesinin %51 Sivasspor yönetiminin %49 olarak hisselenerek A.Ş yapılması düşünülebilir..Anlaşmak önemlidır. Ayrıca mahkeme yolu ile devri söz konusu olamaz.Doğanın tabiatına aykırıdır. "Adalet Mülkün temelidir" prensibi rafa kaldırılmış olur.Saygılarımla.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:33. |