![]() |
Cevap: BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM
oyum EVET OLACAK ama üstüne bir küfür yazacağım geçerli olmazsa benim şuçum ne
|
[QUOTE=güneşyurdu;647194]oyum EVET OLACAK ama üstüne bir küfür yazacağım geçerli olmazsa benim şuçum ne[/QUOTE]
haybeye oyun bosuna gıder,kımsenınde umrunda olmaz:)bu adama yapacagın en buyuk kazık no no no no demek:) beledıye secımlerınde kendısıne verılen uyarı yetmedı demekkı,ıkıncısını ıstıyo.. hoşş kalabalıga bakınca yıne ıstedıgını alacak gıbı gorunuyo. yazık oldu benım sehrıme,benım stadıma. madem oyle stad falan ıstemıyoruz artık bızım arazımız kıymetlı arkadas,kımseye peşkeş çektirmeye nıyetımız yok!!!cok daha agır konusmak gelıyo ıcımden ama banlanmak ıstemıyorum. |
[QUOTE=güneşyurdu;647194]oyum EVET OLACAK ama üstüne bir küfür yazacağım geçerli olmazsa benim şuçum ne[/QUOTE]
[B]böyle terbiyesiz ifadeler bize yakışmıyor. bunu yaptığınız zaman daha mı çok hizmet gelecek. hakkımızı gereken yerlerde arayalım ama küfrederek değil. [/B] |
adamin umurunda bile degil hic konusmadi galiba
|
basbakanın umrunda bıle degıl stdyum meselesi ne zaman olur 4 eylul stadının arazısı yıyeceklerı zaman 1 dak.bıle beklemezler.
|
[QUOTE=akkuzu;647145]SİZİNKİLER NELER YAPTIYSA YAZIN,BİZİMKİLERİN YAPTIKLARI İLE KARŞILAŞTIRALIM.EĞER SORUN SADECE STAD İSE MEVCUT STADIDA BU HÜKÜMET DÖNEMİNDE BU MODERN HALE GETİRiLDİ.SİZİNKİLERİN DÖNEMİNDE PATATES TARLALARINDA FUTBOL OYNANIYORDU BELKİ 20 YAŞINDAKİ GENÇLER BU HÜKÜMET GELMEDEN 12 YAŞINDAYDILAR BİLMEZLERDE BİRAZ ÜST YAŞLAR İYİ BİLİR[/QUOTE]ne alaka taraftar gorunumlu dayı . basbakan verdıgı sozu tutsun bız bunu istıyoz
|
hala bazı arkadaşlar evette ısrarcı
biz tepkimizi koymak istiyorsak hayır diyebilmeliyiz artık RTE de ögrenmeli sivasın çantada keklik olmadığını |
Basbakan geldi gitti.. sanirim Sivas' in stadyumu, hastanesi vb. ile ilgili mevzulara girmemis.
Bu hukumet Sivas'tan cok ciddi oy aldi.. ama vekillerimiz cok vasifsiz.. daha aktif ve bizi temsile daha cok yakisir isimler gormek isterdim.. kendi iclerinde ne gibi pazarliklar ne gibi planlar donuyor da bu vekiller belirleniyor bilmiyorum ama ayip oluyor.. Sivas' in gelistirilmesine dair hic bir ciddi adim yok.. varsa yoksa kayseri, konya.. son yerel secimlerde bbp kendi partisini gecti diye bu kez de konusmasinda Muhsin Yazicioglu siiri okudu kursuden.. ne kadar yazik.. cok mu seviyormus yani Muhsin Yazicioglu' nu?.. goz boyamak haricinde somut hic bir sey soylemedi.. yazik bu kente.. senelerdir Akp ve benzer zihniyetteki partileri birinci parti yapan, yakin gecmiste belediye secimlerinin tamaminda bu zihniyetten baskan secen bir sehir olarak 8 yillik iktidar doneminde ne noktaya gelebilmisiz bir durup dusunmek lazim.. kayser'ye bakin avrupa basketbol sampiyonasina bile dahil edildi.. futbol sampiyonasi alinsaydi ona da ilk dahil olacak kentler arasindaydi.. bu bize yapilan uvey evlat muamelesi degil de nedir? |
[B]yazik saana basbakan, verdigin sözün arkasinda duramadin. cok yazik artik gözümden düstün..[/B]
|
yazık başabakan yazık verdiğin o kadar söze ne oldu hani hiçbirini yapmadın
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:27. |