![]() |
Cevap: M.Park Antalyaspor - Sivasspor
fenerbahçe-antalya maçını izledimde antalya ruh gibi oynuyor sivasıma dayanacağını hiç sanmıyorum.Sivas farkı yakalayacaktır diye düşünüyorum.
|
İnşALLAH kazanacağız abi ALLAH´ın izniyle.
|
[B]Antalyanın Fb. deplasmanından fark yiyerek dönmesi pek iyi olmadı.Mehmet Özdilek'in lig bizim için asıl şimdi başlıyor demeci vermeside bizimle oynayacakları karşılaşmaya nasıl iddaalı hazırlandıklarının habercisi.Umarım G.s galibiyetimiz rehavet yapmaz takım üzerinde. Antalya'nın cehennem sıcağınıda hesaba katınca bizim için G.S maçından çok daha zor geçeceği kesin görünüyor.
1-0 olsun bizim olsun..Beraberliğede üzülmem açıkcası çünkü gerçekten çok zor bi deplasman bizi bekliyor..[/B] |
galatasaray maçındaki oyunumuzu antalaya karşısında oynarsak fark atarız.....
|
galatasaray karşısındaki oyunu Ant.spor'a karsıda oynarsak bence rahat kazanırız.
|
[QUOTE=oguzhan_1616;644961]galatasaray karşısındaki oyunu Ant.spor'a karsıda oynarsak bence rahat kazanırız.[/QUOTE]
[B] koşullar aynı degıl bırıncısı deplasmandayız ıkıncısı sıcak... ama ınsallah kazanacagız[/B] |
[I][B]Mehmet Özdilek'in lig bizim için asıl şimdi başlıyor demesi bu maçın nekadar zor geçeceğinin habercisi.Biz bu güzel futbolu oynamaya devam edersek bu maçıda 2-1 alırız.[/B][/I]
|
Bu sezon sivasspora şampiyonluğa oynadığı seneden daha çok güveniyorum. hem teknik hem fizik gücüyle oynuyor. Mehmedim yıldızım başta olmak üzere takım çok iyi. Antalyayı yeneceğimizi düşünüyorum. Sıcak biraz zorlar. Antalyaspor farklı fener yenilgisinin stresini atmak için çok çabalayacaktır. İlk yarı gol yemez isek 2. yarı 2 tane atarız.
|
Antalya geçen hafta FB den 4 gol yiyerek lige hayal kırıklığı ile başladı, beklentilerin altında bir oyun sergiledi.Şimdi bu hafta sahasında geçen haftadan moral depolayan Sivasla oynarken kafasında FB maçındaki yenilgiyi telafi etme düşüncesi olacak, bu durumda panik havasında bir futbol sergileyecek.Sivasın burada yapması gereken Antalyanın üzerine üzerine gitmesi, ilk 30 dakikalık periyotta Fb nin yaptığını yaparsa Antalya ilk yarı goller yer.benim tahminim Sivasın iyi motivasyonu ve ilk maçı tamamen unutmuş hali ile sahada GS maçındaki mücadeleyi 90 dakikaya yaydığında bu iş orada biter.Maçın skoru 3-1 sivas alır diyorum.gol tahminim de M.Yıldız, Ceyhun ve Zita.umarım tahmınımde yanılmam, çünki geçen haftaki tahmınımde yanılmadım.
|
Arkadaşlar maç mardan stadında. Yer uzak Antalya beleşçilerinin oraya gidebileceğini pek sanmam. Stad 9 bin kişilik küçük bir stad. geçen seneki kadar taraftarımız gelse inletiriz orayı. Tabii recep yüksel ve ekibi yine gelir inşallah.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:08. |