SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   İLK MAÇIMIZI HANGİ TAKIMLA OYNARIZ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29412)

yigido yakup 05.07.2010 12:21

Cevap: İLK MAÇIMIZI HANGİ TAKIMLA OYNARIZ?

ben derimki kadrosu oturmanis cok iyi olmayan bir takimla baslayalimda kimle baslarsak baslayalim.önemli olan galibiyetle baslayabilmek.

58zarali58 05.07.2010 12:39

bende Bucaspor diyorum hemide deplasmanda 3-0 yeneriz

dursunay 05.07.2010 14:22

ben karabükle içerde oynarız diyorum..inşallah maç 2 - 0 bizim lehimize sonuçlanır..:)

Holigann 05.07.2010 16:51

İlk haftalarda takımların genelde kötü oynadıkları ve kotu baslangıc yaptıkları dusunulurse guclu bı takımla karsılasmanın daha hayırlı olacagını dusunuyorum ben.Misalen gs ıle lıg ortalarında formunu yakalamısken oynayacagımıza,lig basında süpriz aramak bence daha kolay olacaktır.Tabi bizim takımın ılk macda ne kadar uyumlu olup olmayacagıda buradakı handıkap:)

ÖFŞ2041 05.07.2010 22:01

Bakıyorum da Bucaspor açık ara önde.
Sorulan soru "[B]Sivasspor'un ilk maçı hangi takımla olsun istersiniz?[/B]" şeklinde olsaydı anlarım.Çoğunluk Bülent Uygun'u yenelim istiyor,Bucaspor diyor.

Ama soru "İLK MAÇIMIZI HANGİ TAKIMLA OYNARIZ?"
Yani 18 takımın her birinin çıkma şansı eşit.Bakarsınız Antalyaspor olur,Gençlerbirliği olur,Karabük olur.

Çoğunluğun Bucaspor'a basmasına taktım işte :)
Neyse ben kimse dememiş diye Kasımpaşa dedim.

57 Mehmet 05.07.2010 23:23

gecen sezon fenerbahcenin oynadigi rakipleri ile ertesi hafta biz oynamistik.bu yüzden benim icin ilk hafta hangi takimla oynayacagimiz önemli degil hangi takimi takip edecegiz onu merak ediyorum,INSALLAH yeni sezonda kolay bir rakibi takip ederiz

B.DUMANLI 06.07.2010 08:54

En büyük dezavantaj üc büyüklerden birinin oynadigi hafta ,bizim o rakiple gelecek hafta oynamamiz.Bunun disinda kiminle oynamisiz önemli degil.Aslinda fikstür bazi zamanlar ligin kaderinide etkiliyebiliyor.

mustafatas58 06.07.2010 13:24

ınsallah buyukl takımlar olmaz yoksa ısımız zor.moralle baslamak cok onemlı.onun ıcın ılk 5 hafta kolay takımlar gelsın.havaya gırelım

mustafatas58 06.07.2010 13:25

[QUOTE=B.DUMANLI;638501]En büyük dezavantaj üc büyüklerden birinin oynadigi hafta ,bizim o rakiple gelecek hafta oynamamiz.Bunun disinda kiminle oynamisiz önemli degil.Aslinda fikstür bazi zamanlar ligin kaderinide etkiliyebiliyor.[/QUOTE]

aynen katılıyorum

Sivaslibey 06.07.2010 15:02

Ben bir senaryo yazacagim. Bencede Bucaspor'la karsilasacagiz. Ve bu maç Izmir'de olacak. Deplasmanda keyifli bir galibiyet alacagiz artik kaç kaç biterse. Biz buna çok sevinecegiz. Mesut Hoca iyi bir baslangiç yapacak ve herkes onu takdir edecek. Bülent hoca kötü baslangiç yapacak ve birden hedef olacak acaba diye ?

Fakat nedense Mesut hoca o havayi bir daha tuttuturamayacak ve orta ve basit takim oyunu oynayacagiz.

Içimden nedense Bülent hoca bizdeki basariyi bir daha yakalayamacak fakat yinede iyi bir sezon geçirecekmis geçiyor.

En büyük korkum ligi yine ayni teknik adamlan bitiremeyecegiz bu senede herhalde.

Allah'im insAllah bizi utandirmaz ve Sivas'ima yardim eder. Bu takim düserse bir daha çikamaz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:50.